reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
gkvip mi tez wlasnie dla mnie brakuje troche rzeczy a dla Wojtusia w sumie wszystko:tak: jeszcze tylko chce dokupic chusteczek mokrych wiecej;-)

waris, mlodak ja b. często piszę z fona :tak:
Klikam w odpowiedz (bez wchodzenia w zaawansowaną edycję). Pod spodem jest opcja: pokaż swoją sygnaturę i musi być zaznaczone. U mnie jest to na stałe.

Przyłączam się do toastów :cool2:

Padlam i usnelam wiec toatuje teraz szklanka wody:-)

Niech nam zyja 100 lat:-) i rosna:-)

Dobranoc wszystkim, szczegolnie nowym Mamom ... My tu przezywamy a co sie dzieje w Waszych glowach tego nawet nie wyobrazam sobie... Spokojnych snow i szczesliwych przebudzen:-)

To se dzisiaj pospałam, normalnie jak nie ja. Obudziłam się przy budziku K. a zazwyczaj to nawet nie wiem kiedy dzwoni i już sen sobie poszedł gdzieś..... Nawet mu kanapki do pracy zrobiłam bo i tak leżę bezczynnie w wyrze a on lata po chałupie jak kot z pęcherzem bo śmieci musiał dziś wystawić jeszcze.

Idę po kompa i Gotowe na wszystko obejrze bo inczej chyba odleżyny mi wyjdą :)

Życzę miłego dnia wszystkim i żadnych dzisiaj porodów. Na razie wystarczy emocji.

dzień doberek!!!
padłam przed 22 a teraz mam wielkie oczy i spać mi się nie chce...
i o dziwo nie śniły mi się porody!!!

siula wszystkiego naj...naj...najlepszego!!!!doczekania swojej kolejki najbardziej życzę!

miłego dnia kobitki:-)

reklama
Do góry