reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kolejny odcienek obejrzany :D

a wiecie ze scenariusz z pierwszej miłosci stał sie rzeczywistoscia???
ja to kiedys ogladałam - jak lezałam w ciazy z bl w łózku i wszystkie tasiemce były moje!!! To taka polska moda na sukces jak dla mnie ;))
Rzeczywistością? Że niby jak? Moja mama do tej pory ogląda "mode na sukces" :szok: pamiętam jak to szło jak w podstawówce byłam!

A mi sie nic nie chce a musze obiad zrobic :confused2: wymyslilam sobie kluski ziemniaczane z bialym serem i okraszone cebulka :-p Mniamiii
Nie jadłam jeszcze czegoś takiego :)

reklama
Nie jadłam jeszcze czegoś takiego :)

U mnie w domu to tzw firmowy obiad bo duzo pracy przy tym ;-)
Zcierasz ziemniaki i przygotowujesz wszytsko jak na placki ziemniaczane tylko tyle ze nie smarzysz a wrzucasz na goraca wode tak jak kluski lyzka kladzone. Posypujesz pokruszonym serem i polewasz celubka. Gotowe :-)

Dzis zaszalalam i w pracy na przerwie kupilam sobie frytki i kurczaka w sosie mietowym a to bylo po 14. O 17 wrocilam z pracy i jak dla mnie to jest dopiero obiad :-) ale poczekam na mezulka ja wroci z pracy o 19 to zjemy razem ale to juz bedzie obiado-kolacja. Wtedy juz kolacji nie jadam ;-)

Ale normalnie oczki sie zamykaja wybija 18 a ja zasypiam...

się rozumie:-)

Kolejny odcienek obejrzany :D

Rzeczywistością? Że niby jak? Moja mama do tej pory ogląda "mode na sukces" :szok: pamiętam jak to szło jak w podstawówce byłam!

moja babcia też nadal ogląda mode na sukces a ja dzis trafiłam na odcinek poranny i Ridge znów się żeni z Taylor!!!!!:szok::szok::szok::szok:!!!!!! trafiam na odcinek tak średnio co pół roku i albo ślub z Brooke albo z Taylor!!!masakra!:-D:eek:

W wydarzeniach mówią o jakimś chłopczyku co się urodził bez rączki i nóżki :-( matko.... :-(

moja babcia też nadal ogląda mode na sukces a ja dzis trafiłam na odcinek poranny i Ridge znów się żeni z Taylor!!!!!:szok::szok::szok::szok:!!!!!! trafiam na odcinek tak średnio co pół roku i albo ślub z Brooke albo z Taylor!!!masakra!:-D:eek:

Tam każdy z każdym :-D po 10 ślubów biorą a ja jeszcze ani jednego :-:)zawstydzona/y:

U mnie w domu to tzw firmowy obiad bo duzo pracy przy tym ;-)
Zcierasz ziemniaki i przygotowujesz wszytsko jak na placki ziemniaczane tylko tyle ze nie smarzysz a wrzucasz na goraca wode tak jak kluski lyzka kladzone. Posypujesz pokruszonym serem i polewasz celubka. Gotowe :-)

Oooo, brzmi smacznie :tak: placki zmieniaczane uwielbiam więc i to pewnie by mi smakowało :tak:ale to chyba jakies takie regionalne danie jest:-) Skąd jesteś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, dzięki Dziewczyny Mlody na szczescie lepiej:tak: widac ze przeszła ta wstrętna gorączka:tak:
nie nadrabialam bo znowu dzisiaj ja umieram z bolu zeba:-:)wściekła/y: zakichany zab madrości:wściekła/y:
w kwietniu rok temu wyleczylam wszystkie zeby, nawet jednego wyrwalam a teraz ta osemka daje mi popalic, policzek spuchniety ach, jak nie urok to...

doczytalam tylko ze blond ma tez chorego synka, zdrowka!!

wieczorem na pewno wpadne i nadrobie

ediy. sunshine to jest pyszne, niektorzy mowia na to merdelki:-) czy jakos tak

Oj dzisiaj się paskudnie czuje :( chyba pójdę się wykąpać i się położe :( ale postaram się zajrzeć do Was późnym wieczorkiem na obiecany temat o peniskach :rofl2:

Oooo, brzmi smacznie :tak: placki zmieniaczane uwielbiam więc i to pewnie by mi smakowało :tak:ale to chyba jakies takie regionalne danie jest:-) Skąd jesteś?

Kujawko-Pomorskie, mozliwe, ze to regionalne :eek: choc zawsze myslalam, ze to w calej PL :sorry:

Polaa- nie slyszalam nidgy tej nazwy ale mozliwe ze w innym regionie moga je inaczej nazywac ;-)

Ide zaczac robic bo mezusz zaraz wroci glodny a jak glodny to zly :-D

A ja od dzis mam urlop do 12 kwietnia :rofl2: razem z moim lubym :-) jak sie nie pozabijamy to bedzie dobrze hehhehe

polaa niestety też wiem co to za ból przy wychodzących zębach mądrości, także dużo wytrzymałości ci życzę

Sunshine ja też pierwsze słyszę, a brzmi pysznie :)

ja na kolacje wcinam gulasz z soczewicy - jak dobrze, że istnieją zamrażalniki i można tam różne smakowitości odkładać na później:-)

reklama
Do góry