reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Hej

dzisiaj o 16.15 mam wizytę, proszę o kciuki, żeby wszystko było OK :)

mlodak Avo Viola powodzenia na wizycie
trzymam kciuki również za pozostałe wizyty &&&&&&&&&&

Siula
wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!

ania gratuluję zakupu, oby służył bezawaryjnie :-)

Czy którejś z Was leci krew z nosa? Mnie zdarzyło się już drugi raz ( bez niczego nie kopałam w kopalni ;-)) dobrze że wizytę mam jutro to dzina dopytam ale przedtem chciałam dopytać Was.

mi może nie leci, ale ostatnio jak smarkam rano po przebudzeniu to w nosie mam krwiste gile, podejrzewam, że to przez pogodę i ciśnienie na dworze

reklama
karamija ja też dzisiaj po raz pierwszy posłałam małego do przedszkola...wcześniej chodził do żłobka. Wysłałam go o 6.30 i zamierzam odebrac o 14 :-D Wyrodna ze mnie matka :-p

Czy którejś z Was leci krew z nosa? Mnie zdarzyło się już drugi raz ( bez niczego nie kopałam w kopalni ;-)) dobrze że wizytę mam jutro to dzina dopytam ale przedtem chciałam dopytać Was.

Mnie leciała mozę raz albo dwa i się przestraszyłam ale potem przeczytałam że w ciązy to normalne :-) że to jest "bardzo częsta dolegliwość, prawdopodobnie dlatego, ze podniesiony poziom estrogenów i progesteronu powoduje zwiększony przepływ krwi przez błonę sluzową nosa. Ulega ona obrzmieniu i staje się delikatniejsza; podobnie jak szyjka macicy, gdy dojrzewa do porodu" :-)
To wyczytałam w książce - najlpeiej dopytaj się jeszcze lekarza :-) dla pewności :-)

veritaserum
hehe, u ciebie zupełnie inne okoliczności, mój maminsynek przez 3 lata non stop ze mną był, lecę po niego bo nie wytrzymam

Witam
Siula wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek - to o której dzisiaj pijemy twoje zdrówko ;-)?

Dziewczyny powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nie masz czasem anemii? Mi caly czas leciała, a jak sie wyleczyłam to przestała od razu. Ja nawet od anemii plamienia miałam. Osłabiony organizm i tak reaguje.

Esperanza nie mam anemii, przynajmniej ost wyniki miałam dobre a nawet lekarz powiedział że idealne.
Ja biorę jeszcze zastrzyki, może powinnam przestać je brać bo teraz doczytałam w ulotce w działaniach niepożądanych "krwotok z nosa" - dobrze że wizytę mam już jutro.

jestem po:) Natalcia waży 1600 kg:) i wszytsko jest ok.Wód dużo, łozysko 1 stopień:)

Co do krwi to ja nie mgoę myć zębów:( normalnie pluję krwią:( do tego mam w jednej dziurce zawsze rano takie krwawe suche babole-heheheh

Wyniki badań nie są złe.MOcz idealny. Hemoglobina 12, hematokryt tylko 34%, neutorcyty podwyżsozne i Leukocyty 12, 4- ale to sa normy w ciąży. Tylko ten magnez cały czas poza normą:( A Ty Aljenko jaki miałas dokładnie ten magnez?

Siula - wszystkiego najlepszego z okazji 18 (do kwadratu) urodzin. Spełnienia marzeń, lekkiego porodu w terminie :) i dziecka śpiącego co najmniej do 8 rano. I o której pijemy????????? :)

reklama
siula wszystkiego naj, naj, naj! ;-)

mlodak i miki trzymam kciuki za wizyty :tak:

avo no to pięknie :-)

ania fajnie, że udało się wam kupić auto ;-). My poprzednio tak długo szukaliśmy, że kupiliśmy dopiero po urodzeniu się Maciejki. Teraz też zmieniliśmy ale poszukiwania zaczęliśmy odpowiednio wcześniej.

waris mi kilka razy leciała krew z nosa :baffled:. Ja mam alergiczny katar (teraz prawie non stop) i alergolog powiedziała mi, że w ciąży naczynia są bardziej ukrwione i delikatne i to często się zdarza. A ty masz katar? Czy tak samo się zaczęło?

ruda dobrze, że z Jaśkiem wszystko ok. A ty stosuj się do zaleceń lekarza i nie szalej ;-)

karamija i jak poszło?

Ostatnia edycja:
Do góry