reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Myslałam ze tu bedzie gorąco i parno od tych penisów, a Wy nic ??? :eek:
Kuuuurcze c oz Wami??? :happy:

Hehe
Żarcik Barney'a - YouTube
Czy to aby na pewno bajka dla dzieci?

no to juz wiemy czym sie zajujesz jak Cie nie ma na forum:happy::happy:

tylko doraźnie. Jak tylko pojawia się błysk to od razu silny lek p/bólowy (np.cataflam, solpadeine). Oczywiście nie teraz:-)

Pomaga to???
Carla- pokaz tym dziewucha jak kobieta w ciazy powinna sie zachowywac :tak:

wykład z masowania cipki masz juz zaliczony :-D:-D

Kolejny odcienek obejrzany :D

Rzeczywistością? Że niby jak? Moja mama do tej pory ogląda "mode na sukces" :szok: pamiętam jak to szło jak w podstawówce byłam!

Mikłajnie jest juz z Zającową tylko z Włodarczyk..

moja babcia też nadal ogląda mode na sukces a ja dzis trafiłam na odcinek poranny i Ridge znów się żeni z Taylor!!!!!:szok::szok::szok::szok:!!!!!! trafiam na odcinek tak średnio co pół roku i albo ślub z Brooke albo z Taylor!!!masakra!:-D:eek:

Brooke jest najlepszą lafiryndą w tym seralu - jąto miały juz ze trzy pokolenia - syn ojciec i teraz pewnie kolej na wnuki ;))

A ja od dzis mam urlop do 12 kwietnia :rofl2: razem z moim lubym :-) jak sie nie pozabijamy to bedzie dobrze hehhehe

najlepsze jeeeeeeest godzenie wiec sie zabijajcie hehhe;-):-):-)
Tylko pochowaj ostre narzedzia
;-)

sicil - no co Ty nooooo???

reklama
Sunshine ja tez nigdy o tym nie slyszalam a wlasciwie te kluski to cos jak te szare kluski kladzione plus cebulka,ale ten bialy ser to juz nie hehe.ale mnie nic nie zdziwi...u mnie na uczelni w bufecie byly frytki posypane bialym serem takim slonym, jak feta cos. i polane keczupem:eek: i jakie to wziecie mialo! ja nie odwazylam sie bo to jakies dziwne bylo dla mnie a wydaje mi sie ze to nie byla warszawska regionalna potrawa hehe. niech mnie ktos oswieci ze to jakas nazwe ma albo naprawde sie tak je a ja zylam tyle lat w nieswiadomosci:rofl2:

Pola aaale Wam zazdroszcze ze goraczka poszla w cholere:)oby tak dalej!ja mam nadzieje ze i u nas bedzie juz lepiej bo zazwyczaj mlody ma duza poprawe przy 3 dawce antybiotyku wiec licze na to ze jutro przestane trzasc gaciami ze strachu.

co do Mody na sukces to jesli ktos mniej wiecej wie na czym to polega tzn oglada jeden odcinek na tysiac to opracowanie nonsensopedii moze Was powalic ze smiechu:D
Moda na sukces – Nonsensopedia, polska encyklopedia humoru
naprawde polecam. a swoja droga nie zapomne jak biedna Taylor chodzila tam chyba ze dwa lata w ciazy :D i to my narzekamy nie? :D moj kolega opowiadal ze on pamieta ze ten serial ogladala jego prababcia ktora juz ponad 10 lat nie zyje, jego babcia ktora tez juz nie zyje, jego mama, nawet on czasami i obawia sie ze za swojego zycia nie zobaczy konca a tamciaktorzy przezyja jego cala rodzine :D

Oj Buziak Buziak tez juz na biezaco nie jestes bo w pierwszej milosci juz tez nie jest z wlodarczykowa :D wyjechala w cholere i go zostawila i sie wozi z jakims innym :D

Blee siedze i rycze... mam dosc dzisiejszego dnia... maz wyjechal na calutki dzien a ja od rana skacze jak malpa oprozniam meble bo bedzie w jednym pokoju wymieniany dywan i szafki na nim stojące musze byc puste zeby je podniesli i wyjeli ten pierd.... dywan.... ciagle schylanie, kucanie, skakanie po krzeslach wspiananie sie na palce...;/ nienawidze takiej "bezwładnosci" czlowiek na nic nie ma sily... niedlugo dupsko ciezko mi bedzie podetrzec....;/ ciagle zsapana wszystko 5 razy wolniej... na wszystko uwazac;/// mam dola no;/` jeszcze syf taki ze rzygac mi sie chce na sama mysl ze ktos to musi potem posprzatac.... na meza w tej kwestii nie mam co liczyc bo jego w domu praktycznie nie ma....tesciowa pracuje, mama 40 st goraczki ;/// sorry ale musialam sie wyzalic;/// kur....;/

dziewczyny wykupilam recepte na tech FENOTEROL mam brac pol tabl co dwie godz, wzielam i mam masakre, nie mam cisnieniomierza niestety ale chyba ostro mi skoczylo bo chyba serducho mi zaraz gardlem wyskoczy, nie biore dziadostwa poczekam do poniedzialku az zadzwonie do swojego lekarza, no takiej akcji nie mialam w zyciu z wyra sie ruszyc nie moglam szok jakis.... :szok::szok:

