reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
witajcie niedzielnie

Blond - Alinka przespała noc w miarę spokojnie, nie kaszlała i katar ja nie męczył, ale temperaturę miała, z tym, ze max ok. 38 stopni, wiec juz jakaś zmiana na lepsze.
Za to mnie coś rozkłada, czuje się fatalnie - katar, kaszel, boli mnie głowa i wszystkie kości... chyba sie sypię na starość.

Witam się i ja :-D
U mnie słoneczko za oknem ale jednak temp +5 :-(
Kurde martwie się bo Paulina miała napisać esa wczoraj wieczorem i nic :szok:, pisałam do niej i nic :szok:

Witam się i ja w ten żartowny 1 kwietnia :-)

Chwilkę zajęło zanim nadrobiłam was :tak: i się przeraziłam tymi złymi wieściami :-(

Sicil , Paulina trzymajcie się jak najdłużej w dwupakach , nogi mocno zaciskać i głowy do góry, napewno będzie dobrze :tak:

Chorym mamusią , chorym dzieciaczkom - zdróweczka życzę :-)

Za oknem pogoda dokładnie jak w powiedzeniu kwiecień plecień itd. raz słońce, raz sypie śnieg i do tego zimno strrrrrrasznie :szok:

U mnie maluch też zdecydowanie woli się wiercić i przeciągać , ale jak już kopnie lub pacnie rąsią to bardzo celnie w jakiś narząd :-)

edek :

za oknem właśnie jakaś spóżniona sniezyca :szok:

Ostatnia edycja:
ej no co się dzieje zima przyszła ale chyba troche za późno strasznie mnie to dołuje - już się cieszyłam, że zaczyna rosnąć zielona trawka i listki na drzewach zaczęły sie pojawiać a tu taki psikus. /oby to jak najszybciej uciekło ja chce piękna wiosne, w końcu mamy już kwiecieć a tu takie jaja za oknem!

Kamila ten śnieg to na pewno chwilowe:tak:

u nas piękne słońce, cieplutko:tak:
chlopaki na basenie wiec mam spokoj w domu:-D

Jakaś rozdrażniona jestem:-( wydaje mi sie, ze wszystko na mojej glowie.
Mąż ile może tyle zajmuje się Kubą, na to nie mogę narzekac ale sprzątanie na mojej glowie i naprawde czasami nie mam juz na to sily a drazni mnie kazdy kurz w domu:wściekła/y: ach byle do czerwca:tak:
Wczoraj mnie moj zaskoczyl bo wyprasował pranie (chociaz tyle:-D).

Nawet na spacer nie chce mi sie z Mlodym wyjść:zawstydzona/y:

Mam wiadomość od PaulinyMarii - jest już w domu, bierze antybiotyk, jak jej nie przejdzie do wtorku to ma mieć usg nerek i szukanie przyczyny
Pozdrawia Was wszystkie i jak tylko lepiej się poczuje to się odezwie.

dzięki kochana za sms czekamy na dalsze wiadomości
dziś mam straszny dzień chyba coś musi być z ciśnieniem tylko bym spała:no: mąż dziś jedzie w trasę musze go zawieść do firmy i chyba później od razu pójdę spać,ja nie mogę jednego zrozumieć czemu wstaje o 6 rano a później nie mam siły kładę się spać specjalnie o 23 żeby dłużej pospać a tu nic z tego starość czy co

reklama
Hejka dziewczyny!
Mój Mariusz zrobił sobie żart ze mnie juz wczoraj i zabrał mi modem orange i mam problemy z dostępem do neta :wściekła/y: a ja juz żyć bez niego nie mogę! I teraz ciągne jakiś lewy, który co chwilę mi się wyłączą :wściekła/y:

Super że z Pauliną już lepiej! Wszystkie musimy się jakoś trzymać! Jeszcze 2 miesiące :tak:

Ja też już czuję mniej kopniaczków a więcej przepychania . I to najczęściej po prawej stronie brzucha, więc jak się położę na lewym boku to tak fajnie czuć tuż pod skórą jak przesuwa maluda rączkę, czy łokieć, czasami mam wrażenie jakby czegoś tam szukała:-):-)

U mnie jest podobnie! Najczęsciej z prawej strony :-) nie wiem dlaczego upodobała sobie akurat tą stronę :tak:

Wykorzystam dostęp mojego lewusa i pobuszuje na allegro :happy2: jakiś przewijaczek może :happy2: i zastanawiam się nad śpiworkiem,
Myślicie że to dobry pomysł taki śpiworek? :confused:Wiem, że na początku w rożku będzie spać ale potem wpakowałabym w śpiworek:cool2: za dużo się naczytałam o SIDS:no:

Ostatnia edycja:
Do góry