reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

sicil fajnie Cie znowu tu widzieć. Będzie dobrze z Twoim maleństwem, no nie może być inaczej po prostu.

buziak - termin mam na 8 czerwiec (wczesniej niby miał być 11), ale ginka potwierdziła mi to co dziewczyny tu pisały, że jak planowana cesarka to umawiają nawet 2 tygodnie przed terminem, więc w sumie to mogę być po już nawet w końcu maja.

Co do zdjęcia i niezidentyfikowanego na nim obiektu - też stawiam na penisa!!!! Ale znając życie będzie to po prostu palec :-D:-D:-D

Carla powodzenia na wizycie.

Ja po badaniach, wieczorem siostra K. wracając z pracy przywiezie mi wyniki. Boję się jak diabli.

W ramach relaksu idę do "mojej przybranej" psiej rodzinki. Trzeba dać jeść i nalać wody. Czekałam aż przestanie padać, a dawało czadu zdrowo.

edit - dzięki wszystkim za trzymacie kciuków. Ok. 20:30 będzie można puścić :)

Ostatnia edycja:
reklama
to ja może najpierw w ramach wyjaśnienia. Otóż na wątku fotkowym pojawiły się zdjęcia brzuszka naszej siuli. Brzunio piękny! jednak jest tam coś jeszcze, co bardzo nas zaciekawiło, taki mały bonusik w załączniku - zdjęcie...no właśnie...czego?? mi osobiście przypomina to nic innego jak to na co czekały dziewczyny wczoraj cały wieczór - penis w akcji:-D:-D:-Dtakie to trochę niewyraźne, no ale pewnie aparat nie miał stabilizacji obrazu i poruszany obiekt wyszedł zamazany...:-):-)a Wam co to przypomina, czy tylko my (ja, Kamila i mlodak) mamy aż taki głód????:szok::-D
no buziak - wiedziałam, że Tobie też tylko jedno w głowie i fotka od razu pokaże Ci jedno!!:-)

po pierwsze to mowisz, ze zwsze mozna namnie liczyc ??? :-D
a po drugie to widac nie tylko ja tu erotomanem podjezdzam :-p:-p:-)

sicil - dokładnie Ci nie powem jak działaja, ale działac działaja napewno szybko bo mi podano je tez na niedługo przed prodem.. doładnie Ci nie powiem ile czasu to trwało ale ok tygodnia moze:sorry2: I moi chłopcy od razu oddychali samodzielnie wiec wiesz jest ok;-)
A przed samym cc w Warszawie - nie wiem czy nie doczytali do konca czy u mnie w szpit nie podali tego w papierach ze je przyjmowałm, tak czy inaczej chcieli mi je podac dozylnie na moment dosłownie przed rozwiazaniem ciazy. Czyli rozumiem, ze najwzniejsze jest zeby dziecku podac je a one działaja (przyspieszaja rozwoj płucek) niezaleznie czy dziecko jest jeszcze w brzuchu czy juz poza.

Dzień dobry!
Witajcie
No wiec zdaje relacje
Wody ida w gore, nie jakos szalenczo ale przynajmniej Julcio dupka po piasku nie przyciera ;)
Ktg sa ok i to tez mile
Oczywiscie problem jest z waga bo slabiutko przyrasta niestety poprzez takie sobie przeplywy.
Wszystkie badania sa ok, wiec niewiadomo dlaczego tak mam :(
Jestem monitorowana i zobaczymy jak maly bedzie rosnac i wtedy zdecyduja gdzie bedzie mu lepiej, w brzuszku czy poza nim.
Dziewczyny, co ja tu sie naogladam.. Bylam ciekawa jak to bedzie i chyba mnie pokaralo za te ciekawosc...
Przynajmniej nic Cię już nie zaskoczy, jak przyjdzie co do czego ;-)
Trzymam kciuki, żebyście wytrwali w dwupaku jak najdłużej!!! :tak:
Dziewczyny witam z pl strony :) mamusia kawe do lozka podała więc jest miło:)
Witamy w kraju! ;-)

