reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Dobra kobitki czas to uczcic :-)
godzina 22.30 polskiego czasu kazda lapie kieliszek z..... MLEKIEM i za zdrowko chlopakow i naszych dzielnych kolezanek pijemy!!!!

reklama
gkvip ja mogę nie dotrzymać do 22.30 ale już wypiłam zdrówko mamuś i chłopaczków-synuś mi soczek kupił;-)
zapodam sobie jakoś filmek i postaram się zasnąć,bo tyle wrażeń dziś miałyśmy,że trzeba odpocząć....
jutro z rana lecę na monitoring,coby spr.ten mój boląco -twardnący brzuchol,ale jakoś tak mam wrażenie,że młody se tylko jaja z matki robi i nic złego się nie dzieje!

dobraj i spokojnej nocki!

Mnie też brzuch ostatnio częściej twardnieje ale wytrzymam do pojutrze. W środę po południu mam wizytę.

A toaścik wznieśmy za zdrówko chłopaczków Asi i Sici każda czym tam chce, oby do dna...

PS U mnie mleczko dziś niewskazane, wczoraj cały dzień się umordowałam dość luźną dwujeczką ale na szczęście dziś mi już przeszło

Edek Młodak piszesz z fona,tak ? Bo nie masz suwaczków. Zanim sie zaakceptuje wiadomosc w fonie to klikasz podgląd wiadomości, i tam wchodzisz w zaawansowane na samym dole i zaznaczasz "ptaszka" dodaj twoj podpis i wtedy widać suwaczek nawet z fona.

Ostatnia edycja:
Dołaczam sie do toastow jak i do tego ze dziwnie ze Sicil juz bez brzucha :p hihh ale super ze wszystko sie tak ladnie u naszych pierwszych mam uklada:)

Tak z fona bo komp dzisiaj tak mi zamulał że go wyłączyłam w cholerę :)
Dzięki za pomoc, mam nadzieję że dam radę.

edit No to w górę serca drogie Mamuśki!!!! Za zdróweczko chłopaczków i dobre samopoczucie ich Mam!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Spoko, nie ma za co też niedawno to odkryłam ;-) Mnie np. nie za każdym razem wyskakują te ustawienie zaawansowane i najgorsze jest to że tego ptaszka nie zapamiętuje i trzeba to robić za każdym nowym postem. No chyba że któraś odkryje jak to ustawić na zawsze to niech da znać.

Dorotka i oby tak już zostało... zdrówko :-)

Do góry