reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

ASiia GRATULACJE!!!!!! Pierwsze czerwcowe (kwietniowe) dzieciaczki. :-)Cudownie. Teraz życzę zdrowia i siły dla maluszków. Sa piekne!!!!!

PS. A swoja drogą czemu luty i marzec nie znikają???

pewnie znikną razem za jakiś tydzień bo marcowki moze nie wszystkie sie rozpakowały?!
A jak znikną to przed nami jeszcze tylko kwiecien i maj:szok:

reklama
esperanza lutowki na pewno, wlasnie zauwazylam ze czasami znikaja od razu dwa miesiace a czasami kazy miesiac po kolei:tak:

katrina to zdrowka Wam życzę:tak:

w czerwcu to ja chyba w ogole nie będę jadła:-D jak tak kazda po kolei bedzie sie rozpakowywać;-):-)

te miesiace poznikaja, zawsze z opoznieniem to troszke jest. , marcowki chyba jeszcze 2 zostaly bo az wlazlamz ciekawosci czy to juz wszystkie. nasz pazdziernik sie do polowy listopada rozpaowywal:D

Katrina to zdrowka i Tobie zycze!

Pola ja narazie nie bede otwierac nic sama bo wpadaloby poprzenosic te gratulacje a nie wiem jak:/ a ten z maluszkami to jakis plan musimy sobie na niego zrobic . zaraz "przelece" inne miesiace jak maja:)

hehe Maćku tylko na co mam zielone swiatlo bo trzeba jakis pomysl miec . Buziak mowila o tabelce jakiejs tylko nie wiem o co kaman, czy moze taka liste zrobic kto kiedy urodzil plus zdjecie o ile wszystkie godza sie zeby takie zdjecia byly na otwartym:)

Pola ja narazie nie bede otwierac nic sama bo wpadaloby poprzenosic te gratulacje a nie wiem jak:/ a ten z maluszkami to jakis plan musimy sobie na niego zrobic . zaraz "przelece" inne miesiace jak maja:)

hehe Maćku tylko na co mam zielone swiatlo bo trzeba jakis pomysl miec . Buziak mowila o tabelce jakiejs tylko nie wiem o co kaman, czy moze taka liste zrobic kto kiedy urodzil plus zdjecie o ile wszystkie godza sie zeby takie zdjecia byly na otwartym:)

No to załóż wątek z gratulacjami, ja później poprzerzucam co trzeba.
Listę można zrobić podobną do tej dot. mamusiek, a 3 wątek na fotki - kto będzie chciał to wrzuci.

Co Wy na to?

maćku ja jak najbardziej za:tak:
lista rozpakowanych mamuś tak jak lista dot. mamusiek, drugi z gratulacjami a 3 ze zdjeciami:tak: kto bedzie chcial bedzie wrzucal, proste:-)

reklama
Do góry