reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
o wlasnie heheh. teraz to kazda patrzy jak brzuszek rosnie i ciesazy sie z kazdego cm wiecej, ale juz niedlugo bedziemy sie przescigac w druga strone i kto ma mniej hihi. ale takie poszpitalne zdjecie to sobie brzucha zrobie bo to byl naprawde przedziwny widok ale na szczescie szyyybko zniknal:-D

karamija bedziemy cwiczyc to znikna. ja juz wiecej dzieci nie planje wiec trzeba bedzie doprowadzic sie do stanu ostatecznego na dluzsza mete zeby byl:p

Mam taki sam plan:tak::tak:
dzisiaj powiedzialam mężowi ze jak sie wezmę za odchudzanie to, zeby nie byl zdziwiony za pare miesiecy jak będę znikać:-D nie skomentowal tego tylko jakos dziwnie na mnie popatrzył:tak:

reklama
karamija bedziemy cwiczyc to znikna. ja juz wiecej dzieci nie planje wiec trzeba bedzie doprowadzic sie do stanu ostatecznego na dluzsza mete zeby byl:p

oj zgadzam się!

Matko, niech się jeszcze sicilpol odezwie bo nie mogę się na niczym skoncentrować

ja tez mam zamisr tym razem zacząc się gimntykowac by sie na zawsze wylaszczyć:)

Równeiż czekam na znak od Sicil...

Do góry