reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

No w sumie ja mialam w 9 miesiacu 2500kg wiec moze to dziedziczne ;)
Wszyscy jak to slysza i widza moj tluszczyk to wierzyc nie moga ;)
Maly zawsze byl mmiejszy wiec e sumie tez to nie jest tak ze mu sie wzrost zatrzymal
Dzis mi zmierza przeplywy ufff mam nadzieje ze beda lepiej

reklama
Trzymajcie kciuki za wyniki (będą wieczorem) bo jakoś złe przeczucia mam......
Wszyscy zawsze trzymamy kciuki &&&&&&&

Trzymajcie za mnie...kawusia i wielkie szykowanie do gina...oranie i plewienie, więc krew pewnie się poleje...
Wczoraj nie miałam już siły pisać, ale...na SR dali nam możliwość dodatkowego ubezpieczenia...bez karencji...czyli do czerwca wkładamy 88 zł i wyjmujemy 1000 zł...i uwaga! możemy zrezygnować już w czerwcu po wypłacie ;) Ja akurat już to mam (dokładnie to ubezpieczenie) ale doubezpieczę męża to będzie drugi tysiak...więc jak ktoś zainteresowany to piszcie mi na skrzynkę. Cmokam bo się stresuję :*

Sprawdź ubezpieczenie bo jakoś podejrzanie za dobre się to wydaje...;-)

Witajcie
No wiec zdaje relacje
Wody ida w gore, nie jakos szalenczo ale przynajmniej Julcio dupka po piasku nie przyciera ;)
Ktg sa ok i to tez mile
Oczywiscie problem jest z waga bo slabiutko przyrasta niestety poprzez takie sobie przeplywy.
Wszystkie badania sa ok, wiec niewiadomo dlaczego tak mam :(
Jestem monitorowana i zobaczymy jak maly bedzie rosnac i wtedy zdecyduja gdzie bedzie mu lepiej, w brzuszku czy poza nim.
Staram sie myslec tylko pozytywnie ale to trudne zwlaszcza ze to dopiero 28 tydzien, maly jest i tak do tylu a inne ciaze tu, nawet takie jak moje sa wiele tygodni do przodu...
Wiem ze wymiary nie sa precyzyjne ale niestety Julcia bada codzien inny lekarz i u nas jest mniej wiecej tak samo
Czekam na pndz az wroci moj gin bo w sumie tylko mu ufam

Takze powiem Wam, szykujcie torby bo nigdy nie wiadomo kiedy malenstw
a zadecyduja sie pojawic na tym swiecie...

Do mnie jedzie siostra w razie czego kompletowac wszystko co bedzie potrzebne

Dziewczyny, co ja tu sie naogladam.. Bylam ciekawa jak to bedzie i chyba mnie pokaralo za te ciekawosc...

Mam nadzieję, że wszystko będzie OK.
&&&&&&&&&&
Widzę, że Twój młody też będzie miał Julek na imię :tak:

Miłego dnia wszystkim życzę, mimo, że pogoda za oknem nieciekawa...

buziak - to zaszalałaś!!!!:-)

a zebys wiedziała!!!
Kupiłam do tego tez zwykle podpaski, a ze ja uczulona to kilka firm musze miec pod reka i w Libresse miłam lustereczko gratis - nom poszalałam po całosci!!!!

a m się śmieje, żebym sobie szklankę oleju wypiła:baffled:

moj pies jak połknął piłeczke kauczukowa to pomogło ;)))

buziak o tak dajcie mi penisa w reke to dopiero by byla radocha jak ja siedze teraz jak paralityk:-D:-D:-D

podejrzewam, ze nie znalazłby sie chetny bo Ty bys go ze skóry obdarł hehe:-D:-D:-D

ja brałam divascan po pierwszym ataku, bo mi neurolog zapisał, ale przez to, że nie męczy mnie za często to póki co nic nie biorę.

a jak to jest nieczesto???

dziewczęta nie mam siły pisac, padam, ale te sposoby buziaku sprawily, że posaikalam sie normalnie z mezem;D

na zdrowie:-) kup zbroje jakby mieli wrocic;-)

Dzisiaj byli u nas znajomi - mamy już oficjalne zaproszenie na wesele 23 czerwca. Bardzo chciałabym pójść, ale nie wiem czy będę w stanie. Myślicie, że jak cesarkę wyznaczą mi na 1 czerwca to zdążę dojść w miarę do siebie??? Oczywiście nie mówię o imprezowaniu do rana, ale tak chociaż 3-4 godzinki pobyć tam.

a Ty nie masz terminu gdzies w okolicach połowy czerwca ????

