No właśnie i dlatego chciałabym tym razem uniknąć cesarki bo tu po cesarce nie pozwalają uprawiać żadnego sportu przez 6 miesięcy, nawet jazdy na rowerze...a ja jakbym mogła to już bym poleciała biegać i trzaskać brzuszki;-)
reklama
No właśnie i dlatego chciałabym tym razem uniknąć cesarki bo tu po cesarce nie pozwalają uprawiać żadnego sportu przez 6 miesięcy, nawet jazdy na rowerze...a ja jakbym mogła to już bym poleciała biegać i trzaskać brzuszki;-)
ja pewnie nie uniknę........nie chcę ryzykować. Po 1 miesiacu zamierzam zaczać chodzić na biezni i na stepperze......hahahah
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ja jak będę karmić to na początek na orbitrek będę wskakiwać, a jak nie będę karmić to odrazu ide na vacu fit :-)
katrina115
Potrójna Mama
Buziak - dzięki za wiadomość!
malutki ma 850gram jmąż sicil twierdzi ze wcale chudziutki nie jest;-)
Ania jeszcze go niewidziała i okazuje sie z e obie urodziłu po 11 rano. Giulio dostał 9punktow i oddycha samodzielnie ))
Uff! Jak dobrze, że z małym wszystko w porządku!!!aha ma 34cm i nie lezy w inkubatorze tylko w kołysce termicznej..
Mamy dwie mamy juz ))
sorry ze post pod postem ale w kazdej chwili moze mi net pasc ;///
jakby co siadam na karnego ))))
Specjalnie napisałaś te posty jeden pod drugim, żeby sobie na karny posiedzieć!
reklama
blond_20
Czarownica
Buziak super info!!!
i jak milo Cie tu widziec i nie sciemniaj o tych postach pod postem bo Ty marzysz zeby dosiasc karnego
Karamija mi po cc pozwolili normalnie cwiczyc po 8 tygodniach mimo ze m sie ta rana paprala na poczatku to po 6 tyg na kontroli gin powiedzial ze w dumie juz moge delikatnie zaczac , a po 8 juz bez problemow.
i jak milo Cie tu widziec i nie sciemniaj o tych postach pod postem bo Ty marzysz zeby dosiasc karnego
Karamija mi po cc pozwolili normalnie cwiczyc po 8 tygodniach mimo ze m sie ta rana paprala na poczatku to po 6 tyg na kontroli gin powiedzial ze w dumie juz moge delikatnie zaczac , a po 8 juz bez problemow.