reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

zaza ja tez chodze pozno spac a rano nieprzytomna, kryzyz zawsze mam kolo 20 ale wtedy kąpię Kubę a pozniej przechodzi i najwczesniej zasypiam koło 1:baffled:

Ruda ja tez nie wiem o co im chodzi, Oni za to nigdy nie maja humorow i w ogole sa najlepsi:-D

reklama
no a jak!!??same ideały się nam trafiły:-D
dobra już mnie tu nie ma,bo mężuś już dzwonił i pytał co robię,no to grzecznie mówię,że kładę się do łóżka a on mi na to:pewnie znowu siedzisz na BB i się cieszysz do monitora";-)

Jestem nie w temacie z oliwnymi masazami, coz to za nowy trend prosze szybciutko wylozyc kawe na lawe.
Moj sie mnie boi dotknac bo nie daj bog urodze-koszmar jakis, zero bzykan bo jak stwierdzil on teraz mysli w kategori ze musi sie mna opiekowac
Buuuuuuu

Ja normalnie nie wiem o co im chodzi z tym powrotem do normalności???Czy my jakieś nienormalne teraz jesteśmy czy cuś???:-)

mój ostatnio stwierdził, że na razie nie chce drugiego dziecka bo musi odpocząć ode mnie będącej w ciązy:szok::-D
fakt, że teraz prawie w ogóle się nie kłocimy i pewnie wiele wysiłku go to kosztuje hehe

polaa no ja też mam kryzys koło 19-20 ale gadam z m na skypie a potem z psami na spacer ide, a potem to mi się już nie chce spać

Polaa- dobrze, ze z Kubusiem juz lepiej, najwazniejsze, ze goraczka spadla :tak: zobaczysz jutro bedzie juz lepiej.

Ja tez uciekam kolacje mezowi zrobic bo zaraz z pracy wraca.

A ja jutro mam wizyte u poloznej........... zobaczymy ile mala urosla bo na poprzedniej wizycie mierzenie sie zaczelo :-)

Troche mnie smieszy to mierzenie i położnej, mojej przyjaciółce położna cały czas mówiła, ze dziecko będzie wielkie i pewnie urodzi się przed czasem, a wczoraj się urodziła 2,5kg kruszynka.

Bo one mierza jakos tak powyzej pepka i napewno te pomiary nie sa dokladne ale juz nie dlugo bede miala USG wiec wiec dowiemy jak duza juz jest mala :-)

ale to przeciez mierzą czy cm zgadzają sie do obecnego tygodnia ciazy a nie ze wielkosc dziecka. Mi wczoraj mierzyla i mialam 29 cm co odpowiada 29 tyg. ciazy.

aga to zalezy tez od poloznej, mi przy Kubie od 26 tyg. mowila ze bedzie duze dziecko i miala rację, wazyl 4.300:tak: niekiedy na USG moga sie bardziej pomylić, taka prawda.

Polaa- to by sie zgadzalo bo mi w 28tc mierzyla i bylo 28cm :-) ciekawa jestem czy jutro bedzie 31cm? skoro 31 tc :confused:
Caly czas czekam na list ze szpitala odnosnie mojego USG i nic a musze go miec w 32tc a to zaraz Swieta.... ehhh nie moge sie doczekac kiedy znowu ja zobacze :-) ostatni raz mialam USG na poczatku Stycznia :-(

reklama
Pola to fakt widocznie miała super położną, bo przez to jej gadanie miała takiego stracha, ze mała będzie wielka :D juz miesiac wczesniej jej mowila, ze mala ma juz okolo 3kg, więc :crazy:

I oczywiscie zdrowka dla Kubusia i sily dla mamusi:)

Do góry