reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
No dziewczyny chyba wiem co mi jest, a mianowicie, podejrzewam, że troszkę się wczoraj przeziębiłam i stąd mój dzisiejszy humor..najchętniej wskoczyłabym pod kołdrę i przeleżała cały dzien..Przydałaby się dobra książka do poczytania, ale nie chce mi się iśc do biblioteki. Głowa boli i zimnem trzęsie...eh trzeba uważać na tę pogodę, bez kitu.

Jeśli chodzi o szlafrok ja mam taki swój ulubioby frotte, w rózowe paski;) jestbardzo ciepły ale, że ja jestem wieczny zmarźlak więc mi pasuje;)a poza tym jest duży i wygodny;)
Z kilogramami u mnie jest tak: waga poczatkowa: 75 kg. trzy tyg temu na wizycie 88 kg...aż się boję co będzie w przyszlym tygodniu na wizycie;/

Witam i ja
bmr, iwon - gratki za udane wizyty:-)

sicil, asiia - trzymajcie sie kobitki bedzie dobrze zobaczycie:tak: czerwcowe bobaski sa silne:tak:

Ja tam szlafrok to obowiazkowo biore i to taki do kolan conajmniej. Tak jak poprzedniczki pisaly jakas plamka czy cos na koszuli i jak tu do kibelka pomaszerowac:eek: a i poklady czy podpaski po kieszonkach pochowac mozna;-). Przy pierwszej ciazy to w szlafroku papieroski po kieszeniach chowalam:-p :-D.
A co do wagi to szkoda gadeac no ale ktos kiedys powiedzial
,, kochanego ciala nigdy za wiele..''
a teraz ten brzusio taki kochany no nie...:-D:-D:-D

BMR, Iwon - super, że wizyty się udały i jest oki:-) ja mam dopiero 20 kwietnia :-( a najchętniej to bym chodziła co tydzień żeby móc popatrzeć choć przez chwilkę na Dzidzie :-D

Ja tam szlafrok to obowiazkowo biore i to taki do kolan conajmniej. Tak jak poprzedniczki pisaly jakas plamka czy cos na koszuli i jak tu do kibelka pomaszerowac:eek: a i poklady czy podpaski po kieszonkach pochowac mozna;-). Przy pierwszej ciazy to w szlafroku papieroski po kieszeniach chowalam:-p :-D.
A co do wagi to szkoda gadeac no ale ktos kiedys powiedzial
,, kochanego ciala nigdy za wiele..''
a teraz ten brzusio taki kochany no nie...:-D:-D:-D

Też gruby biorę i nie będe się przejmowała ;-) bez sensu kupowac kolejny skoro tylko na przechadzki do kibelka by to było :-D
Wagą sie jakoś nie przejmuję :tak: bardziej boję się żeby rozstępów nie mieć i smaruje się jak dziki osioł :-D wczoraj nawet do rossmanna polazłam i sie okazało, ze promocja na bielende :-D babeczka w kasie się na mnie dziwnie patrzyła jak 2 tubki na brzuch kupiłam i 2 na cycorki :-D

też co chwile zaglądam i patrze czy są jakieś wieści ze szpitala , a tu nic :-(

gratuluje udanych wizyt :-)
niezapominajka - ja bez przeziębienia siedzę pod kocem w podłym humorze :-( pilot w ręce , lapek na kolankach i buszuje po necia albo po kanałach TV.

co do wagi to sprawdzam tylko u gin , jak narazie w zeszłym tygodniu było 7,5 na plusie :-p czyli nie tak źle , choć wyglądam jak mały hipcio :-) ale w sumie brzuchal z przodu powoduje uśmiech na twarzy więc mam to gdzieś :-)

no to teraz wszytskie rycza i sie patrza na zdjecia wiec nie ma co tu wchodzic do wieczora bo wszystkie tam hihi.
ma ktora pomysl na watek z maluchami?ktos chetny?:p z gratulacjami tez cos by wypadalo zrobic bo nie wszystkie beda miealy neta w szpitalu, a potem trudno bedzie to znalezc ...ale jak na zlosc nam wywialo gdzies moderatorow:/ MACKU, KASIULKA!!!!!konczcie obiad bo tu powazne tematu do omowienia;)

jeju przegapilam wiadomosc od blond,

sicil trzymam mocno za Was kciuki!!:tak::tak:

blond
ja mylse, ze wlasnie jeden z gratulacjami a drugi ze zdjeciami, jak bedzie macku to na pewno utworzy:-) ale mysle, ze nawet Ty mozesz;-) (gratulacje dla czerwcowych mamuś i ich mleństw czy cos takiego heh);-)

Kurcze jak ja sie trzesę. wierzyc sie nie chce, ze pierwsze cuda są już na świecie.

reklama
Do góry