reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ja to kluski sine/szare znam i ja jem je ze skwreczkami i twarogiem własnie - palce lizac w takim zestawieniu ;-)

Polecam tez spróbowac pop cornu z ketchupem - wiem ze dziwacznie brzmi ale pyyyyyycha ;)))

Dokladnie ksuski pychota obrzarlam sie jak swinia i teraz nie dosc ze wygladam to jeszcze sie czuje bleee ale co tam.
Niektorzy te kluski nazywaja je sinymi/szarymi.

Popcorn???? bede musiala sprobowac oczywiscie z ketchupem Wloclawek- bo NAJLEPSZY :-D

Blee siedze i rycze... mam dosc dzisiejszego dnia... maz wyjechal na calutki dzien a ja od rana skacze jak malpa oprozniam meble bo bedzie w jednym pokoju wymieniany dywan i szafki na nim stojące musze byc puste zeby je podniesli i wyjeli ten pierd.... dywan.... ciagle schylanie, kucanie, skakanie po krzeslach wspiananie sie na palce...;/ nienawidze takiej "bezwładnosci" czlowiek na nic nie ma sily... niedlugo dupsko ciezko mi bedzie podetrzec....;/ ciagle zsapana wszystko 5 razy wolniej... na wszystko uwazac;/// mam dola no;/` jeszcze syf taki ze rzygac mi sie chce na sama mysl ze ktos to musi potem posprzatac.... na meza w tej kwestii nie mam co liczyc bo jego w domu praktycznie nie ma....tesciowa pracuje, mama 40 st goraczki ;/// sorry ale musialam sie wyzalic;/// kur....;/

Nio co Ty Kochana nie placz, powolutku wszytsko powyjmuj, odpocznij i od nowa, zalacz sobie jakas muzyczke i sie zrelaksuj. Ja lubie takie prace zlaszcza przy muzie na maksa. A na facetow nigdy nie mozna liczyc! ;-)

Sunshine ja tez nigdy o tym nie slyszalam a wlasciwie te kluski to cos jak te szare kluski kladzione plus cebulka,ale ten bialy ser to juz nie hehe.ale mnie nic nie zdziwi...u mnie na uczelni w bufecie byly frytki posypane bialym serem takim slonym, jak feta cos. i polane keczupem:eek: i jakie to wziecie mialo! ja nie odwazylam sie bo to jakies dziwne bylo dla mnie a wydaje mi sie ze to nie byla warszawska regionalna potrawa hehe. niech mnie ktos oswieci ze to jakas nazwe ma albo naprawde sie tak je a ja zylam tyle lat w nieswiadomosci:rofl2:

Sprawdzilam na Wikipedii i okazalo sie ze te moje kluski to potrawa regionalna znana na Kujawach i w Wielkopolsce :szok: sama bylam w szoku- co za uswiadomienie w tym wieku... :eek:

Co do frytasow pierwsze slysze, moze to jakis chwyt marketingowy, ktory sie powiodl z tego co mowisz :laugh2:

reklama
o peniskach poczytam sobie jutro,bo teraz już padam na pyszczek

zebys sie nie przeliczyła:baffled:
jakos cntliwe dzis towarzystwo ;))

Co do tej mody na sukcesto njbardziej powaliłomnie:

Bohaterowie parzą się w trochę losowy sposób, do tej pory wyłącznie heteroseksualnie, włączając kazirodztwo. Każdy z nich przeżył przynajmniej jedną amnezję, zmartwychwstanie i dwa obłędy o różnym stopniu nasilenia. Stopień hardcore'owości wzrasta z czasem...

