reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Za to faktycznie po porodzie, bóli miesiączkowych (takich mocnych) nie mam :-)

i na to bardzo liczę, bo nie wyobrażam sobie wrócić do tego co było...

Obym tylko ja słyszała ;D

Wyniki moczu i morfologii już są w necie...wsio ok :) Hemoglobina nadal 12,3...ufff...

pięknie!!:-)

kurcze ja niewiem co to ból podczas okresu, zawsze okresy miałam łagodne , jedynie ciekło i mdliło

a teraz jak czytam że bóle porodowe są takie jak przy okresie to niewiem czego się spodziewać :-(

nie da się tego bólu opisać i porównać z innym (no chyba, że się wcześniej rodziło), więc faktycznie dla Ciebie będzie to news! ale spokojnie, nie my pierwsze nie ostatnie, damy radę!!;-)

reklama
muńka - cały czas sobie to powtarzam nie ja pierwsza i nie ostatnia :-) ale i tak strach jest :-(

pewnie, ja też się boję, choć bardziej myślę o tym, żeby wszystko było oki podczas porodu niż o bólu, bo w przeciągu dwóch lat bólu miałam sporo i mam wrażenie, że kolejny też jakoś zniosę, ale zobaczymy za niedługo jak to tak naprawdę będzie;-)

dziewczyny spokojnie z tym porodem!damy radę!!!!lewatywę rzeczywiście najlepiej robić pod kontrolą pielęgniarki,można kupić gotową mieszankę i poprosić o zrobienie.Po sn leży się przez dwie godziny i dopiero potem wolno wstać,po cc najczęściej 12 ale wtedy powinny pielęgniarki się zająć higieną.Tak wygląda teoria a praktyka w każdym szpitalu trochę inaczej.
Mohery to jest najgorsza subkultura,o jakiej słyszałam!!!!
A w ogóle to mi się nic nie chce....I niech ktoś zabierze ode mnie lodówkę!!!!Non stop coś jem.
Dokonałam dziś pomiarów mojego seksownego cielska i się przeraziłam:szok::szok::szok:
Buziolku ja mam za krótkie rączki,żeby się masować:-(

Moje okresy tez z tych masakrycznych : biegunka, nieraz gorączka i ogolnie wrazenie ze zaraz umre z bolu ;///
Niech nawet porod boli mocniej ale po porodzie niech okres juz nie bedzie taki bolesny !!!:))

Dziewczyny mam pytanko.... jutro mam w pokoju mlodego malowanie scian - farba lateksowa( pisze choc nie wiem czy to istotne w moim zapytaniu) czy moge przebywac w mieszkaniu podczas malowania?? Nie ma kto inny tego nadzorować zbytnio ....a nie chce przyjechac po wszystkim i stwierdzzic ze " no nie tak mialo byc";//

xdorota ja dzis sobie malowałam pokój i przezylam :D z tego co wiem to groźne sa te farby (kurna zapomniałam nazwy) te takie śliskie :D do parapetów czy futryn

Dorotka ja się na farbach nie znam,ale jak my teraz odnawialiśmy kuchnię to mój mąż stwierdził,że przy otwartym oknie mogę sobie popatrzeć,ale jak przemalowywał krzesła i stół,to się wyniósł do piwnicy bo tego nie powinnam wąchać.A na opakowaniu nie ma nic napisane?

reklama
Do góry