Bo tak głupkowato się uśmiecha jak on opowiada że się pokłócił z M. wrrrrr :/heheh i ja tez ale ostatnio mnie wkurza ten serial bo ta blondyna sie pojawila i mi na nerwy dziala strasznie
aaaaa zaciągnie go do łóżka!
Odezwę się później! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo tak głupkowato się uśmiecha jak on opowiada że się pokłócił z M. wrrrrr :/heheh i ja tez ale ostatnio mnie wkurza ten serial bo ta blondyna sie pojawila i mi na nerwy dziala strasznie
Ale hemoglobina jest przecież bada w trakcie zwykłej morfologi, więc gdyby było coś nie tegeś to by Ci powiedzieli.
Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę...
buziak patrz co znalazłam - kolejny sposób na SJ
http://images02.bebzol.com/data/201203/68944-b60ccfc3cc3fb2c101c313773b75b320.jpg
munka - mi czasami cos dretwieje (reka noga) ale nie zawsze, niewiem od czego to zalezy. Błysk tez znam, ale u mnie nie ma czegos takiego jest ustalona kolejnosc ze cos zawsze pierwsze jest i tyle. Roznie bywa.Bierzesz leki???
współczuję, cierpię na to od dobrych kilku lat i w pierwszym trymestrze 3 razy mnie dopadła. A jaką masz przeważnie aurę??
Ja na swojej drodze spotkałam takich księży, że jakoś ciężko mi jest mieć teraz do nich wielki szacunek...Jeden w podstawówce wydzwaniał do mnie, zabrał mi pierścionek i zapraszał do siebie, żebym go sobie odebrała...fakt - był zajebiście przystojny, no ale to niczego nie usprawiedliwia...Ale wiem, że na pewno są też tacy z powołania. Ja tam mam wiele znajomych sióstr zakonnych i to są dopiero równe babki:-)
AVO, buziak - to się rozumiemy, okropna przypadłość...
sunshine - a Ty co tak późno obiad jesz?:-)