reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kurcze dziewuchy nie szalejcie tak bo aż się popłakałam dzisiaj!!!
już rodzicie? mnie nawet brzuch jeszcze na serio nie zaczął rosnąć!

gratulacje dla mamuś wszystkich - jestem w szoku,że Wy już!!!! zdrówko!!!

Nanulika uwierz że nawet mi się to nie śniło że pierwsze czerwcówki urodzą na początku kwietnia, ale jak widać nie znamy dnia ani godziny ;-)
To że Asia wcześniej urodzi to chyba każda z nas brała pod uwagę ale że Sici też urodzi jako jedna z pierwszych to żadnej nie przeszło nawet przez myśl.

Zmykam, spokojnych snów kobitki.

Ostatnia edycja:
Ja dopiero teraz piję zdrówko dzielnych mamusiek i jeszcze dzielniejszych chłopaczków;-) rzeczywiście szok i jakoś dziwnie, ze sicil bez brzucha:szok: ale wazne, ze wszystko w porządku i oby tak dalej;-):tak:

Ojej Sicil juz rozpakowana?? Trudno uwierzyc, myslałam, ze lekarze sytuacje opanuja i malenki jeszcze posiedzi.
Trzymam kciuki za siłacza, duuzo zdrowka:)

ja mogę wznieśc toast za zdrówko woda z cyrtyną;-) za naszych dzielnych zuchów i ich mamusie;*

też uciekam spać, dzisiejszy dzień chyba wszystkie zszokował;-)

reklama
Też brykam do łóżka. Jutro wizyta i już mam stresa. Normalnie co wizyta coraz gorzej je znoszę.

waris - po zrobieniu edycji suwaczki znikają :(

Do góry