reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Buziak niezłe pomysły...ale niektóre w naszym stanie trudno będzie zrealizować:-D

Tak tu was podczytuje robiąc obiad i przypaliłam rybe:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
blond oj nieciekawie u was, kurujcie się

buziak mi najbardziej przypadł do gustu pomysł z ketchupem i nożem:-D

moje dziecię tak się już rozpycha, że dosłownie czuję jakby próbowało wyjść przez powłoki brzuszne
oj coraz mniej delikatny ten mój synuś

my po lekarzu. czekalismy tylko 20 minut wiec czas swietny i chyba moje marudzenie dzisiejsze o kolejkach zostalo wysluchane :)no ale dostalismy obydwoje antybiotyk, ja zapalenie gardla, mlody oskrzeli. ja 10 dni a on 5.

Szkoda, skonczyło sie z antybiotykiem ale dobrze ze tak szybko zareagowałas!!! Zdrowka!!!

Buziak niezłe pomysły...ale niektóre w naszym stanie trudno będzie zrealizować:-D

własne tez moga byc ;)))))

Tak tu was podczytuje robiąc obiad i przypaliłam rybe:no:

ja obiad spaliłam ;///

Chyba dzis rusze do apteki i kupie sobie cos dla siebie - wkłady, wkładki laktacyjne, majtki... zawsze bedzie mniej ;-)

zaza - ja sie kiedys prawie posikałam jak te sposoby czytałam... i zamawianie pizzy jest jeszcze dobre ;)))

Ostatnia edycja:
mój kolega otowrzył swiadkom jechowy drzwi .........................na golasa:) wiecej nie wrócili- hahahah

a ja dzisiaj przerobilam migrenę z aurą- jestem do niczego:(

Witam!
No tak, tylko ja nie wiem jak duże jest moje dziecko, za to mogę tylko podejrzewać jak duża jestem ja;) Pewnie z 5 kg od ostatniej wizyty mi przybiło( o retyyyy).
Przed chwilą dmofonem ktoś dzwonił, odbieram i jakaś babka mówi, że chciałaby mi wręczyć zaproszenie na spektakl przedstawiający śmierć Jezusa, a że po 1 lubię Wielkanoc, Pasję i wogóle ten czas a po 2 naprzeciwko kościoła jestem to wpuściłam te dwie panie.Ja otwieram drzwi, dwie młode stoją, dały mi te zaproszenie z wielkim uśmiechem i poszły zadowolone. Ja patrzę a tam miejsce spotkania': Jakiś tam dom świadków Jehowy. Niech mnie dałam się wrobić, a teraz będą non stop przyłaziły do mnie wrr
U mnie też dzisiaj byli i miały e ręce jakieś małe karteczki, może też zaproszenia? Ale niestety nie miałam dla nich czasu i je spławiłam :sorry:

Bo ja to ogólnie lubię sobie z nimi pogadać. Bo w sumie to łatwo ich zagiąć. ;-)

Zgadzam się, jestem katolikiem ale nie mogę powiedzieć że moja wiedza dot. religii jest na super poziomie :zawstydzona/y: niejeden Jehowy może mnie zagiąc :-(
Tylko, że u nich jest tak, że tylko część osób szkolona jest pod kątem nawracania i ma dużą wiedzę. Nie sądzę, że każdy "podrzędny" świadek ma Biblię w małym paluszku. :confused2:

Pytanie rzeka...kim jest prawdziwy katolik...?? Ja jestem przerażona tym, że wielu ludzi uważających się za wielkich katolików, chodzących często do kościoła, jak ja to nazywam "bogobojnych" itp. to w rzeczywistości źli ludzie...Mam na myśli ludzi, którzy stanęli na mojej drodze, czy moich bliskich, ale właśnie Ci ludzie robią bardzo dużo złego...i nie wiem dlaczego tak jest. A do tego wierzą w jakieś zabobony, normalnie czasem to przeradza się w jakiś fanatyzm a nie wiarę.
Nie mam nic do ludzi wierzących, bo sama jestem wierząca, ale jeśli jest to zdrowa wiara.
Zgadza się. Ale czemu się dziwić skoro taki przykład idzie "z góry"?
Ja też nie mam nic do osób wierzących, ale do "czarnuchów" owszem! Jak można być tak zakłąmanym? I piep-rzyć z ambony jedno, a robić całkiem co innego?! Wiadmo, że zdarzają się księżą "w porządku", ale to naprawdę wyjątki. A im wyższy stopień, tym kasa mocniej uderza do głowy!:wściekła/y:
Ja juz po wizycie wg miary 30cm i tydzien 30+4 dni wiec sie zgadza,
A jak one Was mkerzą, że takie wartości wychodzą?

Dziewczyny mam pytanko.... jutro mam w pokoju mlodego malowanie scian - farba lateksowa( pisze choc nie wiem czy to istotne w moim zapytaniu) czy moge przebywac w mieszkaniu podczas malowania?? Nie ma kto inny tego nadzorować zbytnio ....a nie chce przyjechac po wszystkim i stwierdzzic ze " no nie tak mialo byc";//
Ja nawet sama malowałam właśnie farbą lateksową i nie zaszkodziło. Chyba, że skutki uboczne jeszcze się uajwnią... Oby nie!
Kilka sposobow na pozbycie sie sw:
Dobre! :-D

avo- współczuje!!!! :baffled:

Mój młodszy brat na telefony z wszelakimi ofertami tez reaguje w sposób uprzejmy. Byłam swiadkiem najkrótszej rozmowy tel jaka widziałam czy słyszałam -
Odbiera telefon i pada tradycyjne powitanie:
- halo
Drugiej str nie słyszałam ale moze udało sie pani powiedzec skad dzwoni moze nie
- spieeeerdalaj!

:cool::cool:

reklama
avo- współczuje!!!! :baffled:

Mój młodszy brat na telefony z wszelakimi ofertami tez reaguje w sposób uprzejmy. Byłam swiadkiem najkrótszej rozmowy tel jaka widziałam czy słyszałam -
Odbiera telefon i pada tradycyjne powitanie:
- halo
Drugiej str nie słyszałam ale moze udało sie pani powiedzec skad dzwoni moze nie
- spieeeerdalaj!

:cool::cool:

Mistrz konwersacji :D

Do góry