Ja to kluski sine/szare znam i ja jem je ze skwreczkami i twarogiem własnie - palce lizac w takim zestawieniu ;-)

Polecam tez spróbowac pop cornu z ketchupem - wiem ze dziwacznie brzmi ale pyyyyyycha ;)))

Blond - ja pisałam ze ogladałam to i byłam na bieząco 6lat temu ;)))

Dorota - no co Ty bedziesz beczec bo siły nie masz??
Wiem ze niezdarne jestesmy i coraz gorzej zrobic cokolwiek, i zwłaszcza w takich remontowych akcjach ciąży nam ta nasza nieporadnosc ale wyyyluzuj!!! powyjmj to jakkolwiek gdziekolwiek i doopa!! Nic sie ie staie jak troszke sie pobałagani!!!

lui - po tym chyba tak jest własnie, to normalne.
Nie wiem czy Ci teraz do smiechu, ale teraz jakby Ci w rece dał penisa to maz by był rady ;)))

Ostatnia edycja:
Lui poczytaj sobie w necie o tym leku jak dziewczyny reaguja...ja myslalam ze umre po tym ale z tego co pamietam to "tylko" kilka pierwszych dni bylo koszmarnych a potem juz lepiej. fenoterol jest z tego znany ze ma takie skutki uboczne

Dorota spokojnie...nie wszytsko na raz bo jak tak caly dzien skaczesz , schylasz sie i zapieprzasz to jeszcze sobie zaszkodzisz...olej juz to dzisiaj i odpocznij!

Myslałam ze tu bedzie gorąco i parno od tych penisów, a Wy nic ???
eek.gif

Pomaga to???

A Ty gdzie się w takim razie podziewałaś co?? przyznaj się, co robiłaś jak Cię nie było, he???:-)
Jak szybko wezmę tabletkę zanim ból się pojawi to nie jest tak silny, ale na aure oczywiście leku nie ma, trzeba przeczekać.

dziewczyny wykupilam recepte na tech FENOTEROL mam brac pol tabl co dwie godz, wzielam i mam masakre, nie mam cisnieniomierza niestety ale chyba ostro mi skoczylo bo chyba serducho mi zaraz gardlem wyskoczy, nie biore dziadostwa poczekam do poniedzialku az zadzwonie do swojego lekarza, no takiej akcji nie mialam w zyciu z wyra sie ruszyc nie moglam szok jakis.... :szok::szok:

to poczekaj i nie bierz skoro tak zareagowałaś. Poza tym to lek na przyspieszenie czynności serca. Hamuje też skurcze macicy, a Ty masz skurcze??

Blee siedze i rycze... mam dosc dzisiejszego dnia... maz wyjechal na calutki dzien a ja od rana skacze jak malpa oprozniam meble bo bedzie w jednym pokoju wymieniany dywan i szafki na nim stojące musze byc puste zeby je podniesli i wyjeli ten pierd.... dywan.... ciagle schylanie, kucanie, skakanie po krzeslach wspiananie sie na palce...;/ nienawidze takiej "bezwładnosci" czlowiek na nic nie ma sily... niedlugo dupsko ciezko mi bedzie podetrzec....;/ ciagle zsapana wszystko 5 razy wolniej... na wszystko uwazac;/// mam dola no;/` jeszcze syf taki ze rzygac mi sie chce na sama mysl ze ktos to musi potem posprzatac.... na meza w tej kwestii nie mam co liczyc bo jego w domu praktycznie nie ma....tesciowa pracuje, mama 40 st goraczki ;/// sorry ale musialam sie wyzalic;/// kur....;/

bidulka...ja tam Ci współczuję, bo ja zwykłych czynności czasem nie mam siły zrobić a co dopiero ogarnąć tyle ile musiałaś..

munka - byłam w seks shopie - kupowałam sobie seksowna bielizne:cool::cool:
jednorazowki poporodowe juz mam:-D
i zabawki -wkładki laktacyjne i pieluchy dla siebie :tak::-D

Ja tam juz gromadze co mi w rece wpadnie to juz biore niech czeka - juz nawetpaste do zebow kupiłam:rofl2:

a na migreny biore divascan codzienne 3 razy a w razie ataku migpriv

lui - ja chyba to brałam z bl to potem sie uspokoi:tak:

Dorotka olej to już dzisiaj i odpocznij sobie!!!
o peniskach poczytam sobie jutro,bo teraz już padam na pyszczek-Mati mnie wyciągnął na zakupy..masakra!!!!
Polaa,blond i kto tam jeszcze chory-zdrówka!
Aga - nie smutaj się!!!
Hej a dziś miały być opowieści o wczorajszych masażach i tylko Waris się pochwaliła!!!!

Kolorowych snów ciężaróweczki!

reklama
Do góry