reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Płaczę jakbym to co najmniej ja sama urodziła, niesamowite że już troje naszych dzieciaczków opuściło brzuszki. Najważniejsze że chłopaki sami oddychają i są tacy dzielni i silni :tak:

no wlasnie ja myslalam zeby moze ta nasza liste co mamy edytowac o date urodznia,wage i dlugosc dzieci i imione. od razu byloby widac takie porownanie do tego co mialo byc ( plec termin porodu) a do tego co w rzczywistosci:)

Dobry pomysł :tak:

reklama
nie wytrzymałam i stwierdziłam, że nie czekając na męża sama sobie przemebluje salon
wchodzę w przerwie pomiędzy przemieszczaniem kanap i tv i co widzę:szok:

Sicil cieszę się, że z maluszkiem wszystko OK, dużo zdrówka wam teraz życzę

Verita to samo pomyślałam, dobrze, że to nie wczoraj, bo bym nie uwierzyła

Matko też ciezko mi uwierzyć że już mamy pierwsze dzieciaczki.... Myślałam że w maju się zacznie a nie kurcze z 2 kwietnia!!!!!!!!!;-):-D Dziewczyny jeszcze raz Gratulacje!

Dziewczyny jeśli ktoś jeszcze chce się kontaktować przez fb to proszę na priv o linka. :):)

Kurka właśnie zobaczyłam, że mam tylko 89 dni do terminu... 89!!!!!!!!!!!!!!!!!

A nawet łóżeczko jeszcze nie skręcone! Materac nie kupiony! Jestem w doopie aż strach...

W środę jadę po materac.

Dziewczyny trzymajmy się bo się nagle przestraszyłam...

Ostatnia edycja:
Ło matko, Sici kto by się spodziewał że tak szybciutko urodzisz. Ogromnie się cieszę że Julcio również sam oddycha. Nie pozostaje nic innego jak powitać twojego malca na świecie i pogratulować. Teraz maluszek niech nabiera ciałka i szybciutko wracajcie do domciu.

reklama
Do góry