Trzymajcie za mnie...kawusia i wielkie szykowanie do gina...oranie i plewienie, więc krew pewnie się poleje...
Wczoraj nie miałam już siły pisać, ale...na SR dali nam możliwość dodatkowego ubezpieczenia...bez karencji...czyli do czerwca wkładamy 88 zł i wyjmujemy 1000 zł...i uwaga! możemy zrezygnować już w czerwcu po wypłacie ;) Ja akurat już to mam (dokładnie to ubezpieczenie) ale doubezpieczę męża to będzie drugi tysiak...więc jak ktoś zainteresowany to piszcie mi na skrzynkę. Cmokam bo się stresuję :*

a co to za ubezpieczene napisz cos wiecej ???
powodzonka!!!!!
dzień dobry pogoda że wstawać się nie chce :zawstydzona/y:
i za namową dziewczyn
co to jest?Zobacz załącznik 452019
muńka młodak i kamila proszone pierwsze do tablicy

PENIS???????? :-D:-D:-D

Sicil - wchodzac tu czekałam na wiesci od Was:tak: Kurcze ale sie porobiło co?? Ale nic sie nie martw!!! Jestescie pod opieką spcjalistow wiec oni zadbaja o Wasze bezpieczenstwo!!! A wierz mi ze dzieciaczki rodzone nawe sporo przed czasem sa zdrowiutkie, sliczne, rozwijaja sie prawidłowo i strasznie duzo gadaja ;)) !!!
Nic sie niemartw, bo stres Tobie i Julciowi w niczym niepomoze a lekarze beda robili wszystko, zeby najpierw Ci kolege troche podtuczyc! Najwazniejsze, ze płucka juz sie rozwijaja!!!!!! Takze nic sie nie martw i uszy do góry!!!

A mi sie włanie dzis sniło,ze urodziłam mojego kochanego zasranca ..jakiz był cuuuudny i kochany.........yyyyyyyyyyy normalnie mogłam go zjesc !!! I wiem z to głupie, ale wiedziałam ze nie powinnam go całowac w usteczka ale ze był taki słodki to całowałam go z premedytacja:tak:
I powiedzcie mi ze ciezarn sa madre:baffled:

No w sumie ja mialam w 9 miesiacu 2500kg wiec moze to dziedziczne ;)
Wszyscy jak to slysza i widza moj tluszczyk to wierzyc nie moga ;)
Maly zawsze byl mmiejszy wiec e sumie tez to nie jest tak ze mu sie wzrost zatrzymal
Dzis mi zmierza przeplywy ufff mam nadzieje ze beda lepiej

No wlasnie Sicil. skoro Ty mala sie urodzilas to tak moze byc. a to jest ponoc dziedziczne. u mojego W wszyscy ponoc sie rodzili tacy mali wiec sie uspokoilam bo pewnie po nich poszlo skoro wszystko jest w porzadku , a znowu rafal byl spory bo i u mnie kazdy kolo 4 kg wazy i u ojca rafala tez sie duze dzieci rodzily.

Hejka!

Ja tak na szybcika bo szykujemy się do wyjazdu za wózkami. Pogoda okropna, pada śnieg z deszczem i boję się, że nie pozwolą nam wyjechać z wózeczkami na zewnątrz, żeby móc przetestować...

No tak, wtedy też się magnez wypłukuje..... :-)

Kochane zmykam do łóżeczka bo jutro na 7:30 na badania jadę. Trzymajcie kciuki za wyniki (będą wieczorem) bo jakoś złe przeczucia mam......

Dam znać po powrocie! 3mam &&&&

&&&&&&&&
dzień dobry pogoda że wstawać się nie chce :zawstydzona/y:
i za namową dziewczyn
co to jest?Zobacz załącznik 452019
muńka młodak i kamila proszone pierwsze do tablicy

to ja może najpierw w ramach wyjaśnienia. Otóż na wątku fotkowym pojawiły się zdjęcia brzuszka naszej siuli. Brzunio piękny! jednak jest tam coś jeszcze, co bardzo nas zaciekawiło, taki mały bonusik w załączniku - zdjęcie...no właśnie...czego?? mi osobiście przypomina to nic innego jak to na co czekały dziewczyny wczoraj cały wieczór - penis w akcji:-D:-D:-Dtakie to trochę niewyraźne, no ale pewnie aparat nie miał stabilizacji obrazu i poruszany obiekt wyszedł zamazany...:-):-)a Wam co to przypomina, czy tylko my (ja, Kamila i mlodak) mamy aż taki głód????:szok::-D

