reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
gkvip mi tez wlasnie dla mnie brakuje troche rzeczy a dla Wojtusia w sumie wszystko:tak: jeszcze tylko chce dokupic chusteczek mokrych wiecej;-)

waris, mlodak ja b. często piszę z fona :tak:
Klikam w odpowiedz (bez wchodzenia w zaawansowaną edycję). Pod spodem jest opcja: pokaż swoją sygnaturę i musi być zaznaczone. U mnie jest to na stałe.

Przyłączam się do toastów :cool2:

Padlam i usnelam wiec toatuje teraz szklanka wody:-)

Niech nam zyja 100 lat:-) i rosna:-)

Dobranoc wszystkim, szczegolnie nowym Mamom ... My tu przezywamy a co sie dzieje w Waszych glowach tego nawet nie wyobrazam sobie... Spokojnych snow i szczesliwych przebudzen:-)

To se dzisiaj pospałam, normalnie jak nie ja. Obudziłam się przy budziku K. a zazwyczaj to nawet nie wiem kiedy dzwoni i już sen sobie poszedł gdzieś..... Nawet mu kanapki do pracy zrobiłam bo i tak leżę bezczynnie w wyrze a on lata po chałupie jak kot z pęcherzem bo śmieci musiał dziś wystawić jeszcze.

Idę po kompa i Gotowe na wszystko obejrze bo inczej chyba odleżyny mi wyjdą :)

Życzę miłego dnia wszystkim i żadnych dzisiaj porodów. Na razie wystarczy emocji.

dzień doberek!!!
padłam przed 22 a teraz mam wielkie oczy i spać mi się nie chce...
i o dziwo nie śniły mi się porody!!!

siula wszystkiego naj...naj...najlepszego!!!!doczekania swojej kolejki najbardziej życzę!

miłego dnia kobitki:-)

reklama
Do góry