reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ale hemoglobina jest przecież bada w trakcie zwykłej morfologi, więc gdyby było coś nie tegeś to by Ci powiedzieli.
Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę...

się nie mylisz;-)

buziak - to Ty też z tych "aurowych". Ja to mam tak, że najczęściej zaczyna się błyskiem świetlnym w prawym oku, który się powiększa i sobie wędruje,zaczyna wchodzić okropny ból oka i prawej połowy głowy, potem zaczyna drętwieć mi lewa dłoń, a potem drętwieje lewa część języka...masakra!! no i ogólnie jestem wtedy taka jakaś splątana i nie do życia. I zawsze mnie ten stan stresuje...

niezłe wory swoja droga:-D:-D

a wiecie ze scenariusz z pierwszej miłosci stał sie rzeczywistoscia???
ja to kiedys ogladałam - jak lezałam w ciazy z bl w łózku i wszystkie tasiemce były moje!!! To taka polska moda na sukces jak dla mnie ;))

kamila - a co Cie tak w tym denerwuje??? ja robie co uwazam, a na reszte gwiżdżę... co mi do tego co ktos sobie sądzi czy uwaza badz w co wierzy... lajcik!!!

munka - mi czasami cos dretwieje (reka noga) ale nie zawsze, niewiem od czego to zalezy. Błysk tez znam, ale u mnie nie ma czegos takiego jest ustalona kolejnosc ze cos zawsze pierwsze jest i tyle. Roznie bywa.Bierzesz leki???

Ostatnia edycja:
munka - mi czasami cos dretwieje (reka noga) ale nie zawsze, niewiem od czego to zalezy. Błysk tez znam, ale u mnie nie ma czegos takiego jest ustalona kolejnosc ze cos zawsze pierwsze jest i tyle. Roznie bywa.Bierzesz leki???

tylko doraźnie. Jak tylko pojawia się błysk to od razu silny lek p/bólowy (np.cataflam, solpadeine). Oczywiście nie teraz:-)

współczuję, cierpię na to od dobrych kilku lat i w pierwszym trymestrze 3 razy mnie dopadła. A jaką masz przeważnie aurę??

Ja na swojej drodze spotkałam takich księży, że jakoś ciężko mi jest mieć teraz do nich wielki szacunek...Jeden w podstawówce wydzwaniał do mnie, zabrał mi pierścionek i zapraszał do siebie, żebym go sobie odebrała...fakt - był zajebiście przystojny, no ale to niczego nie usprawiedliwia...Ale wiem, że na pewno są też tacy z powołania. Ja tam mam wiele znajomych sióstr zakonnych i to są dopiero równe babki:-)

mi sie pojawia takie kołko błyszczące i pulsujace w jednym i drugim oku, potem sie one powiększają i w pewnym moemencie pulsuje mi cały obraz i jest zamazany, Potem błyski przechodzą i widze leciutko jakby za mgłą. Potem leciutki bół głowy i rozbicie totalne i osłabienie do końca dnia.......

Macku- dobre ahhh te bajki dla dzieci :-D a potem wyrastamy na zboczuchy i nawet nie wiemy dlaczego :tak: a to bajki podswiadomie nas uswiadamiaja ;-)
Carla- pokaz tym dziewucha jak kobieta w ciazy powinna sie zachowywac :tak:

A mi sie nic nie chce a musze obiad zrobic :confused2: wymyslilam sobie kluski ziemniaczane z bialym serem i okraszone cebulka :-p Mniamiii

reklama
AVO, buziak - to się rozumiemy, okropna przypadłość...

sunshine - a Ty co tak późno obiad jesz?:-)

Dzis zaszalalam i w pracy na przerwie kupilam sobie frytki i kurczaka w sosie mietowym a to bylo po 14. O 17 wrocilam z pracy i jak dla mnie to jest dopiero obiad :-) ale poczekam na mezulka ja wroci z pracy o 19 to zjemy razem ale to juz bedzie obiado-kolacja. Wtedy juz kolacji nie jadam ;-)

Ale normalnie oczki sie zamykaja wybija 18 a ja zasypiam...

Do góry