reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Kolejny odcienek obejrzany :D

a wiecie ze scenariusz z pierwszej miłosci stał sie rzeczywistoscia???
ja to kiedys ogladałam - jak lezałam w ciazy z bl w łózku i wszystkie tasiemce były moje!!! To taka polska moda na sukces jak dla mnie ;))
Rzeczywistością? Że niby jak? Moja mama do tej pory ogląda "mode na sukces" :szok: pamiętam jak to szło jak w podstawówce byłam!

A mi sie nic nie chce a musze obiad zrobic :confused2: wymyslilam sobie kluski ziemniaczane z bialym serem i okraszone cebulka :-p Mniamiii
Nie jadłam jeszcze czegoś takiego :)

reklama
Nie jadłam jeszcze czegoś takiego :)

U mnie w domu to tzw firmowy obiad bo duzo pracy przy tym ;-)
Zcierasz ziemniaki i przygotowujesz wszytsko jak na placki ziemniaczane tylko tyle ze nie smarzysz a wrzucasz na goraca wode tak jak kluski lyzka kladzone. Posypujesz pokruszonym serem i polewasz celubka. Gotowe :-)

Dzis zaszalalam i w pracy na przerwie kupilam sobie frytki i kurczaka w sosie mietowym a to bylo po 14. O 17 wrocilam z pracy i jak dla mnie to jest dopiero obiad :-) ale poczekam na mezulka ja wroci z pracy o 19 to zjemy razem ale to juz bedzie obiado-kolacja. Wtedy juz kolacji nie jadam ;-)

Ale normalnie oczki sie zamykaja wybija 18 a ja zasypiam...

się rozumie:-)

Kolejny odcienek obejrzany :D

Rzeczywistością? Że niby jak? Moja mama do tej pory ogląda "mode na sukces" :szok: pamiętam jak to szło jak w podstawówce byłam!

moja babcia też nadal ogląda mode na sukces a ja dzis trafiłam na odcinek poranny i Ridge znów się żeni z Taylor!!!!!:szok::szok::szok::szok:!!!!!! trafiam na odcinek tak średnio co pół roku i albo ślub z Brooke albo z Taylor!!!masakra!:-D:eek:

W wydarzeniach mówią o jakimś chłopczyku co się urodził bez rączki i nóżki :-( matko.... :-(

moja babcia też nadal ogląda mode na sukces a ja dzis trafiłam na odcinek poranny i Ridge znów się żeni z Taylor!!!!!:szok::szok::szok::szok:!!!!!! trafiam na odcinek tak średnio co pół roku i albo ślub z Brooke albo z Taylor!!!masakra!:-D:eek:

Tam każdy z każdym :-D po 10 ślubów biorą a ja jeszcze ani jednego :-:)zawstydzona/y:

U mnie w domu to tzw firmowy obiad bo duzo pracy przy tym ;-)
Zcierasz ziemniaki i przygotowujesz wszytsko jak na placki ziemniaczane tylko tyle ze nie smarzysz a wrzucasz na goraca wode tak jak kluski lyzka kladzone. Posypujesz pokruszonym serem i polewasz celubka. Gotowe :-)

Oooo, brzmi smacznie :tak: placki zmieniaczane uwielbiam więc i to pewnie by mi smakowało :tak:ale to chyba jakies takie regionalne danie jest:-) Skąd jesteś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, dzięki Dziewczyny Mlody na szczescie lepiej:tak: widac ze przeszła ta wstrętna gorączka:tak:
nie nadrabialam bo znowu dzisiaj ja umieram z bolu zeba:-:)wściekła/y: zakichany zab madrości:wściekła/y:
w kwietniu rok temu wyleczylam wszystkie zeby, nawet jednego wyrwalam a teraz ta osemka daje mi popalic, policzek spuchniety ach, jak nie urok to...

doczytalam tylko ze blond ma tez chorego synka, zdrowka!!

wieczorem na pewno wpadne i nadrobie

ediy. sunshine to jest pyszne, niektorzy mowia na to merdelki:-) czy jakos tak

Oj dzisiaj się paskudnie czuje :( chyba pójdę się wykąpać i się położe :( ale postaram się zajrzeć do Was późnym wieczorkiem na obiecany temat o peniskach :rofl2:

Oooo, brzmi smacznie :tak: placki zmieniaczane uwielbiam więc i to pewnie by mi smakowało :tak:ale to chyba jakies takie regionalne danie jest:-) Skąd jesteś?

Kujawko-Pomorskie, mozliwe, ze to regionalne :eek: choc zawsze myslalam, ze to w calej PL :sorry:

Polaa- nie slyszalam nidgy tej nazwy ale mozliwe ze w innym regionie moga je inaczej nazywac ;-)

Ide zaczac robic bo mezusz zaraz wroci glodny a jak glodny to zly :-D

A ja od dzis mam urlop do 12 kwietnia :rofl2: razem z moim lubym :-) jak sie nie pozabijamy to bedzie dobrze hehhehe

polaa niestety też wiem co to za ból przy wychodzących zębach mądrości, także dużo wytrzymałości ci życzę

Sunshine ja też pierwsze słyszę, a brzmi pysznie :)

ja na kolacje wcinam gulasz z soczewicy - jak dobrze, że istnieją zamrażalniki i można tam różne smakowitości odkładać na później:-)

reklama
Do góry