hehe

dorota przytulam... wrzuć na luz i nie przejmuj się bałaganem, poza tym ile zdążysz zrobić to tyle zrobisz, przecież nikt do ciężarówki nie będzie miał pretensji, że się spóźnia z robotą;-)

blond dobre, przeczytałam początek i stwierdzam, że koniecznie muszę resztę przeczytać, ale to już jutro, bo dzisiaj nie dam rady tego ogarnąć

ostatnio sama tu radziłam, co na zaparcia, a sama mimo, że wcinam kiwi i jabłka i kefir z otrębami, to dwójeczki nie widziałam już 3 dni:no: brzuch mam dzisiaj ciężki jakbym w środku kamienie miała, nawet cała paczka daktyli nie pomogła:no:
jutro idę po siemie lniane
a m się śmieje, żebym sobie szklankę oleju wypiła:baffled:

dzieki wielkie kochane bo mialam pelno w gaciach juz....
buziak o tak dajcie mi penisa w reke to dopiero by byla radocha jak ja siedze teraz jak paralityk:-D:-D:-D
zaza ja tam swojej dwojeczki tez dawno nie widzialam hihi;-) nawet kawka juz nie pomaga... ale podobno lyzeczka oliwy a juz napewno sok z kapusty, nooo po tym to jest czysciczka...:eek::baffled:

ostatnio sama tu radziłam, co na zaparcia, a sama mimo, że wcinam kiwi i jabłka i kefir z otrębami, to dwójeczki nie widziałam już 3 dni:no: brzuch mam dzisiaj ciężki jakbym w środku kamienie miała, nawet cała paczka daktyli nie pomogła:no:
jutro idę po siemie lniane
a m się śmieje, żebym sobie szklankę oleju wypiła:baffled:
Ja mam ostatnio rewelacyjny sposób na "dwójkę" - od czasu jak łykam aspargin zdrowa kupka każdego ranka :tak:;-)
Raz to aż się przestraszyłam i nie bardzo wiedziałam po czym mnie tak przeczyściło, ale poczytałam ulotkę i faktycznie o tym piszą...

a na migreny biore divascan codzienne 3 razy a w razie ataku migpriv

ja brałam divascan po pierwszym ataku, bo mi neurolog zapisał, ale przez to, że nie męczy mnie za często to póki co nic nie biorę.

dobra lecę do łazienki i przed tv:-) jutro jedziemy z mężem na kolejny test wózków, mam nadzieję, że w końcu coś wybierzemy. (mlodak - jedziemy z mężem do Grójca)

Ostatnia edycja:
ja nawet jak nie jestem w ciazy to tak wymuszam :eek::baffled:

nie ma bata :-p:-p

współczuje rozstania!!! Trzymaj sie mocno!!!

to nie sa to ludze wierzacy wierz mi:no:

myslałam ze dzieci na tym etapie sa lzejsze a dłuzsze:baffled:

tratatata:-p:-p nie cygan :cool:

JESLI SA TU U NAS SJ TO Z GÓRY PRZEPRASZAM!!!

Kilka sposobow na pozbycie sie sw:

1.

Naturalnie wpuszczamy ich do domu. Jesteśmy zadowoleni i szczęśliwi, że przyszli. Chwilę rozmawiajmy z nimi o religii i innych rzeczach. Następnie stawiamy na stole krzyż i zapalamy świece. Zasłaniamy żaluzje lub rolety. Wyciągamy strzykawkę i mówimy:
– A teraz, moi bracia, wymienimy się krwią! Jesteście na to gotowi?

2.

Po identyfikacji ŚJ przez wizjer odgrywamy rozmowę
tuż pod wizjerem. Także wymaga obecności partnera i rzecz jasna
odpowiedniego nasilenia obu głosów. Mówimy udawanym szeptem.
- Czesiek, kto to? Srajtaśmex?
- Nie. Chyba Świadkowie Jehowy...
- O kuurwa, iść po bejzbola?
- Lepiej psiknę im czymś w oczy.
- Jest jeszcze ten ruski muchozol w łazience?
- Po co, tu w szafce powinien być odplamiacz do dywanów...
[itd. efekt gwarantowany - pod drzwiami pusto]

3.