u nas nocka w miare. tzn mlody ok a ja budzil co godzine przestwialam i wstawalam mu goraczke sprawdzac...bo tak mnie wczoraj po polodniu wystraszyl ze szok. o 5 dostal przez sen na zbicie znowu i szaleje juz czyli zle nie jest. za to ja nie moge nawet mowic:/dobrze ze mi sie nos odepchal po kroplach mlodego bo moge oddychac z zamknietymi ustami bo mnie gardlo boli jak oddech biore nawet:/tragedia normalnie. ale ja jakos przezyje, wazne zeby mlody szybko doszedl do siebie.
Na szczęście na forum nie musisz. Pisanie wystarczy ;-)
Zdrówka życzę! :tak:

o wlasnie:)dlatego ja sie nie przejmuje na razie bo lekarz powiedzial ze wszystko sie rozwija ok a sa dzieci drobniejsze i wieksze wiec nie ma co sie martwic . nie kazde dziecko sie rodzi z dl 56 cm i 3500 g :D juz teraz widac jak nam sie te wyniki z usg rozjezdzaja :) wiec ja mysle ze u Sicil tez wszystko dobrze bedzie:)))
Mój lekarz nie powiedział mi jaka duża/mała jest ZOsia, więc nie mam na razie powodów do zmartwień... :sorry2: Ale na następnej wizycie spytam.

ja asparginu biore 1 tabletke 2 razy dziennie hmmmmmmmmmmm tak mi gin zalecił
A mi tak jak pisałam (to nie mój wymysł ;-)). I pomaga Ci ta dawka?

o dobrze wyjaśnienie naszej zagadki większość dziewczyn stwierdziła że to PENIS a co tam niech tak zostanie ha ha .Przecież głodnemu chleb na myśli.
MIŁEJ SOBOTY

o dobrze wyjaśnienie naszej zagadki większość dziewczyn stwierdziła że to PENIS a co tam niech tak zostanie ha ha .Przecież głodnemu chleb na myśli.
MIŁEJ SOBOTY

mi tam sie nawet spodobał :-):-)

taki akuratny sie wydaje nie??? :-D
i tak fajnie ku niebiosom patrzy ;)))))

Sicilpol- dobrze,ze jest poprawa i trzymam mocno kciuki, aby przepływy się polepszyły!Mysle o Tobie dużo:)

Blond - mm nadzje,ze młody tez się szybko wykuruje:)

a co do małych zboczeństw to ja teraz uwielbiam patzreć jak mój M jest goły- hahahahah

az cycochów juz tak mi się leje- białe mleko! przydałby sie mały ssaczek:)

sisil, asiia - moze poprawi Wam troche humor i ocene sytuacji, informacja ze ja rodziłam w 30 tyg ciazy - dokładnie zaczynałam 31 dla lekarzy rozpoczynłam 30!!!
Dzieci wazyły 910g i 1110g a wiecie il punktow dostały?????
Jak jeden mąż jeden i drugi 8,9,9,9 !!!!
Wiec uszy do gory!!!!

Dzień dobry!

A mi tak jak pisałam (to nie mój wymysł ;-)). I pomaga Ci ta dawka?

hmmm ja te tabletki biore bo mialam troszeczke zanizony wynik potasu i magnezu choc gin stwierdzil ze i tak jest dobrze, takze nie wiem czy pomagaja teraz juz nie robilam tych wynikow, skurcze łydki czasami w nocy mam ale takie delikutasne i wlasnie sie zastanawialam czy czasami nie zwiekszyc tej dawki lekow

hmmm ja te tabletki biore bo mialam troszeczke zanizony wynik potasu i magnezu choc gin stwierdzil ze i tak jest dobrze, takze nie wiem czy pomagaja teraz juz nie robilam tych wynikow, skurcze łydki czasami w nocy mam ale takie delikutasne i wlasnie sie zastanawialam czy czasami nie zwiekszyc tej dawki lekow

Aham. Mi to gin przepisał na twardnienie brzucha i sprawdza się świetnie :tak:

reklama
Do góry