reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Za to faktycznie po porodzie, bóli miesiączkowych (takich mocnych) nie mam :-)

i na to bardzo liczę, bo nie wyobrażam sobie wrócić do tego co było...

Obym tylko ja słyszała ;D

Wyniki moczu i morfologii już są w necie...wsio ok :) Hemoglobina nadal 12,3...ufff...

pięknie!!:-)

kurcze ja niewiem co to ból podczas okresu, zawsze okresy miałam łagodne , jedynie ciekło i mdliło

a teraz jak czytam że bóle porodowe są takie jak przy okresie to niewiem czego się spodziewać :-(

nie da się tego bólu opisać i porównać z innym (no chyba, że się wcześniej rodziło), więc faktycznie dla Ciebie będzie to news! ale spokojnie, nie my pierwsze nie ostatnie, damy radę!!;-)

reklama
muńka - cały czas sobie to powtarzam nie ja pierwsza i nie ostatnia :-) ale i tak strach jest :-(

pewnie, ja też się boję, choć bardziej myślę o tym, żeby wszystko było oki podczas porodu niż o bólu, bo w przeciągu dwóch lat bólu miałam sporo i mam wrażenie, że kolejny też jakoś zniosę, ale zobaczymy za niedługo jak to tak naprawdę będzie;-)

dziewczyny spokojnie z tym porodem!damy radę!!!!lewatywę rzeczywiście najlepiej robić pod kontrolą pielęgniarki,można kupić gotową mieszankę i poprosić o zrobienie.Po sn leży się przez dwie godziny i dopiero potem wolno wstać,po cc najczęściej 12 ale wtedy powinny pielęgniarki się zająć higieną.Tak wygląda teoria a praktyka w każdym szpitalu trochę inaczej.
Mohery to jest najgorsza subkultura,o jakiej słyszałam!!!!
A w ogóle to mi się nic nie chce....I niech ktoś zabierze ode mnie lodówkę!!!!Non stop coś jem.
Dokonałam dziś pomiarów mojego seksownego cielska i się przeraziłam:szok::szok::szok:
Buziolku ja mam za krótkie rączki,żeby się masować:-(

Moje okresy tez z tych masakrycznych : biegunka, nieraz gorączka i ogolnie wrazenie ze zaraz umre z bolu ;///
Niech nawet porod boli mocniej ale po porodzie niech okres juz nie bedzie taki bolesny !!!:))

Dziewczyny mam pytanko.... jutro mam w pokoju mlodego malowanie scian - farba lateksowa( pisze choc nie wiem czy to istotne w moim zapytaniu) czy moge przebywac w mieszkaniu podczas malowania?? Nie ma kto inny tego nadzorować zbytnio ....a nie chce przyjechac po wszystkim i stwierdzzic ze " no nie tak mialo byc";//

xdorota ja dzis sobie malowałam pokój i przezylam :D z tego co wiem to groźne sa te farby (kurna zapomniałam nazwy) te takie śliskie :D do parapetów czy futryn

Dorotka ja się na farbach nie znam,ale jak my teraz odnawialiśmy kuchnię to mój mąż stwierdził,że przy otwartym oknie mogę sobie popatrzeć,ale jak przemalowywał krzesła i stół,to się wyniósł do piwnicy bo tego nie powinnam wąchać.A na opakowaniu nie ma nic napisane?

reklama
Do góry