reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie

Ja jeszce raz sprawdzilam czy wszystko mam do szpitala i dla dzidziusia. Jeszcze tylko dokumenty przygotowac i jestem gotowa. W swieta siedze w domu, bo lekarz zabronil jezdzic w dlugie trasy. Zawsze mamy do przejechania prawie 700 km:no:.

Siula wszystkiego najlepszego.

A a sie pochwale, ze udalo nam sie kupic samochod, po dlugich poszukiwaniach. A juz sie balam ze nie zdazymy przed porodem. Poprzedni kupilismy tydzien przed porodem Wiki.

Teraz lece do fryzjera i zakupki. W Kappahlu jest obnizka na obnizone produkty(dostalam smsa)

A ja nie dostałam :/ Czyli w Lublinie pewnie nie ma obniżki :/

reklama
Witam :)

SIULA - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! ZDROWIA I PORODU W CZERWCU! :-)

Dziewczyny, miłego dnia życzę! Uciekam na jakiś spacer i zakupy :-) Trza się ruszyć bo wczoraj z tego wrażenia cały dzień w domu spędziłam i nogi zaciskałam, żeby "nie wywołać wilka z lasu";-)

Siula wszystkiego najlepszego urodzinowego!!!!

Viola powodzenia, ja dopiero na 15:40 i chyba jajo zniosę do tej godziny bo prąd mi wyłączyli godzinę temu i nie wiadomo kiedy włączą bo się dodzwonić do elektrowni nie mogę. A zaraz padnie mi komórka i już zupełnie bez łączności zostanę.

A mi się dzisiaj sicil śniła jak rodziła.

Witam z rana
Wchodze tu i widze odrazu jakie wieści kurcze już zaczynacie się rozpakoywać poczekajcie jeszcze nie na nas pora jeszcze chwile zciskajcie nogi dziewczyny

SIULA wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń

Ja powoli zmykam się myć i na wizytke

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki odezwe się później miłego dnia :-)

Przepraszam ale w komórce dzisiaj nie mam edycji.....

carla ja zamierzam kupić biurko w sklepie meble Bodzio. Tanie za 101zł a spore jest bo ma szerokości 158cm. Nie macie tych sklepów koło siebie?

avo i wszystkie inne wizyty
kciuki zaciśnięte!

ja nie mogę się skoncentrować i znaleźć sobie miejsca bo pierwszy raz zostawiłam Maksia samego w przedszkolu, na godzinę tylko a i tak mi zaraz serce pęknie chyba...

Hej!!!!

No pięknie, jeden dzionek miałam intensywny, że zabrakło czasu na net a tu takie wieści!!!:-D:-D:-D
Adrenalinka od razu podskoczyła i pomyślałam, że to mój ostatni dłuższy wyjazd po za Wawę chyba, bo tu u rodziców porodówka nie ma dobrej opinii, więc mało bezpiecznie się tu czuję, no ale oczywiście nóżki zaciśnięte i myślę o czerwcu;-)

Gratuluję udanych wizyt i 3mam kciuki za te najbliższe!!:-)

To z racji rocznicy śmierci JPII nasi trzej chłopcy forumowi powinni mieć na imiona Jan, Paweł i Karol :)

fajny pomysł!!:tak:

oki, zmykam teraz zabawiać siostrzeńca!

Witam
Siula wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek - to o której dzisiaj pijemy twoje zdrówko ;-)?

Dziewczyny powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czy którejś z Was leci krew z nosa? Mnie zdarzyło się już drugi raz ( bez niczego nie kopałam w kopalni ;-)) dobrze że wizytę mam jutro to dzina dopytam ale przedtem chciałam dopytać Was.

reklama
Witam
Siula wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek - to o której dzisiaj pijemy twoje zdrówko ;-)?

Dziewczyny powodzenia na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czy którejś z Was leci krew z nosa? Mnie zdarzyło się już drugi raz ( bez niczego nie kopałam w kopalni ;-)) dobrze że wizytę mam jutro to dzina dopytam ale przedtem chciałam dopytać Was.

Mi czasem leci w pierwszej ciąży też się zdarzało podobno to normalne w ciąży

Do góry