reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ASiia GRATULACJE!!!!!! Pierwsze czerwcowe (kwietniowe) dzieciaczki. :-)Cudownie. Teraz życzę zdrowia i siły dla maluszków. Sa piekne!!!!!

PS. A swoja drogą czemu luty i marzec nie znikają???

pewnie znikną razem za jakiś tydzień bo marcowki moze nie wszystkie sie rozpakowały?!
A jak znikną to przed nami jeszcze tylko kwiecien i maj:szok:

reklama
esperanza lutowki na pewno, wlasnie zauwazylam ze czasami znikaja od razu dwa miesiace a czasami kazy miesiac po kolei:tak:

katrina to zdrowka Wam życzę:tak:

w czerwcu to ja chyba w ogole nie będę jadła:-D jak tak kazda po kolei bedzie sie rozpakowywać;-):-)

te miesiace poznikaja, zawsze z opoznieniem to troszke jest. , marcowki chyba jeszcze 2 zostaly bo az wlazlamz ciekawosci czy to juz wszystkie. nasz pazdziernik sie do polowy listopada rozpaowywal:D

Katrina to zdrowka i Tobie zycze!

Pola ja narazie nie bede otwierac nic sama bo wpadaloby poprzenosic te gratulacje a nie wiem jak:/ a ten z maluszkami to jakis plan musimy sobie na niego zrobic . zaraz "przelece" inne miesiace jak maja:)

hehe Maćku tylko na co mam zielone swiatlo bo trzeba jakis pomysl miec . Buziak mowila o tabelce jakiejs tylko nie wiem o co kaman, czy moze taka liste zrobic kto kiedy urodzil plus zdjecie o ile wszystkie godza sie zeby takie zdjecia byly na otwartym:)

Pola ja narazie nie bede otwierac nic sama bo wpadaloby poprzenosic te gratulacje a nie wiem jak:/ a ten z maluszkami to jakis plan musimy sobie na niego zrobic . zaraz "przelece" inne miesiace jak maja:)

hehe Maćku tylko na co mam zielone swiatlo bo trzeba jakis pomysl miec . Buziak mowila o tabelce jakiejs tylko nie wiem o co kaman, czy moze taka liste zrobic kto kiedy urodzil plus zdjecie o ile wszystkie godza sie zeby takie zdjecia byly na otwartym:)

No to załóż wątek z gratulacjami, ja później poprzerzucam co trzeba.
Listę można zrobić podobną do tej dot. mamusiek, a 3 wątek na fotki - kto będzie chciał to wrzuci.

Co Wy na to?

maćku ja jak najbardziej za:tak:
lista rozpakowanych mamuś tak jak lista dot. mamusiek, drugi z gratulacjami a 3 ze zdjeciami:tak: kto bedzie chcial bedzie wrzucal, proste:-)

reklama
Do góry