reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

polaa - super, że się synkiem zaopiekowali, oby już nie wróciła ta paskudna gorączka.

Ja też się nie mogę doczekać kolejnego USG a do 12 kwietnia jeszcze troszkę czasu, no ale zleci pewnie szybko.

mamina - dużo do opowiadania, po prostu jest tu kilka takich zboczuchów, że szkoda gadać:-p:-p:-p ktoś zaleca masaż krocza dla uelastycznienia wszystkiego przed porodem a tu wychodzą jakieś perwery!!:-D
No nic, ja też już się zbieram, a te które poszły wcześniej pewnie już są po masażu:-D:-D

reklama
Jestem nie w temacie z oliwnymi masazami, coz to za nowy trend prosze szybciutko wylozyc kawe na lawe.
Moj sie mnie boi dotknac bo nie daj bog urodze-koszmar jakis, zero bzykan bo jak stwierdzil on teraz mysli w kategori ze musi sie mna opiekowac
Buuuuuuu

Jak przygotować się do porodu? Masaż krocza » ciąża i poród | ekologiczne rodzicielstwo

tu jest nawet film instruktazowy!! :szok::szok::szok: Masaż krocza przed porodem - video - www.mamazone.pl

haha munka od razu perwery! a jak ci natna krocze to bedziesz pozniej plakac po porodzie, a co dopiero po pierwszym seksie...

aga ja pamietam jak moja mi mowila na ostatniej wizycie, ze Maly bedzie wazyl na pewno 4 kg:tak: nie chcialam jej za bardzo wierzyc a jednak miala racje, nawet mowilam do meza ze chyba przesadza bo gdzie by sie On zmiescil a maz do mnie: "uwierz, ze ma gdzie":-D

sunshine no widzisz, wszystko sie zgadza u Ciebie, to nie podaja wymiarow dzieciatka tylko wlasnie sprawdzaja czy wszystko ma sie dobrze co do danego tygodnia ciazy:tak: 1 cm w ta czy w ta jeszcze nie ma problemu przeciez;-) ja ostatnie usg mialam 8 lutego i wiecej juz nie bede miala teoretycznie;-) aTobie mowili, ze bedziesz jeszcze miala?? W UK zazwyczaj koncza na polowkowym chyba ze maja jakies obawy, ciaza problemowa to wiadomo, ze robia wiecej

bry!!!
u nas też pogoda do doopy!!!!

Muńka tylko nie perwery,my zdrowe jesteśmy!!!
Długotrwała abstynencja tak na nas wpływa!!!

Miłego dzionka!!!

Mocz w pojemniku...dziś badania...jutro gin i usg....aaaaaa już tak długo nie widziałam córki...że aż się stresuję czy wszystko ok...przepływy, przyrost...aaaaaaa....

Z wczoraj...wracamy sobie w nocy ze spotkania towarzyskiego...zmierzamy do auta...mój mąż, ja i kumpela...Starówka w Lublinie....nieopodal bramy krakowskiej stoi grupa zawianych dresików...już z daleka widziałam, że nas namierzają...mijamy się...podchodzi jeden z piwkiem w reku...i do mojego męża wypala...Ej koleżko i jego koleżanki...po czym jego wzrok zatrzymuje się na moim brzuchu...koleś przerywa dotychczasowy wątek tekstem...Ojej! Przepraszam panią najmocniej i odchodzi...;D
Mąż wsiadając do auta nadal w szoku: Patrz niby pijany dres, ale jaki respekt do ciąży....hihi...

Ostatnia edycja:
carla dobre!
nie stresuj się wizytą,ok będzie!
ja pamiętam jak na studiach na zaliczenia babka kazała każdemu opisać jakąś subkulturę i kumpela stwierdziła,że dresiarze to jest to.Więc on zrobi wywiad z takim dresem...i oczywiście pójdzie tam sama(a zawsze miała super mini i dekolt do pępka)...no więc poszła....wywiad trwał 3 min...bo dres powiedział,że bzyka wszystko co się rusza,więc Aśka pędem wróciła do domu i szukała innego tematu:-)

a co tu tak cicho????
masowały się całą nockę a teraz odsypiają?

reklama
Witam

a u mnie szpital:/ mlody 40 stopni, ja nie moge mowic ani oddychac normalnie. probuje sie do przychodni dodzwonic ale o tej godzinie to graniczy z cudem. no a dzwonic trzeba po...pieprzony numerek.
Pola jak Kubus? bo widze ze na 1 wozku jedziemy:/

a laski sie dzisiaj chyba naprawde wymasowaly. ja jak patrzylam na ten filmik instruktazowy to doszlam do wniosku ze albo mam za krotkie rece albo jakas krzywa jestem bo nie dam rady dosiegnac hehe a juz nie mowiac ze oni powiedzieli ze to po 34 tygodniu to ten brzuch bedzie jeszcze bardziej ogrniczal chyba sobie przedluzacze do rak kupie :/

przepraszam ze tak egoistycznie ale dzwonie dalej

Do góry