buziak
Fanka BB :)
Rozumiem, że mam zrezygnować z jeżyka? ;-)
mamy demokracje na forum to mysle ze głos oddamy większsci.... :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, że mam zrezygnować z jeżyka? ;-)
dorota przytulam... wrzuć na luz i nie przejmuj się bałaganem, poza tym ile zdążysz zrobić to tyle zrobisz, przecież nikt do ciężarówki nie będzie miał pretensji, że się spóźnia z robotą;-)
blond dobre, przeczytałam początek i stwierdzam, że koniecznie muszę resztę przeczytać, ale to już jutro, bo dzisiaj nie dam rady tego ogarnąć
ostatnio sama tu radziłam, co na zaparcia, a sama mimo, że wcinam kiwi i jabłka i kefir z otrębami, to dwójeczki nie widziałam już 3 dnibrzuch mam dzisiaj ciężki jakbym w środku kamienie miała, nawet cała paczka daktyli nie pomogła
jutro idę po siemie lniane
a m się śmieje, żebym sobie szklankę oleju wypiła![]()
mlodak na pewnoe dojdziesz do siebie
polaa dobrze, że u Kuby poprawa. Szkoda, że ciebie 8 dopadła
blond dla was dużo zdrówka!
asiaa oby tak dalej :-). Trzymam kciuki!
muńka no to czekamy na relację ;-)
Rozliczałyście już PITy? Ja w tym roku będę robiła to sama i boję się, że coś pochrzanię.
Znacie jakieś dobre strony z wyjaśnieniami co gdzie wpisać oraz, żeby można było pobrać druk?