reklama
blond_20
Czarownica
Pola tez tak mysle zeby u gory bylo. ja sie w role nie wczulam tylko zakladam a Macku niech sie produkuje teraz z przerzucaniem tego hihihi
no ale liste to dalej nie wiem w koncu jak. jak ktos ma pomysl to niech utworzy bo ja przejrzalam inne miesiace i sumie to dalej nie wiem
no ale liste to dalej nie wiem w koncu jak. jak ktos ma pomysl to niech utworzy bo ja przejrzalam inne miesiace i sumie to dalej nie wiem
Ostatnia edycja:
Waris
Fanka BB :)
Asia bardzo mnie cieszą wiadomości od ciebie, super że dzieciaczki oddychają samodzielnie - ogromne gratulacje.
Sicilpol trzymamy kciuki za Ciebie i za Julcia. Bądźcie silni i zdrowi.
Co do nowych wątków to powiedzcie mi kto zagląda na listę czerwcowych mamuś? Moze by tamten wątek jakoś edytować, przykleić i po kolei wpisywać rozpakowane mamy. A jak nie to utworzyć nowy z możliwościa wklejenia zdjęcia ( kto chce ) a odrębny na gratki oby było czytelnie.
Po co znowu rozbudowywać niepotrzebnie na trzy wątki dotyczące tak naprawdę jednego tematu?!
Sicilpol trzymamy kciuki za Ciebie i za Julcia. Bądźcie silni i zdrowi.
Co do nowych wątków to powiedzcie mi kto zagląda na listę czerwcowych mamuś? Moze by tamten wątek jakoś edytować, przykleić i po kolei wpisywać rozpakowane mamy. A jak nie to utworzyć nowy z możliwościa wklejenia zdjęcia ( kto chce ) a odrębny na gratki oby było czytelnie.
Po co znowu rozbudowywać niepotrzebnie na trzy wątki dotyczące tak naprawdę jednego tematu?!
zaza26
Fanka BB :)
kurczaki przegapiłam wiadomość o sicilowej cesarce ...
Sicil trzymam za ciebie i Julka kciukasy z całych sił&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
nie mogę uwierzyć, że już mamy pierwsze czerwcowe maluszki
Asia chłopcy są prześliczni!!!! super, że sami oddychają
Waris masz rację przydałby się wątek z listą rozpakowanych mamuś
Sicil trzymam za ciebie i Julka kciukasy z całych sił&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
nie mogę uwierzyć, że już mamy pierwsze czerwcowe maluszki
Asia chłopcy są prześliczni!!!! super, że sami oddychają
Waris masz rację przydałby się wątek z listą rozpakowanych mamuś
retyyyyyyyy, asiia, jakie maleństwa! ale to, że same oddychają, to najwspanialsza wiadomość. Moja koleżanka pod koniec lutego urodziła bliźniaczki w 32. tyg. właśnie, też oddychały same - po trzech tyg. wypisali je do domu, rosną jak na drożdżach, obrastają w niemowlęcy tłuszczyk i są niesamowicie kochane! musi być wszystko dobrze, gratuluję i nie puszczam za Was kciuków!
co do listy rozpakowanych mamus to ja myslalam, zeby najprościej wpisac po kolei, ktora sie rozpakuje z data urodzenia dzieciaczka czy cos takiego;-)
nie znam sie na tym ale tak byloby chyba najprościej
a ten watek z gratulacjami nie byloby tez lepiej dac u gory?
Miejmy nadzieje, ze najwczesniej bedzie uzywany pod koniec maja
nie znam sie na tym ale tak byloby chyba najprościej
a ten watek z gratulacjami nie byloby tez lepiej dac u gory?
Miejmy nadzieje, ze najwczesniej bedzie uzywany pod koniec maja
reklama
blond_20
Czarownica
no wlasnie ja myslalam zeby moze ta nasza liste co mamy edytowac o date urodznia,wage i dlugosc dzieci i imione. od razu byloby widac takie porownanie do tego co mialo byc ( plec termin porodu) a do tego co w rzczywistosci