reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

bry!
młodak &&&&&&&&&&&&
a gdzie te obiecane penisy?????no!!!cnotliwie się zrobiło rzeczywiście;-)
nakarmiłam pasożytka i co mam ze sobą zrobić???
pójdę do sklepu po ciasteczka z serkiem i muszę wymyślić obiad i nie będę sprzątać,bo nie!!!!
miłej soboty Wam życzę!

sicil no!!!!!!!!!!!!odezwij się!

reklama
Trzymajcie za mnie...kawusia i wielkie szykowanie do gina...oranie i plewienie, więc krew pewnie się poleje...
Wczoraj nie miałam już siły pisać, ale...na SR dali nam możliwość dodatkowego ubezpieczenia...bez karencji...czyli do czerwca wkładamy 88 zł i wyjmujemy 1000 zł...i uwaga! możemy zrezygnować już w czerwcu po wypłacie ;) Ja akurat już to mam (dokładnie to ubezpieczenie) ale doubezpieczę męża to będzie drugi tysiak...więc jak ktoś zainteresowany to piszcie mi na skrzynkę. Cmokam bo się stresuję :*

Witam
U mnie leje deszcz, pogoda jak i samopoczucie do dupy, spać już nie śpię od 6 ale miałam nadzieję ze jeszcze zasne a tu nic.
Carla,Mlodak oczywiście trzymamy &&& na pewno wszystko będzie ok. Konieczne dajcie znać po, na którą macie wizyty?

Ostatnia edycja:
Witajcie
No wiec zdaje relacje
Wody ida w gore, nie jakos szalenczo ale przynajmniej Julcio dupka po piasku nie przyciera ;)
Ktg sa ok i to tez mile
Oczywiscie problem jest z waga bo slabiutko przyrasta niestety poprzez takie sobie przeplywy.
Wszystkie badania sa ok, wiec niewiadomo dlaczego tak mam :(
Jestem monitorowana i zobaczymy jak maly bedzie rosnac i wtedy zdecyduja gdzie bedzie mu lepiej, w brzuszku czy poza nim.
Staram sie myslec tylko pozytywnie ale to trudne zwlaszcza ze to dopiero 28 tydzien, maly jest i tak do tylu a inne ciaze tu, nawet takie jak moje sa wiele tygodni do przodu...
Wiem ze wymiary nie sa precyzyjne ale niestety Julcia bada codzien inny lekarz i u nas jest mniej wiecej tak samo
Czekam na pndz az wroci moj gin bo w sumie tylko mu ufam

Takze powiem Wam, szykujcie torby bo nigdy nie wiadomo kiedy malenstwa zadecyduja sie pojawic na tym swiecie...

Do mnie jedzie siostra w razie czego kompletowac wszystko co bedzie potrzebne

Dziewczyny, co ja tu sie naogladam.. Bylam ciekawa jak to bedzie i chyba mnie pokaralo za te ciekawosc...

Dziewczyny witam z pl strony :) mamusia kawe do lozka podała więc jest miło:)

Sici mam nadzieje, ze maly w oncu zacznie nabierac ja prawdziwi faceci :)

Hello

Sicil trzymam kciuki!!!i mam nadzieje ze Julcio przyspieszy niedlugo. moj rafal cala ciaze byl duzo mniejszy niz inne dzieci, i wmawiali mi ze pomyslilam terminy OM itd. a urodzil sie spory. ja nie mowie ze lekarze sie tam myla bo badaja Was ciagle( na szcescie !!!!)moze po prostu Julio bedzie z tych drobniejszych:) ostatnio tez sie wystraszylam jak mi powiedzial ordynator ze dzidza jest mniejsza niz ma byc alepowiedial tez ze prawidlowa waga dziecka donoszonego to 2500 do 4500 wiec jest rozbieznosc niezla !wszytsko bedzie dobrze!zobacz jak nasza Asiia byla straszona ze w 26 tyg mieli ja rozwiazywac a tu juz 32 tydzien :)dociagniecie do konca wierze w to , tym bardziej ze wody sie poprawiaja:))))))))

Miski ja sie rozliczylam juz w lutym. co roku sama . wpisz Pity 2011 w wyszukiwarce, te programy sa tak proste ze nie da sie zrobic nic zle, po koleji pisza co masz podawac. a jak bedziesz miec problem to pisz , w zeszlym roku bylam na stazu w skarbowce i akurat w rozliczeniach siedzialam i musialam poprawiac;) orlem nie jestem ale pit37, 36, 38, snil mi sie po nocach.

