reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam i ja po przerwie:tak:
W piatek laptop nam umarl i wlasnie wrocilismy z zakupkow i od razu odpalilam nowego laptopa i juz tu jestem.
sicilpol - trzymam za was kciukaski:tak:
paulina - dobrze ze juz w domku, rowniez kciukaski dla was:tak:

Dziewczyny no co wy z tymi porodami :-( poczekajcie jeszcze troszke:tak: ja dla Mijeczki mam wszystko ale dla siebie jeszcze nic:szok:. Chyba czas o tym powaznie pomyslec.
U nas z ruchami nie ma problemu - czujemy je non-stop:-D jak nie kopniaczki to jej fikolki:-D nie zly ubaw mamy.

A poza ntym to my z M sami zostalismy synus na oboz pojechal na 8dni takze starzy moga szalec:-D:-D:-D

dzięki kochana za sms czekamy na dalsze wiadomości
dziś mam straszny dzień chyba coś musi być z ciśnieniem tylko bym spała:no: mąż dziś jedzie w trasę musze go zawieść do firmy i chyba później od razu pójdę spać,ja nie mogę jednego zrozumieć czemu wstaje o 6 rano a później nie mam siły kładę się spać specjalnie o 23 żeby dłużej pospać a tu nic z tego starość czy co

Jej ja też. Spać chodzę o 23, budzę się punkt 4. Siusiu, wracam, zasypiam i budzę się przed 6 całkowicie wyspana. Czytam książkę, a potem jestem padnięta. Moja drzemka trwała od 16.30 do 19:30. M do mnie 3 razy podobno zaglądał czy żyje. Wstałm, zjadłam kolacje i czekam na 21 aby cukier zmierzyć i chyba pójde spać.

Hejka dziewczyny!
Mój Mariusz zrobił sobie żart ze mnie juz wczoraj i zabrał mi modem orange i mam problemy z dostępem do neta :wściekła/y: a ja juz żyć bez niego nie mogę! I teraz ciągne jakiś lewy, który co chwilę mi się wyłączą :wściekła/y:

Super że z Pauliną już lepiej! Wszystkie musimy się jakoś trzymać! Jeszcze 2 miesiące :tak:

U mnie jest podobnie! Najczęsciej z prawej strony :-) nie wiem dlaczego upodobała sobie akurat tą stronę :tak:

Wykorzystam dostęp mojego lewusa i pobuszuje na allegro :happy2: jakiś przewijaczek może :happy2: i zastanawiam się nad śpiworkiem,
Myślicie że to dobry pomysł taki śpiworek? :confused:Wiem, że na początku w rożku będzie spać ale potem wpakowałabym w śpiworek:cool2: za dużo się naczytałam o SIDS:no:

Ja mam 2 otulaczki i 2 śpiworki. Rożka na razie nie kupuje. Musze zostawic coś dla rodziny aby mi kupili :)

Moja kluska cos dzis malo aktywna. Delikatnie mnie poszturchała, rozciagła sie i siedzi cicho. W paranike jeszcze nie wpadam ale chyba jutro na ktg pojade. Zreszta czas jej najwiekszej aktywności to 23 i potem 4 W dzień z rególy mało aktywna jest. Mam nadzieje ze po tej stronie brzuszka jej sie odmieni :) i w nocy bedze spać

Ostatnia edycja:
Rano weszłam się tylko przywitać, a teraz tylko powiedzieć Dobranoc. Bardzo aktywny dzień miałam. No ale dzięki temu samopoczucie się poprawiło więc się bardzo cieszę.
Życzę miłych snów wszystkim mamusiom :-)

Ostatnia edycja:
witajcie.
wpadlam zeby napisac ,ze prawdopodobnie jutro sie rozpakujemy:-(
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac :(
mam zakaz jedzenia i picia do rana.
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka :( ,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..:(

witajcie.
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac :(
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka :( ,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..:(

Będzie dobrze!! Wszystkie tu trzymamy za Was kciuki!!! :tak: Bądź dzielna!

witajcie.

Asiu- rozumiem Twój strach, ale wierze, ze maluszki już dadza rade w inkubatorkach. Wspieram myslami i trzymam żeby jutro wyniki byly dobre . Kazdy dzien w brzuszku jest ważny.

reklama
Asiia trzymaj się, z chłopcami będzie wszystko dobrze, a Ty dla nich musisz być silna ,a my tu wszystkie jesteśmy z Tobą i waszymi maluszkami.
Trzymamy za Was kciuki :)

Do góry