reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Niezapominajka - przypomniało mi się - odnośnie Twojego niskiego brzuszka, dziecko zmienia pozycję na "wyjściową" ok. 29-30 tyg. i wtedy brzuszek zmienia kształt i "podnosi się", tak, że nic się kochana nie martw- jak sie podniesie to ciężko się schylić..

co do listy rozpakowanych mamus to ja myslalam, zeby najprościej wpisac po kolei, ktora sie rozpakuje z data urodzenia dzieciaczka czy cos takiego;-)
nie znam sie na tym ale tak byloby chyba najprościej:tak:

a ten watek z gratulacjami nie byloby tez lepiej dac u gory?
Miejmy nadzieje, ze najwczesniej bedzie uzywany pod koniec maja:tak:

no wlasnie ja myslalam zeby moze ta nasza liste co mamy edytowac o date urodznia,wage i dlugosc dzieci i imione. od razu byloby widac takie porownanie do tego co mialo byc ( plec termin porodu) a do tego co w rzczywistosci:)
W sumie dobry pomysł... I najmniej roboty ;-)

A jak te gratulacje też do góry dam, to nie zrobi się za duży bałagan tam na górze?

ja uwazam jak blond:tak: na gorze sa te wazne rzeczy-wiesci ze szpitala, zdjecia maluszkow i gratulacje tez moblyby byc;-) watek z gratulcjami nie bedzie i teraz tak uzywany (mam nadzieje, ze wszystkie donosimy swoje Maluszki a najwczesniej pojawia sie w maju na swiecie) ale jak to sie mowi robta co chceta:-D lece cos robic bo z wrazenia to az ochoty nabralam do porzadkow a ze Mlody spi trzeba korzystac:-D

edit. macku a nie dasz rady samych zdjec Blizniakow dac do galerii? Chyba sie tak nie da, co nie?

ja uwazam jak blond:tak: na gorze sa te wazne rzeczy-wiesci ze szpitala, zdjecia maluszkow i gratulacje tez moblyby byc;-) watek z gratulcjami nie bedzie i teraz tak uzywany (mam nadzieje, ze wszystkie donosimy swoje Maluszki a najwczesniej pojawia sie w maju na swiecie) ale jak to sie mowi robta co chceta:-D lece cos robic bo z wrazenia to az ochoty nabralam do porzadkow a ze Mlody spi trzeba korzystac:-D

edit. macku a nie dasz rady samych zdjec Blizniakow dac do galerii? Chyba sie tak nie da, co nie?
No właśnie dlatego, że (miejmy nadzieję) przez pewien czas nie będzie używany zostawiłabym go na razie na dole, bo jak wrzucę jeszcze coś do góy to z pola widzenia znikną wątki zakupowo/wyprawkowe, które są obecnie oblegane...

Jejuniu asia urodziła jakie maluszki aż łzy podeszły do oczu :-D:-D
Lece nadrabiac co u was bo dopiero co na fejsie zauważyłam zdjęcia i przyleciałam napisać

reklama
macku Kochana jak uwazasz;-) moze rzeczywiscie odpiero jak bedzie to oblegany watek to damy do gory:tak:

mlodak pozniej wszystkie tematy, ktore poruszalysmy w trakcie ciazy beda wlasnie w archiwum, zobacz sobie na sierpien 2012, One maja juz archiwum:tak: chodzi o te watki, ktore nie bede juz uzywane np. imiona czy galeria brzuszkow:tak:

Do góry