reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Asiia - myślami jestem z Tobą, zresztą jak wszystkie mamusie tutaj. Bedzie dobrze i tego się trzymaj. Zobacz ile dłużej wytrzymaliście bez rozpakowania, więc wszystko musi zakończyć się powodzeniem.

Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

i czekamy na wieści.

reklama
Asia - trzymaj się , napewno będzie dobrze :tak: mocno trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki &&&&&&&&&

Po dzisiejszym strasznie kapryszącym pogodowo dniu ja również mówię Dobrej Nocki wszystkim

ninuszka moj Maly nie spal w rozku bo mu nozki wychodzily:szok: od razu w spiworku i sie nie balam, ze sie odkopal a teraz w czerwcu na spanie w rozku moze byc za gorąco, mysle ze nawet lekki kocyczek albo kołderka starczy ale kazda zrobi jak bedzie uwazala za stosowne;-)

Paulina dobrze, ze juz jestescie w domku:tak:

asiia kciuki mocno trzymam, mam nadzieje ze wytrzymacie jeszcze dluzej a jak nie to i tak wszystko bedzie dobrze, powodzenia

asia trzymam kciuki za Ciebie i za chłopców! Może jutrzejsze wyniki wszystich zaskoczą.

sicil i paulina za Was też trzymam kciuki!

Jejku co się tutaj dzieje :-(.
Muszę zabrać się za wyprawkę bo jestem daleko w lesie.

asiia - kochana trzymaj się dzielnie, co by sie jutro nie działo, jesteśmy z Tobą. Jakby co, to daj znać, jak przekażę dalej co i jak - gdybyś nie mogła wejść na neta. Ogromne buziaki!!!!

Sicil, Paulina - trzymam za Was kciuki, sorki, że dopiero teraz to piszę, ale czuję się fatalnie i kiepsko kontaktuję. Jutro idę do lekarza.

Asia myslami jestem z Toba i mocno zaciskam kciuki &&&&&&

Sicil mam nadzieje, ze wytrzymacie w dwupaku jeszcze troszke. Za Was rowniez kciuki

Alez dzisiaj spokoj i cisza na forum. W Polsce sniezyce, a u nas sloneczko. Bylismy ze znajomymi na wycieczce na zamku. Bylo fajnie, ale kondycja zerowa.

witajcie.
wpadlam zeby napisac ,ze prawdopodobnie jutro sie rozpakujemy:-(
wczoraj ktg pokazalo spadek tetna u maluszka ,i dzis wieczorkiem sie to powtorzylo:-( z rana zrobia usg ,i jesli okaze sie ze jest choc minimalne zagrozenie dla dzidzi, to idziemy sie rozwiazywac :(
mam zakaz jedzenia i picia do rana.
strasznie sie martwie, niewiem co mnie czeka :( ,bardzooo bardzooo boje sie o dzieciaczki..:(

Będzie dobrze kochana! Wszystkie mocno trzymamy za Ciebie i twoich chłopców kciuki, więc nie może być inaczej!!!
Rozumiem, że żadne słowa nie sprawią, że przestaniesz się bać, ale pomyśl sobie jak daleko udało się wam dotrwać!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobra, teraz już na poważnie mówię "dobranoc", chociaż i tak pewnie nie zasnę bo będę myślała o asii.

I moje postanowienie - po świętach twardo ruszam ze sprawami wyprawkowymi, bo zaczyna się robić poważnie. Zostały w sumie 2 miesiące, a to już nie przelewki.

katrina a co sie dzieje? Choroba Cie dopadła?

Niespodzianka cos o tej kondycji wiem:zawstydzona/y: u mnie masakra po prostu:zawstydzona/y:

zastawiam sie wlasnie czy gdzies blisko mnie nie organizuja jakis konkursow typu " kto zje najwiecej w ciagu godziny", mysle ze mialabyym ogromne szanse

reklama
Do góry