reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dziewczyny trzymam kciuki za wizyty&&&&
AVO gratki,duża ta twoja Natalcia!!!
Mnie krew z nosa leciała jakiś miesiąc temu,codziennie,ale to podobno norma.Teraz już nie,ale rano też mam takie glutki krwiste pozasychane.
Wróciłam z podglądu,wszystko wygląda cacy,nic się otwiera,przepływy ok,serducho bije miarowo,Jasiek wykonuje jakieś dziwne akrobacje.Na ktg niby jakieś tam skurcze wykazuje ale na tym etapie to już tak jest...Leżeć mam,nic nie nosić,brać leki rozkurczowe i magnez....
no i znowu chłopaki sami muszą coś na święta upichcić,aż mi ich szkoda;-)
A w drodze powrotnej zakupiłam sobie jeszcze paczkę majtek poporodowych,bardzo seksownych-z motylkami:-)

reklama
Miśki nie mam też kataru.
Avo, Ruda gratki.
Siula tośmy się w porę zgadały :-D

W czwartek mam sr i będzie o porodzie i pielęgnacji noworodka. Jak nam powie połozna co i ile czego kupić to też zaczynam już na poważnie zakupy

Dziewczynki ło matko coz za wiesci, czlowiek nie zajrzy do netu przez weekend a tu takie wiadomosci... az mam ciarki dziewczynki... szok!!! Wielkie gratulacje dla czerwcowych mamusiek i oby dzieci dobrze sie chowaly, no jestem w szoku:szok::szok::szok::szok::szok:

witajcie

Chyba wracam do świata żywych... nocka przespana, katar juz dużo mniejszy i kaszel też juz też dał spać.

Siula - wszystkiego naj, naj lepszego z okazji urodzinek, dużo zdrówka dla Was i szczęśliwego rozwiązania w terminie (czerwcowym).

Godzina urodzin Siuli chyba nie ma większego znaczenia - jeśli któraś kombinuje, że maluch tez o tej porze się urodzi.

Wczoraj GP wymacal ze misha juz jest glowka ustawiona w dol. Czuje sie dumna normalnie.

Siulka wszystkiego naj.

Macie babki przepis na biala kielbase? W tym roku zamowilam swojska i nie wiem jak ja tu przyrzadzic

Witam sie i ja :-)

Nie moglam spac przez te wczorajsze wydarzenia, przezywalam cala noc a jak juz zasnelam to mialam takie sny, ze lepiej nie bede pisac :baffled: Widze, ze bardzo wplynelo to na moja psychike:shocked2:

Powodzenia na wizytach a te co juz po super ze u Was i maluszkow wszystko dobrze oby tak dalej i jak najdluzej :tak:

Co do krwi z nosa to mi caly czas leci moze nie sama choc czasem sie zdarzy ale jak smarkam to ciagle sa jakies skrzepy na husteczce. Ale teraz juz wiem od czego - za malo zelaza ;/ wiec od dzis zaczynam kuracje.

Ja sie dalej urlopuje wiec uciekam do moich zaplanowanych czynnosci- czyli maszyna w ruch :-D

Ehhh pamietalam a zapomnialam napisac...

Siula wszystkiego najpiekniejsze !!!!!!!!

ViolaPop miki3274 zaza młodak wam również życzę powodzenia na wizytach

karamija to na pewno ciężki dzień dla ciebie ale przypuszczam że bardziej stresujący dla mamy niż dla dziecka ;-) na pewno oboje dacie sobie radę z przedszkolem :tak:

AVO pięknie ci rośnie Natalcia :tak:

Ruda1979 w takim razie szykuj się na smakołyki które ci chłopaki przygotują ;-)

Katrina
super że wracasz do zdrowia :tak:

reklama
Tialana wiesz jacy oni biedni,na Boże Narodzenie jeszcze nie mogłam wstawać,więc podniosłam dupcie tylko na samą wigilię a tak to z łóżeczka udzielałam wskazówek,co i jak ma być,i nawet im wyszło!A teraz będę coś tam robić ale pewnie oni zrobią większość...Zresztą po Świętach stwierdzili,że dobre było,ale to jednak nie to samo:-)

Do góry