Witajcie
No wiec zdaje relacje
Wody ida w gore, nie jakos szalenczo ale przynajmniej Julcio dupka po piasku nie przyciera ;)
Ktg sa ok i to tez mile
Oczywiscie problem jest z waga bo slabiutko przyrasta niestety poprzez takie sobie przeplywy.
Jestem monitorowana i zobaczymy jak maly bedzie rosnac i wtedy zdecyduja gdzie bedzie mu lepiej, w brzuszku czy poza nim.
Staram sie myslec tylko pozytywnie ale to trudne zwlaszcza ze to dopiero 28 tydzien, maly jest i tak do tylu a inne ciaze tu, nawet takie jak moje sa wiele tygodni do przodu...
Wiem ze wymiary nie sa precyzyjne ale niestety Julcia bada codzien inny lekarz i u nas jest mniej wiecej tak samo

Takze powiem Wam, szykujcie torby bo nigdy nie wiadomo kiedy malenstwa zadecyduja sie pojawic na tym swiecie...

Dziewczyny, co ja tu sie naogladam.. Bylam ciekawa jak to bedzie i chyba mnie pokaralo za te ciekawosc...

Trzymam za Was mocno kciuki, będzie dobrze!!!:-)

Hello
Brooke W jednym z odcinków spadła z samej góry wieży Eiffla i przeżyła.":-D:-D:-D

jak to przeczytałam mężowi, to wyszukał w necie fragment tego odcinka, bo chciał to zobaczyć!! heheh, ale się uśmialiśmy!!:-D

no buziak - wiedziałam, że Tobie też tylko jedno w głowie i fotka od razu pokaże Ci jedno!!:-)
(a nieczęsta migrena z aurą to tak do 3 razy w roku, ale bez aury mam tak raz na 2 miesiące)

Ostatnia edycja:
najwazniejsza nie jest waga a to jak dziecko jest rozwiniete ;-)
waga nie jest zadnym wyznacznikiem:sorry2:

o wlasnie:)dlatego ja sie nie przejmuje na razie bo lekarz powiedzial ze wszystko sie rozwija ok a sa dzieci drobniejsze i wieksze wiec nie ma co sie martwic . nie kazde dziecko sie rodzi z dl 56 cm i 3500 g :D juz teraz widac jak nam sie te wyniki z usg rozjezdzaja :) wiec ja mysle ze u Sicil tez wszystko dobrze bedzie:)))

Dzieki dziewczyny :)
Buziak a czy ty wiesz jak te zastrzyki na plucka dzialaja???
Plucka zaczynaja sie rozwijac ale na to tez potrzeba czasu tak???
Ja mialam dwie dawki pndz/wt i wlasnie nie pytalam sie jak bardzo to przyspiesza i na czym wlasciwie polega

Wczoraj smiac mi sie chcialo jak gin ogladala malego ze wszystkich stron a ten sobie luzacko palucha do buzi wsadzil hihi
Wazne ze on jest spokojny, bo mamusua niestety tak see sie trzyma

Sicilpol- tak na pocieszenie powiem, że mój brat urodził się w 7 miesiącu i wszystko z nim OK. Było to 32 lata temu. Od tego czasu wszystko poszło do przodu...

reklama
Dzień doberek :-)
Troszkę mnie tu nie było.
U mnie bez zmian wszystko w jak najlepszym porządku :-D
Remontu ciąg dalszy dlatego nie mam czasu tu zaglądnąć.

No tak, wtedy też się magnez wypłukuje..... :-)

Kochane zmykam do łóżeczka bo jutro na 7:30 na badania jadę. Trzymajcie kciuki za wyniki (będą wieczorem) bo jakoś złe przeczucia mam......

&&&&&&&&&&&&&&&&&&

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witajcie
No wiec zdaje relacje
Ktg sa ok i to tez mile

Takze powiem Wam, szykujcie torby bo nigdy nie wiadomo kiedy malenstwa zadecyduja sie pojawic na tym swiecie...

sicil jestem z Wami i strasznie mocno trzymam za Was kciukasy !!!!!!!!!
Dziewczyny witam z pl strony :) mamusia kawe do lozka podała więc jest miło:)

Sici mam nadzieje, ze maly w oncu zacznie nabierac ja prawdziwi faceci :)
nioooo nareszcie w domciu !!!! Witaj we Wro !!!!!

Biorę po 2 tabletki 3 razy dziennie. I naprawdę działa, bo jeśli pominę jakąś dawkę to od razu czuję różnicę.
Kiedyś chyba coś pisałaś o skurczach w łydkach - niestety na to raczej nie pomaga, bo niedawno zdarzył mi się takowy...:confused2:

ja asparginu biore 1 tabletke 2 razy dziennie hmmmmmmmmmmm tak mi gin zalecił

Do góry