reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Uważam, że lepiej i zdrowiej byłoby gdyby księża mogli mieć normalnie rodziny, a nie, żyć wbrew naturze ludzkiej.
Oczywiście. Myślę, że to bardzo poprawiłoby "wizerunek" i zaufanie do kk :tak:

ja do swiadkow nic nie mam bo moja dobra kumpela jest swiadkiem i dlatego moze. ale tej kumpeli maz stracil jak byl malutki matke wlansie dlatego ze sie nie zgodzili na transfuzje krwi:/ tragedia byla na cala wies, ikt tego nie mogl pojac, do tej pory to temat tabu ale on mowi ze jakby mogl cofnac czas to znowu bylo by to samo....no i to jest jedyna rzecz ktorej nie rozumiem. zapytalam tej kumpeli czy w takim razie jakby jej dziecko mialoby umrzec bez krwi przetoczonej czy tez by odmowila skazujac swoje dziecko na smierc, ona powiedzila ze tak...ale za cholere nie potrafilam mi wytlumaczyc dlaczego wlasciwie bo odpowiedz taka , no bo wierze, bo zasady bo inna dusza bla bla bla. i w pewnm momencie widac bylo ze zaczela sie nad tym sama grubo zastanawiac o co wlasciwie chodzi, bo taka pewna byla ze by nie przetoczyla, a sama nie wiedziala dlaczego:/
a to w co kto wierzy to mi wisi i powiewa naprawde, ja w nic i moze dlatego, ale tez nie lubie jak mi ktos probuje wejsc do domu na chama i niewazne czy to swiadek czy akwizytor czy inny kominiarz sprzedajacy kalendarz...
Ale to wg mnie bardzo dobrze świadczy o Twojej koleżance. Zasady religii, którą wyznaje są takie a nie inne i się ich trzyma. A większość katolików przestrzega przykazań tylko jak im pasuje...

Jezuuuu... wiecie, że jakoś specjalnie hemoglobiny do tej pory nie miałam mierzonej? A z morfologii krwi to mi lekarka nie powiedziała, ze coś jest nie tak:/ kutwa! kutwa! kutwa!
Ale hemoglobina jest przecież bada w trakcie zwykłej morfologi, więc gdyby było coś nie tegeś to by Ci powiedzieli.
Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę...

blond - nie chce sie rozpisywac, ze ile tomy nie przeszlismy zy jaka to ja doswiadczona zyciem jestem -nie o mądralowanie mi tu chodzi hehe Ale moi chłocy mieli toczoną krew - i im to zycie ratowało wiec moge wczuc sie w temat prowadzac dyskusje z matka, ktora twerdzi ze nie bo nie a prawda jest taka zeteraz to jej sie moze tylko wydawac i gdybac
p.gif
Słuszna uwaga ;-)

Ostatnia edycja:
Ale to wg mnie bardzo dobrze świadczy o Twojej koleżance. Zasady religii, którą wyznaje są takie a nie inne i się ich trzyma. A większość katolików przestrzega przykazań tylko jak im pasuje...

I co niedziele do kościoła biegają a zaraz potem mają w nosie przykazania i robią co chcą :/ hipokryzja...

tak przy okazji chciałam zauważyć, że bardzo płynnie przeszłyśmy od tematu snów erotycznych, libido i masażu krocza do religijności ;-):-D

Wałaśnie miałam pisać, ze wczoraj o masażu krocza a dzisiaj księża na tapecie :-) piknie :-D

Zaza - i on tak przez ponad minutę na tych 2 łapkach! :) nieźle :D

temat penisów zostawimy sobie na wieczór:cool::cool:

A piesek najbardziej spodobał sie moim chłopakom:tak:
A wytrzymał bo mu tam przynęte wysoko trzymali :-D

Macku - łatwo zakładac co by było gdyby... dopiero jak sie nam zaczynaja majtki trzasc ze strachu to poznajemy siebie i to w co i jak wierzymy;-)

buziak masz rację,dopiero w naprawdę ekstremalnych sytuacjach poznajemy samych siebie...

maćku tak,hemoglobinę mierzą przy normalnej morfologii.

blond dobrze,że tak szybko poszło i że już coś zapodajecie na choróbska.Szybciutko zdrowiejcie!

i coś jeszcze miała,ale moja ostatnia szara komóreczka dziś strajkuje....

A miałam napisać,że w czymś,co dawno temu było moją talią mam89cm,a w biodrach 99cm.A rączki naprawdę mam króciutkie;-)

no ja tez jej to mowilam i nie wierzylam ze to mowi naprawde, zreszta ona ma juz dziecko wiec nie mowila o dziecku ktore kiedys tam bedzie miala tylko o swojej wiktorii:/ ale skoro z tesciowa sie nie zgodzili, a moze to ona sie nie zgodzila sama ( nie znam tak dobrze tej historii bo glupio pytac) to kto ich tam wie. ja wiem ze w co bym nie wierzyla to i tak sie cholera ratuje zycie swoje i dzieci. trzeba naprawde niezle w glowie miec utwierdzone te zasady zeby usmiercic swoje dziecko czy siebie w imie religii:eek: ale w sumie co ja tam wiem jak nigdy w nic nie wierzylam, moze wtedy jakos inaczej sie na to wszystko patrza tylko nie sadzilam ze az tak inaczej.
to moze jednak pogadajmy o masazach krocza i innych snach :D

Jak dopiero wieczorem to lece po kubełek lodów i oglądam "pierwsza miłość" :rofl2: na serio sie w to wciągnełam! :eek:
heheh i ja tez :D:D:D ale ostatnio mnie wkurza ten serial bo ta blondyna sie pojawila i mi na nerwy dziala strasznie :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
o matko .. aż mnie głowa rozbolała. nie lubie strasznie tematów wiary .

kiedyś się bardzo w tym wszystkim gubiłam.

Do tej pory na na pytanie "jestes wierząca?" albo " w co/kogo wierzysz?" odpowiadam NIE WIEM.

Do góry