reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ale hemoglobina jest przecież bada w trakcie zwykłej morfologi, więc gdyby było coś nie tegeś to by Ci powiedzieli.
Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę...

się nie mylisz;-)

buziak - to Ty też z tych "aurowych". Ja to mam tak, że najczęściej zaczyna się błyskiem świetlnym w prawym oku, który się powiększa i sobie wędruje,zaczyna wchodzić okropny ból oka i prawej połowy głowy, potem zaczyna drętwieć mi lewa dłoń, a potem drętwieje lewa część języka...masakra!! no i ogólnie jestem wtedy taka jakaś splątana i nie do życia. I zawsze mnie ten stan stresuje...

niezłe wory swoja droga:-D:-D

a wiecie ze scenariusz z pierwszej miłosci stał sie rzeczywistoscia???
ja to kiedys ogladałam - jak lezałam w ciazy z bl w łózku i wszystkie tasiemce były moje!!! To taka polska moda na sukces jak dla mnie ;))

kamila - a co Cie tak w tym denerwuje??? ja robie co uwazam, a na reszte gwiżdżę... co mi do tego co ktos sobie sądzi czy uwaza badz w co wierzy... lajcik!!!

munka - mi czasami cos dretwieje (reka noga) ale nie zawsze, niewiem od czego to zalezy. Błysk tez znam, ale u mnie nie ma czegos takiego jest ustalona kolejnosc ze cos zawsze pierwsze jest i tyle. Roznie bywa.Bierzesz leki???

Ostatnia edycja:
munka - mi czasami cos dretwieje (reka noga) ale nie zawsze, niewiem od czego to zalezy. Błysk tez znam, ale u mnie nie ma czegos takiego jest ustalona kolejnosc ze cos zawsze pierwsze jest i tyle. Roznie bywa.Bierzesz leki???

tylko doraźnie. Jak tylko pojawia się błysk to od razu silny lek p/bólowy (np.cataflam, solpadeine). Oczywiście nie teraz:-)

współczuję, cierpię na to od dobrych kilku lat i w pierwszym trymestrze 3 razy mnie dopadła. A jaką masz przeważnie aurę??

Ja na swojej drodze spotkałam takich księży, że jakoś ciężko mi jest mieć teraz do nich wielki szacunek...Jeden w podstawówce wydzwaniał do mnie, zabrał mi pierścionek i zapraszał do siebie, żebym go sobie odebrała...fakt - był zajebiście przystojny, no ale to niczego nie usprawiedliwia...Ale wiem, że na pewno są też tacy z powołania. Ja tam mam wiele znajomych sióstr zakonnych i to są dopiero równe babki:-)

mi sie pojawia takie kołko błyszczące i pulsujace w jednym i drugim oku, potem sie one powiększają i w pewnym moemencie pulsuje mi cały obraz i jest zamazany, Potem błyski przechodzą i widze leciutko jakby za mgłą. Potem leciutki bół głowy i rozbicie totalne i osłabienie do końca dnia.......

Macku- dobre ahhh te bajki dla dzieci :-D a potem wyrastamy na zboczuchy i nawet nie wiemy dlaczego :tak: a to bajki podswiadomie nas uswiadamiaja ;-)
Carla- pokaz tym dziewucha jak kobieta w ciazy powinna sie zachowywac :tak:

A mi sie nic nie chce a musze obiad zrobic :confused2: wymyslilam sobie kluski ziemniaczane z bialym serem i okraszone cebulka :-p Mniamiii

reklama
AVO, buziak - to się rozumiemy, okropna przypadłość...

sunshine - a Ty co tak późno obiad jesz?:-)

Dzis zaszalalam i w pracy na przerwie kupilam sobie frytki i kurczaka w sosie mietowym a to bylo po 14. O 17 wrocilam z pracy i jak dla mnie to jest dopiero obiad :-) ale poczekam na mezulka ja wroci z pracy o 19 to zjemy razem ale to juz bedzie obiado-kolacja. Wtedy juz kolacji nie jadam ;-)

Ale normalnie oczki sie zamykaja wybija 18 a ja zasypiam...

Do góry