reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Nio i skonczyly sie smiechy chichy :-( Paulina w szpitalu, Sicil w szpitalu, dzieciaki sie pogoraczkowaly kurcze oj nie dobrze sie dzieje. A to przeciez wiosna przyszla zamiast slonko swieci to deszcz ehhhh

Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy i za 2 miesiace bedziemy powracac do tych penisow i karnych kutasow :tak:
Moj Pe mnie uswiadomil, ze ten szanownym Pan Kutas przybyl do nas z Rosji a tam i teraz w PL jest rozdawany za zle parkowanie :-D przyklejaja na szybe owego Pana z napisem "Karny Kutas za zle parkowanie"! :-D:-D:-D

U nas sie wypogodzilo i slonko wyszlo a mi sie dalej niechce nic:-( a zgodzilam sie isc na ognisko do meza kolegi ehhhh czego sie nie robi z milosci :-D:szok:

reklama
Sunshine ja mam te naklejki w domu i z moim przyklejamy wlasnie za ****owe parkowanie :D:D:D na allegro mozna kupic. jeszcze sa w wersji damskiej tez :D

Sicil kurcze a wydawalo sie ze takie dobre informacje byly. skad oni wzieli ta decyzje jak wod zaczelo przybywac a przeplywy byly lepsze?trzymajcie sie tam mocnoooo!!!!

Wróciłam z wózków i zaraz swoje spostrzeżenia i decyzje opiszę na wózkowym:-)

po pierwsze to mowisz, ze zwsze mozna namnie liczyc ??? :-D
a po drugie to widac nie tylko ja tu erotomanem podjezdzam :-p:-p:-)

no wiesz, widzę, że w TYCH sprawach można na Ciebie liczyć, chociażby widząc nowy sposób na karanie forumowiczek:-) zaraz inne zaczną się podszywać pod czerwiec, byleby sobie posiedzieć;-);-)

o dobrze wyjaśnienie naszej zagadki większość dziewczyn stwierdziła że to PENIS a co tam niech tak zostanie ha ha .Przecież głodnemu chleb na myśli.
MIŁEJ SOBOTY

Tylko Ty znasz prawdę!!:-)
mi tam sie nawet spodobał :-):-)

taki akuratny sie wydaje nie??? :-D
i tak fajnie ku niebiosom patrzy ;)))))

no taki całkiem sprawny:-)

Nadal Matylda :) I ma się dobrze...oczywiście, tak jak podejrzewałam, lekarz opieprzył mnie za te 4 kg w miesiąc :/ Powiedział, że mam żreć mniej!!! Mogę tyć 2 kg w miesiącu...dammmmmm...grunt, że z małą ok wszystko...waży 1350 g...w porównaniu do Waszych chłopaków to mało...ale dobrze waży, więc ufffff :) dzięki za kciukasy :*

Supcio:-)

Dziewczyny, wlasnie nam powiedziano ze to kwestia tygodnia..
Zaczynam sie niestety juz oswajac z Ta mysla i oczekuje tego dnia i by potem bylo juz tylko lepiej z malym
Najwazniejsze ze pecherzyki sie pewnie juz wytworzyly i nie bedzie mial problemu z pluckami

Zaza dzieki za linka, gin nam wlasnie wyjasnil o co biega w tych hormonach

Chwilę mnie nie było a tu takie wiadomości i jeszcze Paulina w szpitalu... Trzymajcie się dzielnie &&&&&

Zdrówka dla wszystkich gorączkujących!!!

ej o co kaman dziewczyny co Ty Sicil musicie wytrzymać dłużej - weż przykład z asi przecież miała się sypać już w 26 tygodniu :)
No no takze dziewczyny trzymajcie w brzuchach bąble i nie wypuszczajcie, a i każcie im te przeplywy unormować po inaczej do kąta!

Te wieksze dzieciaczki tez biedne ze tak chorują.. :(

A ja myslalam ze dzisiaj urodzę pępkiem żebrem du..pą albo bokiem :/ z każdej strony tak sie pchał, że myslalam ze pękne :(

no wiesz, widzę, że w TYCH sprawach można na Ciebie liczyć, chociażby widząc nowy sposób na karanie forumowiczek:-) zaraz inne zaczną się podszywać pod czerwiec, byleby sobie posiedzieć;-);-)

no taki całkiem sprawny:-)

bynajmniej wszystkie podczytywaczki sie poujawniaja:cool2::cool2: :-)

a ptaszek sprawny i milutki taki nieee???

Odnosnie tych naszych przewidywanych wczesniaków.. kurcze co sie porobiło co? Werze, ze maluchy wytrzmaja jednak dłuuuzej i tylko strasza narazie!! Mam taka nadzieje i głeboko w to wierze !!!!!!!

Ale jak pisałysmy o kupowaniu wyprawki czy pakowaniu torby to jednak miało to troche sensu.. nigdy ne wiadomo kiedy kogo połoza do szpitala:baffled:
Ja po ostatniej sobocie mam juz prawie wszystko i dla siebie...

Sicil:(- póki nie zacznaą Cie przygotowywac do zabiegu to miej nadzieję na kolejne dwa tygodnie w przód co najmniej:)Trzymam kciuki:)

No faktycznie robi się gorąco. Aż wierzyć się nie chce że jesteśmy na tym etapie gdy w każdej chwili możemy to samo usłyszeć.
Sicil trzymam kciuki aby jednak to nie był ostatni tydzień.

ja już w strachu przez te nasze dziewczyny !!!!!!

a tak z innej beczki mam pytanie co do szczepień maleństwa na co dodatkowo szczepic ??? rotawirusy, pneumokiki, meningokoki ??????????????

reklama
Do góry