niezapominajka123
Fanka BB :)
Pamka ja sobię mogę włożyć 4 palce a nawet i pięć..a na dworzu jakiś huragan przyszedł, jestem w szoku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niezapominajka- nie depresjonuj się, bo dzidziuś to czuje. Trzeba sobie znaleźć jakieś twórcze zajęcie- ja np. robię wszystko by sie nie zabrać do pisania pracy, a już najwyższa pora ;-)
Mnie koleżanka powiedziała, że nisko brzuch jest dopiero wtedy jak wsadzisz sobie na płasko 4 palce pod biust (bez kciuka). Może Twoje maleństwo po prostu wypięło się niżej :-)
mnie tez zmobilizowało i wczoraj allegro i koszule nocne. Zastanawiam sie czy szlafrok mi potrzebny. Bo w domu tylko w zimie frotowego uzywam.
witajcie.
wpadlam zeby napisac ,ze prawdopodobnie jutro sie rozpakujemy:-(
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac
mam zakaz jedzenia i picia do rana.
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka ,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..
Faktycznie! Jak ten czas szybko mija a życzenia jutrodziś 7 rocznica śmierci JANA PAWŁA a mi się wydaje że to już wieki temu było -dla mnie to był wielki człowiek i dlatego o nim pisze
Ha a jutro mam urodziny trzydzieste (aż wstyt się przyznać) szóste szok
dziewczyny wysyłam wam troszkę słonka ode mnie miłego tygodnia i dnia :-)
Przytyłam 10 kg:/ a waga wyjściowa to 66 kg :/Dziewczyny jak tam sytuacja z waszą wagą wygląda? bo ja mam cały czas 5 kg na plusie , od 25/26 tygodnia ( ostatnia wizyta u ginekologa ) nic nie przybrałam na wadze ( właśnie przed chwilą się zwarzylam ) . I tak się zastanawiam ile jeszcze przytyję.. ;p . W pierwszej ciąży na tym etapie miałam już dobre 14 na plusie.
W ramach relaksu zajęłam się czytaniem w niedzielę i udało mi się przeczytać pierwszy tom Millenium... lekko przerażający
Pierwszą część przeczytałam w 3 dni, kolejne tomiki zajęły mi góra po 2 dni. A oglądałaś film? Tylko mówię o oryginale, szwedzka wersja. Jakbyś chciała mogę przegrać na płyty i wysłać pocztą. Dla mnie zdecydowanie lepsza niż wersja amerykańska, chociaż nie powiem bo nawet im się udała.
Jeśli lubisz ten typ książek to polecam jeszcze serię Kamilii Lakberg - wciągają jak diabli, a są troszkę lżejsze niż Millenium.
Witam
A tak ogólnie była u mnie koleżanka, której dawno nie widziałam i powiedziała, że mam bardzi nisko brzuszek....
Wczoraj stanełam przed lustrem i tak patrze, patrze i jakoś nisko też mam brzuch :/ a ręke to całą włoże hmmm....Mnie koleżanka powiedziała, że nisko brzuch jest dopiero wtedy jak wsadzisz sobie na płasko 4 palce pod biust (bez kciuka). Może Twoje maleństwo po prostu wypięło się niżej :-)