reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

zaza ja tez chodze pozno spac a rano nieprzytomna, kryzyz zawsze mam kolo 20 ale wtedy kąpię Kubę a pozniej przechodzi i najwczesniej zasypiam koło 1:baffled:

Ruda ja tez nie wiem o co im chodzi, Oni za to nigdy nie maja humorow i w ogole sa najlepsi:-D

reklama
no a jak!!??same ideały się nam trafiły:-D
dobra już mnie tu nie ma,bo mężuś już dzwonił i pytał co robię,no to grzecznie mówię,że kładę się do łóżka a on mi na to:pewnie znowu siedzisz na BB i się cieszysz do monitora";-)

Jestem nie w temacie z oliwnymi masazami, coz to za nowy trend prosze szybciutko wylozyc kawe na lawe.
Moj sie mnie boi dotknac bo nie daj bog urodze-koszmar jakis, zero bzykan bo jak stwierdzil on teraz mysli w kategori ze musi sie mna opiekowac
Buuuuuuu

Ja normalnie nie wiem o co im chodzi z tym powrotem do normalności???Czy my jakieś nienormalne teraz jesteśmy czy cuś???:-)

mój ostatnio stwierdził, że na razie nie chce drugiego dziecka bo musi odpocząć ode mnie będącej w ciązy:szok::-D
fakt, że teraz prawie w ogóle się nie kłocimy i pewnie wiele wysiłku go to kosztuje hehe

polaa no ja też mam kryzys koło 19-20 ale gadam z m na skypie a potem z psami na spacer ide, a potem to mi się już nie chce spać

Polaa- dobrze, ze z Kubusiem juz lepiej, najwazniejsze, ze goraczka spadla :tak: zobaczysz jutro bedzie juz lepiej.

Ja tez uciekam kolacje mezowi zrobic bo zaraz z pracy wraca.

A ja jutro mam wizyte u poloznej........... zobaczymy ile mala urosla bo na poprzedniej wizycie mierzenie sie zaczelo :-)

Troche mnie smieszy to mierzenie i położnej, mojej przyjaciółce położna cały czas mówiła, ze dziecko będzie wielkie i pewnie urodzi się przed czasem, a wczoraj się urodziła 2,5kg kruszynka.

Bo one mierza jakos tak powyzej pepka i napewno te pomiary nie sa dokladne ale juz nie dlugo bede miala USG wiec wiec dowiemy jak duza juz jest mala :-)

ale to przeciez mierzą czy cm zgadzają sie do obecnego tygodnia ciazy a nie ze wielkosc dziecka. Mi wczoraj mierzyla i mialam 29 cm co odpowiada 29 tyg. ciazy.

aga to zalezy tez od poloznej, mi przy Kubie od 26 tyg. mowila ze bedzie duze dziecko i miala rację, wazyl 4.300:tak: niekiedy na USG moga sie bardziej pomylić, taka prawda.

Polaa- to by sie zgadzalo bo mi w 28tc mierzyla i bylo 28cm :-) ciekawa jestem czy jutro bedzie 31cm? skoro 31 tc :confused:
Caly czas czekam na list ze szpitala odnosnie mojego USG i nic a musze go miec w 32tc a to zaraz Swieta.... ehhh nie moge sie doczekac kiedy znowu ja zobacze :-) ostatni raz mialam USG na poczatku Stycznia :-(

reklama
Pola to fakt widocznie miała super położną, bo przez to jej gadanie miała takiego stracha, ze mała będzie wielka :D juz miesiac wczesniej jej mowila, ze mala ma juz okolo 3kg, więc :crazy:

I oczywiscie zdrowka dla Kubusia i sily dla mamusi:)

Do góry