reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

kochana ASIIU trzymam również kciuki zostanie nam Ci gratulować w swoim czasie ale wszystko będzie ok powodzenia przy rozpakowaniu tak dziwnie to się pisze ale co zrobić.
sici i paulina za was też &&&
katrina trzymaj się dzielnie i wracaj jak najszybciej do zdrowia
u mnie nawet słonko świeci :-)
dziś 7 rocznica śmierci JANA PAWŁA a mi się wydaje że to już wieki temu było -dla mnie to był wielki człowiek i dlatego o nim pisze
Ha a jutro mam urodziny trzydzieste (aż wstyt się przyznać) szóste szok :szok:
dziewczyny wysyłam wam troszkę słonka ode mnie miłego tygodnia i dnia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej.
Asia będzie wszystko dobrze :* Trzymaj sie kochana, na pewno jest Ci bardzo ciężko. Daj znać jak tylko coś się dowiesz. Maluszki są silne :)

A ja miałam w nocy 5 tak mega mocnych skurczy że aż się przestraszyłam, rano powtórzyło się tylko raz więc już nie panikuję.

siula to już 7 lat minęło ? Widzisz, Tobie sie wydaje, że to wieki temu było a mi się wydaje , że to było bardzo nie dawno, eh kiedy te 7 lat mineło ?
Ostatnio tez była 8 rocznica smierci mojego Taty i strasznie dziwnie mi z faktem, że ten czas tak szybko zleciał. Niemam pojęcia kiedy. Zanim się obejrzę to dzieci już mi "wyjdą" z domu ;)

Ostatnia edycja:
witajcie ciężaróweczki!
co tu się wyprawia????
sicil,asiia,paulina trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze!!!
mamusie chore i chorych dzieciaczków-zdrówka dużo!!!
a ja od soboty leże,bo jakieś dziwne bóle brzucha mnie złapały...na ktg wszystko ok,nic mi się nie otwiera,ale brzuch i tak boli i ciągnie jak cholera:-(dali mi jakieś coś rozkurczowe i kazali leżeć,a jakby nie było poprawy to szpital:no:
do tego młody się przeciąga we wszystkie strony,czasem mam wrażenie,że on ma dodatkowe pary rąk i nóg;)
pomarudziłam i już nie będę!
miłego dzionka!

witajcie.
wpadlam zeby napisac ,ze prawdopodobnie jutro sie rozpakujemy:-(
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac :(
mam zakaz jedzenia i picia do rana.
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka :( ,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..:(

Asiu oni zrobią wszystko by dzidzia była zdrowa!!! Kochana myślimy o Tobie!!! Musi być dobrze!!!

Siula!!!!! Wszystkiego co najlepsze!!!!!!!!!!!

Witam

Kamila Ty sobie jaj nie rób ,prima aprilis był wczoraj.

Siula to my jeden rocznik jestesmy tylko ja z lipca. Ja uważam,że to najpiękniejszy okres w moim życiu,więc jakoś nie ubolewam nad wiekiem.

Asiiu dziś pewnie wszystkie będziemy tu szukać wieści od Ciebie.Sciskamy was mocno,trzymajcie sie jeszcze w 3paku ile sie da.

Jak wstałam walił grad, później śnieg a teraz słońce.... echhh

Viola to syn chyba chciał sobie ze mnie zażartować ;)
Mnie przez to (chyba) już zdążyło przeczyścić obustronnie :/ ...

Musze w końcu wyprawke skompletować i torbe do szpitala bo to już nie są żarty !

Witam i ja z rana.
asiia trzymam kciuki. Powodzenia
Ruda tobie też dużo zdrówka.

Teraz zmykam dziś niestety trochę pracy papierkowej obowiązki wzywają:-(. do później

asiu rowniez jestem z toba nic sie nie martw to juz ladny tydzien, 3mam mocno za was kciuki!!!

Choruskom zycze szybkiego powrotu do zdrowia a solenizantce wszystkiego co najlepsze!!!:))

reklama
Dziewczyny jak tam sytuacja z waszą wagą wygląda? bo ja mam cały czas 5 kg na plusie , od 25/26 tygodnia ( ostatnia wizyta u ginekologa ) nic nie przybrałam na wadze ( właśnie przed chwilą się zwarzylam ) . I tak się zastanawiam ile jeszcze przytyję.. ;p . W pierwszej ciąży na tym etapie miałam już dobre 14 na plusie.

Do góry