reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam i ja po przerwie:tak:
W piatek laptop nam umarl i wlasnie wrocilismy z zakupkow i od razu odpalilam nowego laptopa i juz tu jestem.
sicilpol - trzymam za was kciukaski:tak:
paulina - dobrze ze juz w domku, rowniez kciukaski dla was:tak:

Dziewczyny no co wy z tymi porodami :-( poczekajcie jeszcze troszke:tak: ja dla Mijeczki mam wszystko ale dla siebie jeszcze nic:szok:. Chyba czas o tym powaznie pomyslec.
U nas z ruchami nie ma problemu - czujemy je non-stop:-D jak nie kopniaczki to jej fikolki:-D nie zly ubaw mamy.

A poza ntym to my z M sami zostalismy synus na oboz pojechal na 8dni takze starzy moga szalec:-D:-D:-D

dzięki kochana za sms czekamy na dalsze wiadomości
dziś mam straszny dzień chyba coś musi być z ciśnieniem tylko bym spała:no: mąż dziś jedzie w trasę musze go zawieść do firmy i chyba później od razu pójdę spać,ja nie mogę jednego zrozumieć czemu wstaje o 6 rano a później nie mam siły kładę się spać specjalnie o 23 żeby dłużej pospać a tu nic z tego starość czy co

Jej ja też. Spać chodzę o 23, budzę się punkt 4. Siusiu, wracam, zasypiam i budzę się przed 6 całkowicie wyspana. Czytam książkę, a potem jestem padnięta. Moja drzemka trwała od 16.30 do 19:30. M do mnie 3 razy podobno zaglądał czy żyje. Wstałm, zjadłam kolacje i czekam na 21 aby cukier zmierzyć i chyba pójde spać.

Hejka dziewczyny!
Mój Mariusz zrobił sobie żart ze mnie juz wczoraj i zabrał mi modem orange i mam problemy z dostępem do neta :wściekła/y: a ja juz żyć bez niego nie mogę! I teraz ciągne jakiś lewy, który co chwilę mi się wyłączą :wściekła/y:

Super że z Pauliną już lepiej! Wszystkie musimy się jakoś trzymać! Jeszcze 2 miesiące :tak:

U mnie jest podobnie! Najczęsciej z prawej strony :-) nie wiem dlaczego upodobała sobie akurat tą stronę :tak:

Wykorzystam dostęp mojego lewusa i pobuszuje na allegro :happy2: jakiś przewijaczek może :happy2: i zastanawiam się nad śpiworkiem,
Myślicie że to dobry pomysł taki śpiworek? :confused:Wiem, że na początku w rożku będzie spać ale potem wpakowałabym w śpiworek:cool2: za dużo się naczytałam o SIDS:no:

Ja mam 2 otulaczki i 2 śpiworki. Rożka na razie nie kupuje. Musze zostawic coś dla rodziny aby mi kupili :)

Moja kluska cos dzis malo aktywna. Delikatnie mnie poszturchała, rozciagła sie i siedzi cicho. W paranike jeszcze nie wpadam ale chyba jutro na ktg pojade. Zreszta czas jej najwiekszej aktywności to 23 i potem 4 W dzień z rególy mało aktywna jest. Mam nadzieje ze po tej stronie brzuszka jej sie odmieni :) i w nocy bedze spać

Ostatnia edycja:
Rano weszłam się tylko przywitać, a teraz tylko powiedzieć Dobranoc. Bardzo aktywny dzień miałam. No ale dzięki temu samopoczucie się poprawiło więc się bardzo cieszę.
Życzę miłych snów wszystkim mamusiom :-)

Ostatnia edycja:
witajcie.
wpadlam zeby napisac ,ze prawdopodobnie jutro sie rozpakujemy:-(
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac :(
mam zakaz jedzenia i picia do rana.
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka :( ,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..:(

witajcie.
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac :(
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka :( ,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..:(

Będzie dobrze!! Wszystkie tu trzymamy za Was kciuki!!! :tak: Bądź dzielna!

witajcie.

Asiu- rozumiem Twój strach, ale wierze, ze maluszki już dadza rade w inkubatorkach. Wspieram myslami i trzymam żeby jutro wyniki byly dobre . Kazdy dzien w brzuszku jest ważny.

reklama
Asiia trzymaj się, z chłopcami będzie wszystko dobrze, a Ty dla nich musisz być silna ,a my tu wszystkie jesteśmy z Tobą i waszymi maluszkami.
Trzymamy za Was kciuki :)

Do góry