reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
weszłam a tu takie radosne wiadomości od Asii :-)
blond_20
Czarownica
Macku masz racje)
Pola a potem zrobimy galerie sflaczalych brzuszkow
Macku masz racje)
a jeszcze póżniej: Nasze piękne płaskie brzuszki
blond_20
Czarownica
o wlasnie heheh. teraz to kazda patrzy jak brzuszek rosnie i ciesazy sie z kazdego cm wiecej, ale juz niedlugo bedziemy sie przescigac w druga strone i kto ma mniej hihi. ale takie poszpitalne zdjecie to sobie brzucha zrobie bo to byl naprawde przedziwny widok ale na szczescie szyyybko zniknal
blond_20
Czarownica
karamija bedziemy cwiczyc to znikna. ja juz wiecej dzieci nie planje wiec trzeba bedzie doprowadzic sie do stanu ostatecznego na dluzsza mete zeby byl
karamija bedziemy cwiczyc to znikna. ja juz wiecej dzieci nie planje wiec trzeba bedzie doprowadzic sie do stanu ostatecznego na dluzsza mete zeby byl
Mam taki sam plan
dzisiaj powiedzialam mężowi ze jak sie wezmę za odchudzanie to, zeby nie byl zdziwiony za pare miesiecy jak będę znikać nie skomentowal tego tylko jakos dziwnie na mnie popatrzył
reklama
oj zgadzam się!
Matko, niech się jeszcze sicilpol odezwie bo nie mogę się na niczym skoncentrować
ja tez mam zamisr tym razem zacząc się gimntykowac by sie na zawsze wylaszczyć
Równeiż czekam na znak od Sicil...