Kurcze, to się tematy zrobiły. Od pikanterii do kościoła...
Wałaśnie miałam pisać, ze wczoraj o masażu krocza a dzisiaj księża na tapecie :-) piknie
Zaza - i on tak przez ponad minutę na tych 2 łapkach! nieźle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, to się tematy zrobiły. Od pikanterii do kościoła...
Oczywiście. Myślę, że to bardzo poprawiłoby "wizerunek" i zaufanie do kkUważam, że lepiej i zdrowiej byłoby gdyby księża mogli mieć normalnie rodziny, a nie, żyć wbrew naturze ludzkiej.
Ale to wg mnie bardzo dobrze świadczy o Twojej koleżance. Zasady religii, którą wyznaje są takie a nie inne i się ich trzyma. A większość katolików przestrzega przykazań tylko jak im pasuje...ja do swiadkow nic nie mam bo moja dobra kumpela jest swiadkiem i dlatego moze. ale tej kumpeli maz stracil jak byl malutki matke wlansie dlatego ze sie nie zgodzili na transfuzje krwi:/ tragedia byla na cala wies, ikt tego nie mogl pojac, do tej pory to temat tabu ale on mowi ze jakby mogl cofnac czas to znowu bylo by to samo....no i to jest jedyna rzecz ktorej nie rozumiem. zapytalam tej kumpeli czy w takim razie jakby jej dziecko mialoby umrzec bez krwi przetoczonej czy tez by odmowila skazujac swoje dziecko na smierc, ona powiedzila ze tak...ale za cholere nie potrafilam mi wytlumaczyc dlaczego wlasciwie bo odpowiedz taka , no bo wierze, bo zasady bo inna dusza bla bla bla. i w pewnm momencie widac bylo ze zaczela sie nad tym sama grubo zastanawiac o co wlasciwie chodzi, bo taka pewna byla ze by nie przetoczyla, a sama nie wiedziala dlaczego:/
a to w co kto wierzy to mi wisi i powiewa naprawde, ja w nic i moze dlatego, ale tez nie lubie jak mi ktos probuje wejsc do domu na chama i niewazne czy to swiadek czy akwizytor czy inny kominiarz sprzedajacy kalendarz...
Ale hemoglobina jest przecież bada w trakcie zwykłej morfologi, więc gdyby było coś nie tegeś to by Ci powiedzieli.Jezuuuu... wiecie, że jakoś specjalnie hemoglobiny do tej pory nie miałam mierzonej? A z morfologii krwi to mi lekarka nie powiedziała, ze coś jest nie tak:/ kutwa! kutwa! kutwa!
Słuszna uwaga ;-)blond - nie chce sie rozpisywac, ze ile tomy nie przeszlismy zy jaka to ja doswiadczona zyciem jestem -nie o mądralowanie mi tu chodzi hehe Ale moi chłocy mieli toczoną krew - i im to zycie ratowało wiec moge wczuc sie w temat prowadzac dyskusje z matka, ktora twerdzi ze nie bo nie a prawda jest taka zeteraz to jej sie moze tylko wydawac i gdybac
Ale to wg mnie bardzo dobrze świadczy o Twojej koleżance. Zasady religii, którą wyznaje są takie a nie inne i się ich trzyma. A większość katolików przestrzega przykazań tylko jak im pasuje...
tak przy okazji chciałam zauważyć, że bardzo płynnie przeszłyśmy od tematu snów erotycznych, libido i masażu krocza do religijności ;-)
Wałaśnie miałam pisać, ze wczoraj o masażu krocza a dzisiaj księża na tapecie :-) piknie
Zaza - i on tak przez ponad minutę na tych 2 łapkach! nieźle
temat penisów zostawimy sobie na wieczór
buziak patrz co znalazłam - kolejny sposób na SJ
http://images02.bebzol.com/data/201203/68944-b60ccfc3cc3fb2c101c313773b75b320.jpg
heheh i ja tez ale ostatnio mnie wkurza ten serial bo ta blondyna sie pojawila i mi na nerwy dziala strasznieJak dopiero wieczorem to lece po kubełek lodów i oglądam "pierwsza miłość" na serio sie w to wciągnełam!