reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Alijenka- remont, remontem ale jak juz skaczycie to bedziecie dumni i z domu nie bedzie Wam sie chcialo wychodzic tylko siedziec w tym swoim gniazdku :tak:

To narazie taki prowizoryczny remont, czeka mnie generalka w tym albo w następnym roku !!!!! Także to dopiero się zacznie !!!! Wtedy na ten czas ja się z małą stąd wyprowadzam :-)

snoopy - daaaaaaaaawno Cie tu nie było :baffled:

A w jakiej formie dostałyscie te sterydy??
ja pożadną strzykawe z grubą igłą w d.... to był najboleśniejszy zastrzyk w moim życiu, chyba bardziej to przezyłam niż poród:-D
Ciężko się wbić na główny:-p

carla ja tak po świetach miałam też mnie opierniczył że 5kg za dużo w mieś i od patologi zaczoł mi cisnąć, ale mój lekarz w ogóle jakiś luzak:-D ostatnio nawet sobie troche pokloł:-) ale widać się martwi o mnie i dzidzię więc do niego chodzę, no i najważniejsze powiedział że jak bym niedaj boże trafiła do szpitala to tel do niego to chociaż mnie odwiedzi i sobie pogadamy:-D już wiem dlaczego go dziewczyny tak chwaliły, spoko gość jest:-)

Hejka!
Trochę posprzątałam i jakoś tak lepiej sie zrobiło ;) ale u mnei strasznie wieje:/ czasami to nawet okna nie można otworzyć:/

Co do kluseczek szarych/sinych to jednak regionalne jest ;) no bo ja pierwszy raz o czymś takim słyszałam :)

PIT już rozliczyłam - na googlu można znaleźć program do uzuepłnienia prosty w obsłudze jak konstrukcja cepa :p

Nonsensopedia jest rewelacyjna! Dobrze, że wcześniej sie wysiusiałam bo pewnie znowu bym w majty popuściła :tak: musze mamie przeczytać bo ona przecież ten serial uwielbia :szok:

Niektóre z Was mają małe dzieciaczki, a ja będe musiała pewnei urodzić 4kg dziecię! :( i jak przecisne?:confused:

Trzymam kciuki za Wasze badania!

A jeśli chodzi konkurs to tak jak dziewczyny stawiam na penisa :happy2: ale to by było pewnie zbyt proste... hmmm...:baffled:

Nie wiem czy napisałam wszystko co chciałam ale zauważyłam, że w czasie ciązy jakby mi mózg wyżarło :-D zapominam o najprostszych rzeczach :dry:

Dzisiaj jade zobaczyć samochodzik :D mój pierwszy :D zdałam na prawo jazdy (po wielkich męczarniach) w październiku i w końcu przydałoby się coś kupić :cool2: a tak swoją drogą to miałąm fuksa bo zdałam na początku października a zaraz potem dowiedziałam sie ze w ciązy jestem! Przynajmniej nie bede musiała sie komunikacją miejską przemieszczać :szok:

Buźka! Miłej soboty! Musze jakiś obiadzik ugotować :-)

Aaaaaaa a te sterydy to na co? Po co? Trzeba? W jakim celu? :confused:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Buziak rozstrzygnięcie, rozstrzygnięciem ale jajka jest nagroda tego Siula nie napisała :-)

tez mi to przez mysl przeszło.... bo z penisem to mi sie przyjemnosci kojarza to napewno cos fajnego :-D:-D

...waży 1350 g...w porównaniu do Waszych chłopaków to mało...ale dobrze waży, więc ufffff :)

moj ma 1250 wiec chyba Twoja pannica z waga nie ma problemow;-)

Ale dzis krzywde dzieciom zupa ogórkową zrobiłam:baffled:

Dominika az paluszek drastyczanie zaczął bolec:szok:
Normalnie szkoda żryc dawac nooo :sorry2:

reklama
Do góry