reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Nio i skonczyly sie smiechy chichy :-( Paulina w szpitalu, Sicil w szpitalu, dzieciaki sie pogoraczkowaly kurcze oj nie dobrze sie dzieje. A to przeciez wiosna przyszla zamiast slonko swieci to deszcz ehhhh

Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy i za 2 miesiace bedziemy powracac do tych penisow i karnych kutasow :tak:
Moj Pe mnie uswiadomil, ze ten szanownym Pan Kutas przybyl do nas z Rosji a tam i teraz w PL jest rozdawany za zle parkowanie :-D przyklejaja na szybe owego Pana z napisem "Karny Kutas za zle parkowanie"! :-D:-D:-D

U nas sie wypogodzilo i slonko wyszlo a mi sie dalej niechce nic:-( a zgodzilam sie isc na ognisko do meza kolegi ehhhh czego sie nie robi z milosci :-D:szok:

reklama
Sunshine ja mam te naklejki w domu i z moim przyklejamy wlasnie za ****owe parkowanie :D:D:D na allegro mozna kupic. jeszcze sa w wersji damskiej tez :D

Sicil kurcze a wydawalo sie ze takie dobre informacje byly. skad oni wzieli ta decyzje jak wod zaczelo przybywac a przeplywy byly lepsze?trzymajcie sie tam mocnoooo!!!!

Wróciłam z wózków i zaraz swoje spostrzeżenia i decyzje opiszę na wózkowym:-)

po pierwsze to mowisz, ze zwsze mozna namnie liczyc ??? :-D
a po drugie to widac nie tylko ja tu erotomanem podjezdzam :-p:-p:-)

no wiesz, widzę, że w TYCH sprawach można na Ciebie liczyć, chociażby widząc nowy sposób na karanie forumowiczek:-) zaraz inne zaczną się podszywać pod czerwiec, byleby sobie posiedzieć;-);-)

o dobrze wyjaśnienie naszej zagadki większość dziewczyn stwierdziła że to PENIS a co tam niech tak zostanie ha ha .Przecież głodnemu chleb na myśli.
MIŁEJ SOBOTY

Tylko Ty znasz prawdę!!:-)
mi tam sie nawet spodobał :-):-)

taki akuratny sie wydaje nie??? :-D
i tak fajnie ku niebiosom patrzy ;)))))

no taki całkiem sprawny:-)

Nadal Matylda :) I ma się dobrze...oczywiście, tak jak podejrzewałam, lekarz opieprzył mnie za te 4 kg w miesiąc :/ Powiedział, że mam żreć mniej!!! Mogę tyć 2 kg w miesiącu...dammmmmm...grunt, że z małą ok wszystko...waży 1350 g...w porównaniu do Waszych chłopaków to mało...ale dobrze waży, więc ufffff :) dzięki za kciukasy :*

Supcio:-)

Dziewczyny, wlasnie nam powiedziano ze to kwestia tygodnia..
Zaczynam sie niestety juz oswajac z Ta mysla i oczekuje tego dnia i by potem bylo juz tylko lepiej z malym
Najwazniejsze ze pecherzyki sie pewnie juz wytworzyly i nie bedzie mial problemu z pluckami

Zaza dzieki za linka, gin nam wlasnie wyjasnil o co biega w tych hormonach

Chwilę mnie nie było a tu takie wiadomości i jeszcze Paulina w szpitalu... Trzymajcie się dzielnie &&&&&

Zdrówka dla wszystkich gorączkujących!!!

ej o co kaman dziewczyny co Ty Sicil musicie wytrzymać dłużej - weż przykład z asi przecież miała się sypać już w 26 tygodniu :)
No no takze dziewczyny trzymajcie w brzuchach bąble i nie wypuszczajcie, a i każcie im te przeplywy unormować po inaczej do kąta!

Te wieksze dzieciaczki tez biedne ze tak chorują.. :(

A ja myslalam ze dzisiaj urodzę pępkiem żebrem du..pą albo bokiem :/ z każdej strony tak sie pchał, że myslalam ze pękne :(

no wiesz, widzę, że w TYCH sprawach można na Ciebie liczyć, chociażby widząc nowy sposób na karanie forumowiczek:-) zaraz inne zaczną się podszywać pod czerwiec, byleby sobie posiedzieć;-);-)

no taki całkiem sprawny:-)

bynajmniej wszystkie podczytywaczki sie poujawniaja:cool2::cool2: :-)

a ptaszek sprawny i milutki taki nieee???

Odnosnie tych naszych przewidywanych wczesniaków.. kurcze co sie porobiło co? Werze, ze maluchy wytrzmaja jednak dłuuuzej i tylko strasza narazie!! Mam taka nadzieje i głeboko w to wierze !!!!!!!

Ale jak pisałysmy o kupowaniu wyprawki czy pakowaniu torby to jednak miało to troche sensu.. nigdy ne wiadomo kiedy kogo połoza do szpitala:baffled:
Ja po ostatniej sobocie mam juz prawie wszystko i dla siebie...

Sicil:(- póki nie zacznaą Cie przygotowywac do zabiegu to miej nadzieję na kolejne dwa tygodnie w przód co najmniej:)Trzymam kciuki:)

No faktycznie robi się gorąco. Aż wierzyć się nie chce że jesteśmy na tym etapie gdy w każdej chwili możemy to samo usłyszeć.
Sicil trzymam kciuki aby jednak to nie był ostatni tydzień.

ja już w strachu przez te nasze dziewczyny !!!!!!

a tak z innej beczki mam pytanie co do szczepień maleństwa na co dodatkowo szczepic ??? rotawirusy, pneumokiki, meningokoki ??????????????

reklama
Do góry