Z tymi szczepieniami to też zależy czy dziecko pójdzie do żłobka czy nie, bo na pneumokoki można zaszczepić później, jeśli wiadomo, że dzieciątko będzie w domu. A w 6 tygodniu szczepi się szczepionką 6w1 (infanrix hexa) i można od razu doustną szczepionką na rotawirusy.
reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
a tak z innej beczki mam pytanie co do szczepień maleństwa na co dodatkowo szczepic ??? rotawirusy, pneumokiki, meningokoki ??????????????
Ja nie bede dodatkowo szczepic. To kasa tylko dla firm farmaceutyczny i tak, jak AVO napisała...duzo dzieci bardzo źle znosi.
Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalach. Oby dzieciaczki jak najdłużej zostały w brzuszkach
Tak naprawdę to jeśli chodzi o szczepienia to opinii jest tyle, że można zwariować, ale dzięki temu, że siorka ostatnio przechodziła przez ten temat jak przyszło do szczepień jej maluszka, to wiem, że ja będę szczepić.
sicilpol
trzymam kciuki za was!!
Ja też dziś spakowałam torbę do szpitala a nawet się umyłam i ogoliłam hehe i spisałam parę numerów tel. z wątku zamkniętego i wpisałam mój
Od kilku dni mam bardzo stawiający się brzuch (tyle o tych penisach było mowy, że dopuściłam mojego do mnie;-) i nie wiem czy to nie wywołało jakiejś reakcji) do tego brzuch boli i miałam kilka razy po kilka godzin lekko bolesne skurcze
dziś zostałam sama bo małż pojechał do pl odwieźć moich rodziców i coś takiego dziwnego zauważyłam co mnie dodatkowo zaniepokoiło, nie wiem czy to upławy takie dziwne czy to zaczyna ten czop odchodzić , taka bardzo bardzo bardzo gęsta galaretka w średniej ilości, koloru raczej przezroczystego albo białego, nie wiem, w poprzedniej ciąży nic takiego nie było, do tego jeszcze lekka sraczka, lekkie mdłości i przy okazji golonka zajrzałam w okolice krocza i okazuje się mam żylaka na cipce.
Dziewczyny, robi się serio gorąco już!!
ja szczepiłam na pneumokoki bo w uk to było w kalendarzu szczepień za darmo, moje dziecko wszsytkie szczepionki przechodziło bardzo dobrze ale coraz więcej jest głosów jednak przeciwko szczepieniom, muszę się teraz jeszcze wczytać lepiej i dowiedzieć zanim drugie dziecko zacznę hurtowo kłuć
trzymam kciuki za was!!
Ja też dziś spakowałam torbę do szpitala a nawet się umyłam i ogoliłam hehe i spisałam parę numerów tel. z wątku zamkniętego i wpisałam mój
Od kilku dni mam bardzo stawiający się brzuch (tyle o tych penisach było mowy, że dopuściłam mojego do mnie;-) i nie wiem czy to nie wywołało jakiejś reakcji) do tego brzuch boli i miałam kilka razy po kilka godzin lekko bolesne skurcze
dziś zostałam sama bo małż pojechał do pl odwieźć moich rodziców i coś takiego dziwnego zauważyłam co mnie dodatkowo zaniepokoiło, nie wiem czy to upławy takie dziwne czy to zaczyna ten czop odchodzić , taka bardzo bardzo bardzo gęsta galaretka w średniej ilości, koloru raczej przezroczystego albo białego, nie wiem, w poprzedniej ciąży nic takiego nie było, do tego jeszcze lekka sraczka, lekkie mdłości i przy okazji golonka zajrzałam w okolice krocza i okazuje się mam żylaka na cipce.
Dziewczyny, robi się serio gorąco już!!
ja szczepiłam na pneumokoki bo w uk to było w kalendarzu szczepień za darmo, moje dziecko wszsytkie szczepionki przechodziło bardzo dobrze ale coraz więcej jest głosów jednak przeciwko szczepieniom, muszę się teraz jeszcze wczytać lepiej i dowiedzieć zanim drugie dziecko zacznę hurtowo kłuć
PaulinaMaria, Sicilpol trzymajcie się i się nie dajcie!!! ;-)
Katarina zdróka dla córy!
Ja u siebie zaobserwowałam już dwa razy takie glutki, ale jakoś porodu nie widać ;-)
Katarina zdróka dla córy!
dziś zostałam sama bo małż pojechał do pl odwieźć moich rodziców i coś takiego dziwnego zauważyłam co mnie dodatkowo zaniepokoiło, nie wiem czy to upławy takie dziwne czy to zaczyna ten czop odchodzić , taka bardzo bardzo bardzo gęsta galaretka w średniej ilości, koloru raczej przezroczystego albo białego, nie wiem,
Ja u siebie zaobserwowałam już dwa razy takie glutki, ale jakoś porodu nie widać ;-)
zaza26
Fanka BB :)
okazało się, że jednak paczka daktyli pomogła dobrze, że się wstrzymałam z innymi metodami, bo bym kibelek rozniosła;-)
katrina zdrówka dla Alinki!!!
esperanza ja bym mu kotleta jeszcze przesoliła ;-)
sicil mam nadzieję, że straszą cię tak samo, jak straszyli Asię, a sama wiesz, że jej chłopaki nadal w brzuszku są trzymam za ciebie i Julka kciuki strasznie mocno &&&&&&&&&&&
pitolisz? na prawdę takie naklejki są? chyba sobie sprawie i będę rozdawać
karamija mam nadzieję, że to nic złego, jakiś fałszywy alarm
zaczynacie mnie poważnie straszyć, ja nawet koszuli nie mam ciuszki dla małego nie poprane
katrina zdrówka dla Alinki!!!
esperanza ja bym mu kotleta jeszcze przesoliła ;-)
sicil mam nadzieję, że straszą cię tak samo, jak straszyli Asię, a sama wiesz, że jej chłopaki nadal w brzuszku są trzymam za ciebie i Julka kciuki strasznie mocno &&&&&&&&&&&
Moj Pe mnie uswiadomil, ze ten szanownym Pan Kutas przybyl do nas z Rosji a tam i teraz w PL jest rozdawany za zle parkowanie przyklejaja na szybe owego Pana z napisem "Karny Kutas za zle parkowanie"!
pitolisz? na prawdę takie naklejki są? chyba sobie sprawie i będę rozdawać
ja mam zamiar szczepić tylko na obowiązkowe szczepionkia tak z innej beczki mam pytanie co do szczepień maleństwa na co dodatkowo szczepic ??? rotawirusy, pneumokiki, meningokoki ??????????????
karamija mam nadzieję, że to nic złego, jakiś fałszywy alarm
zaczynacie mnie poważnie straszyć, ja nawet koszuli nie mam ciuszki dla małego nie poprane
Kurcze, czy Was też tak szybko wylogowuje z forum?? pisząc post o wózkach zdążyło mnie w trakcie wylogować...dobrze, że najpierw skopiowałam co napisałam. Można to jakoś ustawić??
Czy aby znaleźć się w wątku zamkniętym trzeba spełniać jakieś szczególne wymagania?sorki, jeśli jest to gdzieś zapisane w regulaminie, ale ja się nie doczytałam, dlatego pytam.
Czy aby znaleźć się w wątku zamkniętym trzeba spełniać jakieś szczególne wymagania?sorki, jeśli jest to gdzieś zapisane w regulaminie, ale ja się nie doczytałam, dlatego pytam.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
e czop śluzowy to raczej brązowawy jest z tego co pamiętam
reklama