Wymagany pomocnik.
* Smarujesz się keczupem, koncentratem bądź inną czerwoną substancją, łapiesz nóż i otwierasz drzwi, kiedy Świadkowie przygotowują się do wykładu kolega krzyczy na cały ryj: STACHU, KUURWA, JESZCZE WIERZGA NOGAMI!!! ZAPIEERDOLISZ GO CZY JA MAM MU UJEEBAĆ ŁEB?! Wtedy ty kulturalnie przepraszasz, wchodzisz do pokoju, puszczasz z magnetofonu ludzki/małpi/świński krzyk i wracasz. Prawdopodobnie Delikwentów nie będzie w pobliżu.

4.

Dość drogi sposób ale daje dużo przyjemności.

* Kup zbroje, miecz, tarczę na targu dziesięciolecia (no co, tam nie kupisz?).
* Kiedy zobaczysz, że te skurw... ci ludzie przyjdą ubierz się w nią.

Pukają Ci do drzwi. Ty wybiegasz w tej zbroi,wyjmujesz miecz i krzyczysz coś w stylu "Zrobię wam z duupy Jesień Średniowiecza!!!". Dla nadania klimatu i smaczku najlepiej po niemiecku. Później delektować się ich strachem i ucieczką.
dziewczęta nie mam siły pisac, padam, ale te sposoby buziaku sprawily, że posaikalam sie normalnie z mezem;D

dzieki wielkie kochane bo mialam pelno w gaciach juz....
buziak o tak dajcie mi penisa w reke to dopiero by byla radocha jak ja siedze teraz jak paralityk:-D:-D:-D
zaza ja tam swojej dwojeczki tez dawno nie widzialam hihi;-) nawet kawka juz nie pomaga... ale podobno lyzeczka oliwy a juz napewno sok z kapusty, nooo po tym to jest czysciczka...:eek::baffled:

jadłam dzisiaj surówkę z kiszonej, może jutro będą efekty;-)

Ja mam ostatnio rewelacyjny sposób na "dwójkę" - od czasu jak łykam aspargin zdrowa kupka każdego ranka :tak:;-)
Raz to aż się przestraszyłam i nie bardzo wiedziałam po czym mnie tak przeczyściło, ale poczytałam ulotkę i faktycznie o tym piszą...

no właśnie ja muszę brać magnezin na razie, ale zapytam gina o zmianę na aspargin, tylko nie wiem jak to wypadnie przy moim niskim ciśnieniu

Dzieki, że o tym wspomniałaś bo właśnie miałam zacząć szukać bo pisałaś ile tabletek i ile razy dziennie tego bierzesz, a ja własnie zakupiłam.

ja brałam divascan po pierwszym ataku, bo mi neurolog zapisał, ale przez to, że nie męczy mnie za często to póki co nic nie biorę.

dobra lecę do łazienki i przed tv:-) jutro jedziemy z mężem na kolejny test wózków, mam nadzieję, że w końcu coś wybierzemy. (mlodak - jedziemy z mężem do Grójca)

No to czekam na relacje. Ja to pewno dopiero za 2-3 tygodnie się wybiorę bo standarowo mój K. ma jeszcze czas.

Dzisiaj byli u nas znajomi - mamy już oficjalne zaproszenie na wesele 23 czerwca. Bardzo chciałabym pójść, ale nie wiem czy będę w stanie. Myślicie, że jak cesarkę wyznaczą mi na 1 czerwca to zdążę dojść w miarę do siebie??? Oczywiście nie mówię o imprezowaniu do rana, ale tak chociaż 3-4 godzinki pobyć tam.

reklama
mlodak na pewnoe dojdziesz do siebie :tak:

polaa dobrze, że u Kuby poprawa. Szkoda, że ciebie 8 dopadła :baffled:

blond dla was dużo zdrówka!

asiaa oby tak dalej :-). Trzymam kciuki!

muńka no to czekamy na relację ;-)

Rozliczałyście już PITy? Ja w tym roku będę robiła to sama i boję się, że coś pochrzanię.
Znacie jakieś dobre strony z wyjaśnieniami co gdzie wpisać oraz, żeby można było pobrać druk?

Do góry