reklama
gkvip2505
Fanka BB :)
Witam i ja po przerwie
W piatek laptop nam umarl i wlasnie wrocilismy z zakupkow i od razu odpalilam nowego laptopa i juz tu jestem.
sicilpol - trzymam za was kciukaski
paulina - dobrze ze juz w domku, rowniez kciukaski dla was
Dziewczyny no co wy z tymi porodami :-( poczekajcie jeszcze troszke ja dla Mijeczki mam wszystko ale dla siebie jeszcze nic. Chyba czas o tym powaznie pomyslec.
U nas z ruchami nie ma problemu - czujemy je non-stop jak nie kopniaczki to jej fikolki nie zly ubaw mamy.
A poza ntym to my z M sami zostalismy synus na oboz pojechal na 8dni takze starzy moga szalec
W piatek laptop nam umarl i wlasnie wrocilismy z zakupkow i od razu odpalilam nowego laptopa i juz tu jestem.
sicilpol - trzymam za was kciukaski
paulina - dobrze ze juz w domku, rowniez kciukaski dla was
Dziewczyny no co wy z tymi porodami :-( poczekajcie jeszcze troszke ja dla Mijeczki mam wszystko ale dla siebie jeszcze nic. Chyba czas o tym powaznie pomyslec.
U nas z ruchami nie ma problemu - czujemy je non-stop jak nie kopniaczki to jej fikolki nie zly ubaw mamy.
A poza ntym to my z M sami zostalismy synus na oboz pojechal na 8dni takze starzy moga szalec
dzięki kochana za sms czekamy na dalsze wiadomości
dziś mam straszny dzień chyba coś musi być z ciśnieniem tylko bym spała mąż dziś jedzie w trasę musze go zawieść do firmy i chyba później od razu pójdę spać,ja nie mogę jednego zrozumieć czemu wstaje o 6 rano a później nie mam siły kładę się spać specjalnie o 23 żeby dłużej pospać a tu nic z tego starość czy co
Jej ja też. Spać chodzę o 23, budzę się punkt 4. Siusiu, wracam, zasypiam i budzę się przed 6 całkowicie wyspana. Czytam książkę, a potem jestem padnięta. Moja drzemka trwała od 16.30 do 19:30. M do mnie 3 razy podobno zaglądał czy żyje. Wstałm, zjadłam kolacje i czekam na 21 aby cukier zmierzyć i chyba pójde spać.
Hejka dziewczyny!
Mój Mariusz zrobił sobie żart ze mnie juz wczoraj i zabrał mi modem orange i mam problemy z dostępem do neta a ja juz żyć bez niego nie mogę! I teraz ciągne jakiś lewy, który co chwilę mi się wyłączą
Super że z Pauliną już lepiej! Wszystkie musimy się jakoś trzymać! Jeszcze 2 miesiące
U mnie jest podobnie! Najczęsciej z prawej strony :-) nie wiem dlaczego upodobała sobie akurat tą stronę
Wykorzystam dostęp mojego lewusa i pobuszuje na allegro jakiś przewijaczek może i zastanawiam się nad śpiworkiem,
Myślicie że to dobry pomysł taki śpiworek? Wiem, że na początku w rożku będzie spać ale potem wpakowałabym w śpiworek za dużo się naczytałam o SIDS
Ja mam 2 otulaczki i 2 śpiworki. Rożka na razie nie kupuje. Musze zostawic coś dla rodziny aby mi kupili
Moja kluska cos dzis malo aktywna. Delikatnie mnie poszturchała, rozciagła sie i siedzi cicho. W paranike jeszcze nie wpadam ale chyba jutro na ktg pojade. Zreszta czas jej najwiekszej aktywności to 23 i potem 4 W dzień z rególy mało aktywna jest. Mam nadzieje ze po tej stronie brzuszka jej sie odmieni i w nocy bedze spać
Ostatnia edycja:
zaza26
Rano weszłam się tylko przywitać, a teraz tylko powiedzieć Dobranoc. Bardzo aktywny dzień miałam. No ale dzięki temu samopoczucie się poprawiło więc się bardzo cieszę.
Życzę miłych snów wszystkim mamusiom :-)
Życzę miłych snów wszystkim mamusiom :-)
Ostatnia edycja:
asiia_
witajcie.
wpadlam zeby napisac ,ze prawdopodobnie jutro sie rozpakujemy:-(
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac
mam zakaz jedzenia i picia do rana.
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka ,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka ,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..
witajcie.
Będzie dobrze!! Wszystkie tu trzymamy za Was kciuki!!! Bądź dzielna!
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
witajcie.
Asiu- rozumiem Twój strach, ale wierze, ze maluszki już dadza rade w inkubatorkach. Wspieram myslami i trzymam żeby jutro wyniki byly dobre . Kazdy dzien w brzuszku jest ważny.
reklama