reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dobra kobitki czas to uczcic :-)
godzina 22.30 polskiego czasu kazda lapie kieliszek z..... MLEKIEM i za zdrowko chlopakow i naszych dzielnych kolezanek pijemy!!!!

reklama
gkvip ja mogę nie dotrzymać do 22.30 ale już wypiłam zdrówko mamuś i chłopaczków-synuś mi soczek kupił;-)
zapodam sobie jakoś filmek i postaram się zasnąć,bo tyle wrażeń dziś miałyśmy,że trzeba odpocząć....
jutro z rana lecę na monitoring,coby spr.ten mój boląco -twardnący brzuchol,ale jakoś tak mam wrażenie,że młody se tylko jaja z matki robi i nic złego się nie dzieje!

dobraj i spokojnej nocki!

Mnie też brzuch ostatnio częściej twardnieje ale wytrzymam do pojutrze. W środę po południu mam wizytę.

A toaścik wznieśmy za zdrówko chłopaczków Asi i Sici każda czym tam chce, oby do dna...

PS U mnie mleczko dziś niewskazane, wczoraj cały dzień się umordowałam dość luźną dwujeczką ale na szczęście dziś mi już przeszło

Edek Młodak piszesz z fona,tak ? Bo nie masz suwaczków. Zanim sie zaakceptuje wiadomosc w fonie to klikasz podgląd wiadomości, i tam wchodzisz w zaawansowane na samym dole i zaznaczasz "ptaszka" dodaj twoj podpis i wtedy widać suwaczek nawet z fona.

Ostatnia edycja:
Dołaczam sie do toastow jak i do tego ze dziwnie ze Sicil juz bez brzucha :p hihh ale super ze wszystko sie tak ladnie u naszych pierwszych mam uklada:)

Tak z fona bo komp dzisiaj tak mi zamulał że go wyłączyłam w cholerę :)
Dzięki za pomoc, mam nadzieję że dam radę.

edit No to w górę serca drogie Mamuśki!!!! Za zdróweczko chłopaczków i dobre samopoczucie ich Mam!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Spoko, nie ma za co też niedawno to odkryłam ;-) Mnie np. nie za każdym razem wyskakują te ustawienie zaawansowane i najgorsze jest to że tego ptaszka nie zapamiętuje i trzeba to robić za każdym nowym postem. No chyba że któraś odkryje jak to ustawić na zawsze to niech da znać.

Dorotka i oby tak już zostało... zdrówko :-)

Do góry