reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

no to moje ciasteczka wygrały!!!!

buziak ja nie wiem dlaczego,ale mój M. też się mnie ostatnio boi:-):szok:

i coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam:tak:

reklama
ale ja bym chciała wiedzieć...ot,zwykła babska ciekawość;-)a że się słucha to fakt i nawet najdurniejsze zachcianki spełnia-zamarzył mi się fotel na balkon,taki ni to leżak,ni krzesło...kupił bez marudzenia:-):szok:
a ostatnio M. mówi do Mateusz:"nie martw się,jeszcze ze dwa miesiące ciąży,potem z miesiąc po porodzie i będzie jak kiedyś":szok::szok::szok:Się pytam o co cho????

nie wnikaj bo sie dowiesz jak ja dzis od syna:baffled:
a tatus tym bardziej ma cykora:cool:
i to oni mają jaja niby nie????

niby mają:-)
no co ty chcesz od syna?szczery jest i tyle!myślisz,że mój lepszy?im starszy tym gorszy;-)
a dzisiaj po "rozmowach w toku" nawijał godzinę chyba:szok::szok::szok:

Moi nawijają 24h/dobe ja czasem siebie i swoich mysli juz nie słysze:eek:
a najgorsze ze maja to po kim miec:baffled: wiec nie moge miec do nikogo petensji...

Kłde sie dziewczynki, Was i tak juz nie ma pewnie kzdaposzła sie masowac:cool::cool:
To jutro czekam na barwne opisy i refleksje :-)

papapap

Jestem:-)

Przyjęli nas w przychodni bez problemu:tak:
tzn. cos babka mowila ze nie zapisany, ze nie ma miejsc ale jak powiedzielismy jaka ma gorączkę to od razu znalazło się miejsce:tak:

Kuba mial wtedy 40.3 stopni:szok:
strasznie był słaby, został zbadany (płuca, oskrzela czyste), uszka tez w porzadku, zaglądnela do gardła i okazało się, ze mocno czerwone wiec goraczka od tego, przepisala mocne przeciwgoraczkowe i jakby nie przeszło to jutro mamy tez przyjść. Ale temperatura spadła, mial teraz 37.8 i zasnał spokojnie:tak: widac było ze mu ulzylo, mi tez bo sie juz tak nie męczy. Jeszcze mam mu to dać za kilka godzin i mam nadzieje ze noc bedzie ok, oby

Ruda ostatnio jestesmy na spacerze, Mlody sie bawi na placu, ja siedze z mezem na lawce i mowie do Niego: "za niecale 3 miesiace bedziemy tu w czworke juz przychodzic?? A On" Boze jakos moze wytrzymam jeszcze te 3 miesiace i wszytko wroci do normalności":szok: haha zapomnial jeszcze o tym czasie po porodzie:-D

buziak juz uciekasz??

Kamila ty marchewki a ja już druga kalarepę wcinam :)

Polaa cieszę się, że Kubusiowi się poprawiło

a mnie jak zwykle nie chce się spać o tej porze i znowu pewnie posiedzę do pólnocy :/

reklama
buziak poczekaj jeszcze trochę a zaczną nadawać na t5emat seksu,dziewczyn itd.Albo będą pytać co to jest szok poporodowy:szok:

polaa to super,że was przyjęli i że Kubusiowi to gorączka trochę spadła;)Ja normalnie nie wiem o co im chodzi z tym powrotem do normalności???Czy my jakieś nienormalne teraz jesteśmy czy cuś???:-)

To ja spadam do wanny,bo zaraz M. z pracy wraca i będzie marudkował,że ja jeszcze nie w łóżku a potem niewyspana...
Buziol jak dziewczyny zaczną jutro opisywać swoje wrażenia z masaży to ja mogę tego nie przetrzymać;-)
Chyba zapytam gina czy tej mojej abstynencji to by się nie dało zawiesić na parę dni:-D:-D:-D
dobranocka i samych super snów!!!

Do góry