reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

mlodak na pewnoe dojdziesz do siebie :tak:

polaa dobrze, że u Kuby poprawa. Szkoda, że ciebie 8 dopadła :baffled:

blond dla was dużo zdrówka!

asiaa oby tak dalej :-). Trzymam kciuki!

muńka no to czekamy na relację ;-)

Rozliczałyście już PITy? Ja w tym roku będę robiła to sama i boję się, że coś pochrzanię.
Znacie jakieś dobre strony z wyjaśnieniami co gdzie wpisać oraz, żeby można było pobrać druk?

Mam taką nadzieję, że się uda. Bo chyba na żadnym weselu mi tak nie zależało. Dziewczyna to dla mnie jak młodsza siostra, której nigdy nie miałam. Mieszkała prawie 10 lat na moim podwórku, a wprowadziła się jako brzdąc, miała troszkę ponad rok, ja 7 lat. Do tej pory pamiętam jak jej pieluchy zmieniałam, jak ją broniłam przed mamą bo coś zbroiła :)

Co do pitów to ja zawsze ze strony interii korzystam.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki, że o tym wspomniałaś bo właśnie miałam zacząć szukać bo pisałaś ile tabletek i ile razy dziennie tego bierzesz, a ja własnie zakupiłam.

Biorę po 2 tabletki 3 razy dziennie. I naprawdę działa, bo jeśli pominę jakąś dawkę to od razu czuję różnicę.
Kiedyś chyba coś pisałaś o skurczach w łydkach - niestety na to raczej nie pomaga, bo niedawno zdarzył mi się takowy...:confused2:

Biorę po 2 tabletki 3 razy dziennie. I naprawdę działa, bo jeśli pominę jakąś dawkę to od razu czuję różnicę.
Kiedyś chyba coś pisałaś o skurczach w łydkach - niestety na to raczej nie pomaga, bo niedawno zdarzył mi się takowy...:confused2:

No patrz, a miałam nadzieję, że jednak na to też podziała.... Bo faktycznie po magnezinie poczułam dopiero teraz znaczną różnicę. Brzuch stwardnieje mi może 2-3 razy na dobę, ale jak nie wezmę np. na noc bo zapomnę, albo faktycznie przypomnę sobie już przysypiając i nie chce mi się już zejśc na dół to wtedy tak od rana do 13-14 czuję twardnienie częściej.

A ile czasu bierzesz? Bo może też i w sprawie skurczów łydek musi minąc jakiś czas?

Gdzieś od dwóch tygodni. Ale najlepsze jest to, że pierwszy raz mi się to w ciąży zdarzyło, więc może nic się na to po prostu nie poradzi ;-)

No ja miewałam skurcze łydek zawsze wtedy gdy piłam zbyt duże ilości kawy, a że swego czasu kupiłam ekspres ciśnieniowy to już przesadzałam na maksa. Ale odkąd jestem w ciąży to na kawusię pozwoliłam sobie 3 razy. I była to rozpuszczalna kawa, z płaskiej łyżeczki i jeszcze pół na pół z mlekiem, więc to raczej nie od tego. Ale też postanowiłam sobie i ją darować. W końcu wytrzymałam tyle czasu to dam radę i te 2 miesiące.

dorota wiem co czujesz:-( ach ta nasza niemoc:tak: ale jakos trzeba przetrwać;-) mnie tez strasznie denerwuje jak nie mam porzadku w domu a remonty to juz w ogole.

blond zdrowa dla Ciebie i synka:tak:

Na szczescie zab trochę "popuścił":tak: prawie nic nie zjadlam dzisiaj cały dzień:szok:

No ja miewałam skurcze łydek zawsze wtedy gdy piłam zbyt duże ilości kawy, a że swego czasu kupiłam ekspres ciśnieniowy to już przesadzałam na maksa. Ale odkąd jestem w ciąży to na kawusię pozwoliłam sobie 3 razy. I była to rozpuszczalna kawa, z płaskiej łyżeczki i jeszcze pół na pół z mlekiem, więc to raczej nie od tego. Ale też postanowiłam sobie i ją darować. W końcu wytrzymałam tyle czasu to dam radę i te 2 miesiące.

A mnie z kolei skurcze chwytały po zakrapianych imprezkach ;-)

reklama
Do góry