reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

blond widzę ze sie wczułaś w rolę hihi;-)
a moze by tak lepiej w tematach przyklejonych, zeby bylo to u gory widoczne?? Jak myślicie?;-)

reklama
Pola tez tak mysle zeby u gory bylo. ja sie w role nie wczulam tylko zakladam a Macku niech sie produkuje teraz z przerzucaniem tego hihihi:)

no ale liste to dalej nie wiem w koncu jak. jak ktos ma pomysl to niech utworzy bo ja przejrzalam inne miesiace i sumie to dalej nie wiem :D

Ostatnia edycja:
Asia bardzo mnie cieszą wiadomości od ciebie, super że dzieciaczki oddychają samodzielnie - ogromne gratulacje.

Sicilpol trzymamy kciuki za Ciebie i za Julcia. Bądźcie silni i zdrowi.

Co do nowych wątków to powiedzcie mi kto zagląda na listę czerwcowych mamuś? Moze by tamten wątek jakoś edytować, przykleić i po kolei wpisywać rozpakowane mamy. A jak nie to utworzyć nowy z możliwościa wklejenia zdjęcia ( kto chce ) a odrębny na gratki oby było czytelnie.

Po co znowu rozbudowywać niepotrzebnie na trzy wątki dotyczące tak naprawdę jednego tematu?!

kurczaki przegapiłam wiadomość o sicilowej cesarce ...

Sicil trzymam za ciebie i Julka kciukasy z całych sił&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nie mogę uwierzyć, że już mamy pierwsze czerwcowe maluszki:szok:
Asia chłopcy są prześliczni!!!! super, że sami oddychają

Waris masz rację przydałby się wątek z listą rozpakowanych mamuś:tak:

retyyyyyyyy, asiia, jakie maleństwa! ale to, że same oddychają, to najwspanialsza wiadomość. Moja koleżanka pod koniec lutego urodziła bliźniaczki w 32. tyg. właśnie, też oddychały same - po trzech tyg. wypisali je do domu, rosną jak na drożdżach, obrastają w niemowlęcy tłuszczyk i są niesamowicie kochane! musi być wszystko dobrze, gratuluję i nie puszczam za Was kciuków!

co do listy rozpakowanych mamus to ja myslalam, zeby najprościej wpisac po kolei, ktora sie rozpakuje z data urodzenia dzieciaczka czy cos takiego;-)
nie znam sie na tym ale tak byloby chyba najprościej:tak:

a ten watek z gratulacjami nie byloby tez lepiej dac u gory?
Miejmy nadzieje, ze najwczesniej bedzie uzywany pod koniec maja:tak:

reklama
no wlasnie ja myslalam zeby moze ta nasza liste co mamy edytowac o date urodznia,wage i dlugosc dzieci i imione. od razu byloby widac takie porownanie do tego co mialo byc ( plec termin porodu) a do tego co w rzczywistosci:)

Do góry