u nas nocka w miare. tzn mlody ok a ja budzil co godzine przestwialam i wstawalam mu goraczke sprawdzac...bo tak mnie wczoraj po polodniu wystraszyl ze szok. o 5 dostal przez sen na zbicie znowu i szaleje juz czyli zle nie jest. za to ja nie moge nawet mowic:/dobrze ze mi sie nos odepchal po kroplach mlodego bo moge oddychac z zamknietymi ustami bo mnie gardlo boli jak oddech biore nawet:/tragedia normalnie. ale ja jakos przezyje, wazne zeby mlody szybko doszedl do siebie.

a co do nonsensopedii to mi sie jeszcze baaardzo podobal opis brooke hehehe
"Brooke Logan Forrester – wampirzyca, matka połowy dzieci w serialu. Ma blond włosy i około 30 lat[1], chociaż wiek jej syna wskazywałby, że ponad 50. Jej IQ wynosi ilość przebytych związków. Tak zwana „żona przechodnia”. Obecnie wychowuje swoje dziecko, które ma ze swoim zięciem. Jest żoną Ridge'a, miała romans z nowym bohaterem – Nickiem, który został wprowadzony do serialu po to, aby okazał się synem topielca Marona i przyrodnim bratem Ridża. Wszystkie jej wnuki umierają przy porodach. W jednym z odcinków spadła z samej góry wieży Eiffla i przeżyła.":-D:-D:-D

cos mialam jeszcze pisac ale wybaczcie zaniki pamieci:baffled: ide na sniadanie

Witam i ja.

Witajcie
No wiec zdaje relacje
Wody ida w gore, nie jakos szalenczo ale przynajmniej Julcio dupka po piasku nie przyciera ;)
Ktg sa ok i to tez mile
Oczywiscie problem jest z waga bo slabiutko przyrasta niestety poprzez takie sobie przeplywy.
Wszystkie badania sa ok, wiec niewiadomo dlaczego tak mam :(
Jestem monitorowana i zobaczymy jak maly bedzie rosnac i wtedy zdecyduja gdzie bedzie mu lepiej, w brzuszku czy poza nim.
Staram sie myslec tylko pozytywnie ale to trudne zwlaszcza ze to dopiero 28 tydzien, maly jest i tak do tylu a inne ciaze tu, nawet takie jak moje sa wiele tygodni do przodu...
Wiem ze wymiary nie sa precyzyjne ale niestety Julcia bada codzien inny lekarz i u nas jest mniej wiecej tak samo
Czekam na pndz az wroci moj gin bo w sumie tylko mu ufam

Takze powiem Wam, szykujcie torby bo nigdy nie wiadomo kiedy malenstwa zadecyduja sie pojawic na tym swiecie...

Do mnie jedzie siostra w razie czego kompletowac wszystko co bedzie potrzebne

Dziewczyny, co ja tu sie naogladam.. Bylam ciekawa jak to bedzie i chyba mnie pokaralo za te ciekawosc...

Sicil trzymam kciuki i pozdrawiam trzymaj sie wiadomo wizyta w szpitalu to nic przyjemnego.

Witam
U mnie leje deszcz, pogoda jak i samopoczucie do dupy, spać już nie śpię od 6 ale miałam nadzieję ze jeszcze zasne a tu nic.
Carla,Mlodak oczywiście trzymamy &&& na pewno wszystko będzie ok. Konieczne dajcie znać po, na którą macie wizyty?

U mnie tez pada i strasznie ponuro.

Trzymajcie za mnie...kawusia i wielkie szykowanie do gina...oranie i plewienie, więc krew pewnie się poleje...
Wczoraj nie miałam już siły pisać, ale...na SR dali nam możliwość dodatkowego ubezpieczenia...bez karencji...czyli do czerwca wkładamy 88 zł i wyjmujemy 1000 zł...i uwaga! możemy zrezygnować już w czerwcu po wypłacie ;) Ja akurat już to mam (dokładnie to ubezpieczenie) ale doubezpieczę męża to będzie drugi tysiak...więc jak ktoś zainteresowany to piszcie mi na skrzynkę. Cmokam bo się stresuję :*

Carla tylko sprawdz to ubezpieczenie w moim w przypadku ciązy jest az 9 miesięcy karencji, czyli jak ktoś dowie się o ciązy i wtedy ubezpieczy to nie ma co liczyć na wypłate. (chyba że zrobi to wdniu zapładnienia:-))

reklama
Sici kobitko trzymajcie się dzielnie a my trzymamy kciuki oby wszystko było ok.
Pisałam z 5 razy wreszcie zatrybilo. Musiałam zresetowac fona.
A tyle wcześniej napisałam i poszło w diabły.

Ostatnia edycja:
Do góry