reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Asiia - myślami jestem z Tobą, zresztą jak wszystkie mamusie tutaj. Bedzie dobrze i tego się trzymaj. Zobacz ile dłużej wytrzymaliście bez rozpakowania, więc wszystko musi zakończyć się powodzeniem.

Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

i czekamy na wieści.

reklama
Asia - trzymaj się , napewno będzie dobrze :tak: mocno trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki &&&&&&&&&

Po dzisiejszym strasznie kapryszącym pogodowo dniu ja również mówię Dobrej Nocki wszystkim

ninuszka moj Maly nie spal w rozku bo mu nozki wychodzily:szok: od razu w spiworku i sie nie balam, ze sie odkopal a teraz w czerwcu na spanie w rozku moze byc za gorąco, mysle ze nawet lekki kocyczek albo kołderka starczy ale kazda zrobi jak bedzie uwazala za stosowne;-)

Paulina dobrze, ze juz jestescie w domku:tak:

asiia kciuki mocno trzymam, mam nadzieje ze wytrzymacie jeszcze dluzej a jak nie to i tak wszystko bedzie dobrze, powodzenia

asia trzymam kciuki za Ciebie i za chłopców! Może jutrzejsze wyniki wszystich zaskoczą.

sicil i paulina za Was też trzymam kciuki!

Jejku co się tutaj dzieje :-(.
Muszę zabrać się za wyprawkę bo jestem daleko w lesie.

asiia - kochana trzymaj się dzielnie, co by sie jutro nie działo, jesteśmy z Tobą. Jakby co, to daj znać, jak przekażę dalej co i jak - gdybyś nie mogła wejść na neta. Ogromne buziaki!!!!

Sicil, Paulina - trzymam za Was kciuki, sorki, że dopiero teraz to piszę, ale czuję się fatalnie i kiepsko kontaktuję. Jutro idę do lekarza.

Asia myslami jestem z Toba i mocno zaciskam kciuki &&&&&&

Sicil mam nadzieje, ze wytrzymacie w dwupaku jeszcze troszke. Za Was rowniez kciuki

Alez dzisiaj spokoj i cisza na forum. W Polsce sniezyce, a u nas sloneczko. Bylismy ze znajomymi na wycieczce na zamku. Bylo fajnie, ale kondycja zerowa.

witajcie.
wpadlam zeby napisac ,ze prawdopodobnie jutro sie rozpakujemy:-(
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac :(
mam zakaz jedzenia i picia do rana.
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka :( ,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..:(

Będzie dobrze kochana! Wszystkie mocno trzymamy za Ciebie i twoich chłopców kciuki, więc nie może być inaczej!!!
Rozumiem, że żadne słowa nie sprawią, że przestaniesz się bać, ale pomyśl sobie jak daleko udało się wam dotrwać!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobra, teraz już na poważnie mówię "dobranoc", chociaż i tak pewnie nie zasnę bo będę myślała o asii.

I moje postanowienie - po świętach twardo ruszam ze sprawami wyprawkowymi, bo zaczyna się robić poważnie. Zostały w sumie 2 miesiące, a to już nie przelewki.

katrina a co sie dzieje? Choroba Cie dopadła?

Niespodzianka cos o tej kondycji wiem:zawstydzona/y: u mnie masakra po prostu:zawstydzona/y:

zastawiam sie wlasnie czy gdzies blisko mnie nie organizuja jakis konkursow typu " kto zje najwiecej w ciagu godziny", mysle ze mialabyym ogromne szanse

reklama
Do góry