reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
MsMickey uwierz ze ja jestem w tej samej czarnej dooopie co Ty tyle ze mi 61 zostalo:/ ale lozeczko to i tak skrecimy chyba dopiero przed samym terminem albo jak juz urodze bo w mieszkaniu mam tak malo miejsca ze nie ma sensu zeby na srodku pokoju stalo 2 miesiace puste :)

ja też nic jeszcze nie mam :baffled: Ani wózka ani łóżeczka.
Ubranka ma moja przyjaciółka, która ma cesarkę w czwartek. Reszta nie poprana.
Jakoś przeraziłam się takim obiegiem spraw.
Do teraz nie zdawałam sobie sprawy, że nie znamy dnia ani godziny...

Ostatnia edycja:
ja nawet łóżeczka jeszcze w domu nie mam.... a lekarz też mnie przedwczesnym straszy.... wózek będzie na dniach to już chociaż jakiś plus:-p fotelik też powinien w tyg przyjść:sorry: no ale torbę do szpitala też spakować trzeba a mi siorka dopier w weekend przywiezie bo nawet torby nie mam:-D

Ok przelecialam Was dziewczynki tak szybciutko bo ok 20 stron naskrobalyscie od soboty :szok:

I prosze co za wiesci az uwierzyc nie moge :szok: Asiia to bylismy swiadomi ze w kazdej chwili ale Sicilpol sie nie spodziewalam tak szybko:szok: najwazniesze ze zdrowe i same oddychaja :tak: wiec napewno wszytsko dobrze sie ulozy. Zwlasza, ze dzis jeszcze rocznica smierci JPII wiec napewno nad nimi czuwa :tak:

GRATULACJE dziewczyny i usciski, ze dalyscie rade i chlopcy rowniez :-)

dziewczyny ja Was proszę!!!!Zaciskać nóżki a nie szykować się do porodu!!!!Jeszcze mamy czas!!!!
Ja nadal jestem w szoku,że tak to szybko poszło....ale dobrze,że jest dobrze!!!
Ale powiem wam,że jak opowiadałam mojemu M.,że asiia i sicil najprawdopodobniej dziś się rozpakują,to stwierdził,że chyba my już też torbę spakujemy....

Mój mi kazał wszystki juz pokupować. Więc siedzę na ulubionym sklepie allegro zwanym i poluje na w miare ludzka koszulę nocną. Robie liste brakujacych rzeczy i pomalutku, powolutku wszytko kupuje.
Ale powiem wam ze mam ochotę już wrzucic wszystko do pralki i stac nad tym i prasowac.

Boziu ja tu tylko na chwileczke drzemeczke zaliczylam a tu takie wiesci:szok::szok::szok:

Sicilo - ogromne gratulacje i dla Asii - rowniez:-):-):-)

Boziu wyje jak nie wiem co ale szok:szok:

reklama
Ja tez uwierzyc nie moge ;/// cały czas mysle o dziewczynach, zastanawiam sie jak sie czuja i jak maluszki.
Cos we mnie odzyło, normalnie i jakos szkoda mi czegos - to juz jakby nie to forum było - Sicil - miałas sie jeszcze wgramolic na góre i mi pełne zdjatka porobic pamietasz???? i co? :-p
Ale dziwnie mi ....

Do góry