reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Alijenka- remont, remontem ale jak juz skaczycie to bedziecie dumni i z domu nie bedzie Wam sie chcialo wychodzic tylko siedziec w tym swoim gniazdku
To narazie taki prowizoryczny remont, czeka mnie generalka w tym albo w następnym roku !!!!! Także to dopiero się zacznie !!!! Wtedy na ten czas ja się z małą stąd wyprowadzam :-)
ja pożadną strzykawe z grubą igłą w d.... to był najboleśniejszy zastrzyk w moim życiu, chyba bardziej to przezyłam niż poródsnoopy - daaaaaaaaawno Cie tu nie było
A w jakiej formie dostałyscie te sterydy??
Ciężko się wbić na główny
carla ja tak po świetach miałam też mnie opierniczył że 5kg za dużo w mieś i od patologi zaczoł mi cisnąć, ale mój lekarz w ogóle jakiś luzak ostatnio nawet sobie troche pokloł:-) ale widać się martwi o mnie i dzidzię więc do niego chodzę, no i najważniejsze powiedział że jak bym niedaj boże trafiła do szpitala to tel do niego to chociaż mnie odwiedzi i sobie pogadamy już wiem dlaczego go dziewczyny tak chwaliły, spoko gość jest:-)
Hejka!
Trochę posprzątałam i jakoś tak lepiej sie zrobiło ale u mnei strasznie wieje:/ czasami to nawet okna nie można otworzyć:/
Co do kluseczek szarych/sinych to jednak regionalne jest no bo ja pierwszy raz o czymś takim słyszałam
PIT już rozliczyłam - na googlu można znaleźć program do uzuepłnienia prosty w obsłudze jak konstrukcja cepa
Nonsensopedia jest rewelacyjna! Dobrze, że wcześniej sie wysiusiałam bo pewnie znowu bym w majty popuściła musze mamie przeczytać bo ona przecież ten serial uwielbia
Niektóre z Was mają małe dzieciaczki, a ja będe musiała pewnei urodzić 4kg dziecię! i jak przecisne?
Trzymam kciuki za Wasze badania!
A jeśli chodzi konkurs to tak jak dziewczyny stawiam na penisa ale to by było pewnie zbyt proste... hmmm...
Nie wiem czy napisałam wszystko co chciałam ale zauważyłam, że w czasie ciązy jakby mi mózg wyżarło zapominam o najprostszych rzeczach
Dzisiaj jade zobaczyć samochodzik mój pierwszy zdałam na prawo jazdy (po wielkich męczarniach) w październiku i w końcu przydałoby się coś kupić a tak swoją drogą to miałąm fuksa bo zdałam na początku października a zaraz potem dowiedziałam sie ze w ciązy jestem! Przynajmniej nie bede musiała sie komunikacją miejską przemieszczać
Buźka! Miłej soboty! Musze jakiś obiadzik ugotować :-)
Aaaaaaa a te sterydy to na co? Po co? Trzeba? W jakim celu? ;-)
Trochę posprzątałam i jakoś tak lepiej sie zrobiło ale u mnei strasznie wieje:/ czasami to nawet okna nie można otworzyć:/
Co do kluseczek szarych/sinych to jednak regionalne jest no bo ja pierwszy raz o czymś takim słyszałam
PIT już rozliczyłam - na googlu można znaleźć program do uzuepłnienia prosty w obsłudze jak konstrukcja cepa
Nonsensopedia jest rewelacyjna! Dobrze, że wcześniej sie wysiusiałam bo pewnie znowu bym w majty popuściła musze mamie przeczytać bo ona przecież ten serial uwielbia
Niektóre z Was mają małe dzieciaczki, a ja będe musiała pewnei urodzić 4kg dziecię! i jak przecisne?
Trzymam kciuki za Wasze badania!
A jeśli chodzi konkurs to tak jak dziewczyny stawiam na penisa ale to by było pewnie zbyt proste... hmmm...
Nie wiem czy napisałam wszystko co chciałam ale zauważyłam, że w czasie ciązy jakby mi mózg wyżarło zapominam o najprostszych rzeczach
Dzisiaj jade zobaczyć samochodzik mój pierwszy zdałam na prawo jazdy (po wielkich męczarniach) w październiku i w końcu przydałoby się coś kupić a tak swoją drogą to miałąm fuksa bo zdałam na początku października a zaraz potem dowiedziałam sie ze w ciązy jestem! Przynajmniej nie bede musiała sie komunikacją miejską przemieszczać
Buźka! Miłej soboty! Musze jakiś obiadzik ugotować :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
po to że jak grozi Ci wcześniejszy poród wspomagają szybszy rozwój płuc dzidziusia.
a w ogole pisał Ci już ktoś o edycji postów??
po to że jak grozi Ci wcześniejszy poród wspomagają szybszy rozwój płuc dzidziusia.
a w ogole pisał Ci już ktoś o edycji postów??
Nikt nie pisał i nie musi bo o edycji wiem czuje się zbesztana....
buziak
Fanka BB :)
Buziak rozstrzygnięcie, rozstrzygnięciem ale jajka jest nagroda tego Siula nie napisała :-)
tez mi to przez mysl przeszło.... bo z penisem to mi sie przyjemnosci kojarza to napewno cos fajnego
...waży 1350 g...w porównaniu do Waszych chłopaków to mało...ale dobrze waży, więc ufffff
moj ma 1250 wiec chyba Twoja pannica z waga nie ma problemow;-)
Ale dzis krzywde dzieciom zupa ogórkową zrobiłam
Dominika az paluszek drastyczanie zaczął bolec
Normalnie szkoda żryc dawac nooo
bez przesady tylko dziwnie wyglada post pod postem od jednego nadawcyNikt nie pisał i nie musi bo o edycji wiem czuje się zbesztana....
Ale dzis krzywde dzieciom zupa ogórkową zrobiłam
Dominika az paluszek drastyczanie zaczął bolec
Normalnie szkoda żryc dawac nooo
Hehehe jakbym siostrę słyszała
bez przesadybez przesady tylko dziwnie wyglada post pod postem od jednego nadawcy
reklama
bez przesady tylko dziwnie wyglada post pod postem od jednego nadawcy
nie chodzi o wygląd, ale o regulamin forum.