reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam się kwietniowo:-)

Faktycznie pustki tu od rana, a ja wyjątkowo dziś od 7.00 na nogach. Jadę o 13.00 już na święta do rodziców, jest już u nich moja siostra z malutkim, więc w końcu jakaś odmiana i obiadki mamowe:-D:-D
Pewnie nie będę miała tyle czasu na siedzenie przed kompem, ale na pewno będę zaglądać!!

Życzę pozytywnie zakręconej niedzieli i nie dajcie się żartom!!:-D:-D

reklama
witajcie!
Ja nie urodziłam jakby co :-D ale nockę miałam koszmarną, nie dość że boli brzuch i skurcze chcą łapać w nogi to jeszcze moje dziecko znowu zaczęło wrzeszczeć po nocach a tak się cieszyłam że już przesypia całe noce. Najgorsze jest to, ze jak coś mu się śni i budzi się z wrzaskiem to ja go muszę wyjąć z łóżeczka a śpi w takim niemowlęcym cały czas i nie ma szczebelków wyjmowanych (nie kupujcie takiego jak ktoś jeszcze ma zamiar!!!) i ja muszę te 16kg szarpnąć i wziąć na ręce i utulić. Jak tak dalej pójdzie to będzie źle ze mną. W pewnym momencie to się sama wystraszyłam bo wrzeszczał przestraszony i patrzył na ścianę i nic do niego nie docierało, jakby tam coś widział. Teraz zmęczona jestem strasznie a on zadowolony nic nie pamięta hehe.

Miłej niedzieli!

karamija współczuję nocki. Ja raz na jakiś czas jadę do bratanka i ponieważ nie mieszczę się z mężem na tapczanie :-D, bo mi brzuch wystaje i wiercę się w nocy to muszę spać z bratankiem w pokoju, a on koszmary ma straszne- drze się przez sen i nie idzie go dobudzić. Zastanawia mnie tylko co takiego takie maleństwo tak straszy- on ma 2,5 roku.

Dziewczyny czy Wasze maleństwa kopią teraz tylko trochę?
Mój Julek kopie mnie sporadycznie ale za to przeciąga i przekłada się non stop.
Jak śpię w nocy na plecach to czasem budzę się, bo mam wrażenie, że on próbuje się wydostać na zewnątrz i to nie przez brzuch tylko tradycyjną drogą;-)
Czy to nie jest trochę podejrzane?

pamka
no właśnie ja też już głównie takie rozpychanie się czuję, jakby łokciami i kolanami robił sobie więcej miejsca, kopmniaków jako takich jest jakby mniej

mój synek ma 3 latka i np. siedzi w nocy w kącie łóżeczka przestraszony z otwartymi oczami i wskazując na swoje prześcieradło krzyczy, że krokodyl albo żmija albo mówi, że słyszał grzmot choć cisza wkoło...

reklama
Witam
A mnie mąż zaskoczył z rana i to nie prima aprilis sam z siebie zaczął skrecac komode. Nie byłoby w tym nic dziwnego ale zazwyczaj muszę się nagadac no i dzisiaj idzie do pracy na 2 zmianę - poszła mi niucha z nosa i otrzymałam polecenie lezenia więc zajrzalam do was.
U nas też zimno ale bez śniegu i sloneczka.

Do góry