reklama
to teraz cos bardziej ambitniejszego typu "Ukryta prawda", moze "Pamietniki z wakacji" albo "Dlaczego ja?" hihihi ło matko
nie cierpię tych programów!! nie ma co oglądać w tv niestety.
W teleexpressie będą pokazywać pięknego maluśkiego szczeniaczka!!:-)
Nie wierzę po prostu, że gdy coś się stało dziecku nie dzwoni się od razu na pogotowie.... Kuźwa nawet dzieci uczy się numerów alarmowych.
Spadam do znajomej, nie mogę na nich patrzeć. Tylko czekać jak ich w Tańcu z gwiazdami zobaczymy, a oceniał będzie Rutkowski....
Dla mnie też ta sprawa z Madzią kupy się nie trzyma, dlatego tak ciężko w to uwierzyć. Za bardzo mieszają się zeznania, bo z tego co pamiętam to na początku ona mówiła, że po kąpieli Madzia wysmyknęła jej się z ręczniczka a tu nagle, że wróciła się po pieluchy...???
Wierzę w to, że hormony, psychika potrafią oszaleć i czasem naprawdę byśmy się nie spodziewali, że tak czy inaczej zareagujemy na jakąś sytuację, ale tyle kłamstw jest w tej sprawie, że aż ręce opadają.
Po tej drugiej dziewczynie z którą rozmawia Ewa widać, że coś jest nie tak...
ja Wam powiem tak- nie recepty na szczęsliwe życie na szczeście, nie ma też recepty na zachowanie w szoku. Naprawdę wiel akcji w sowim życiu widziałam słyszałam. Pomimo, że wydaje mi się,ze ja bym postapiła całkiem inaczej w trakcie wypadku i po nim nie oznacza to dla mnie,że Madzi mama jest morderczynią.Nie chciałabym także ,zeby ktoś mnie oceniał na postawie tego co podaja media, które często manipulują faktami. Ocena na podstwie swoich przeczuć jest także nie na miejscu- mozna bardzo kogoś skrzywdzić. Ja z osądem wstrzymuję się do momentu, gdy usłyszę wersję ofcjalną prokuratury.
edit. Magda MAdzi, nigdy nie powiedział,ze to się stało po kąpieli. Na nagraniu z Rutkowskim mówi, ze Madzia jej wyleciała z kocyka i była w tym wszystkim- coś takeigo mniej wiecej, zreszta Rutkowski raczej mówi za nią, a ona kiwa głową. To media i ludzie sobie dospiewali, że wychodziła z łazienki i to po kąpieli i dlatego Madzia była owinięta..... takich nieścisłosci w tym świetle stworzonych przez media jest wiele, a ludzie w to wierza bezkrytycznie.
Ostatnia edycja:
buziak
Fanka BB :)
lui - klaskac powiadasz??? ale po czym bo nie zacięłam ;///
ruda - chce rodzic naturalnie, ale nie wiem czy spełnie wymogi ;-)
A programy w stylu "pamietniki z wakacji" czy "dlaczego ja" bardzo ambitne!!! Raz sikalismy z P jak leciał ten 2program i było o 17letnim chłopaku co miał ojca pijaka a matke kuurwe czyli scenariusz najlpszy z mozliwych i jak tych dwoje sie dogadywalo :-):-)
avo - dyskusja do niczego nas nie doprowadzi niestety,ale wyrok sadu tez moze byc błedny ;//
A sprawa jakby nie było wydaje sie baaardzo dziwna. I nie pisze tego na podstawie jak media co pokazały czy co mi sie wydaje tylko kilka wersji przedstawianych przez samych rodicow. Ale jak mowie ciezko mowic..
ruda - chce rodzic naturalnie, ale nie wiem czy spełnie wymogi ;-)
A programy w stylu "pamietniki z wakacji" czy "dlaczego ja" bardzo ambitne!!! Raz sikalismy z P jak leciał ten 2program i było o 17letnim chłopaku co miał ojca pijaka a matke kuurwe czyli scenariusz najlpszy z mozliwych i jak tych dwoje sie dogadywalo :-):-)
avo - dyskusja do niczego nas nie doprowadzi niestety,ale wyrok sadu tez moze byc błedny ;//
A sprawa jakby nie było wydaje sie baaardzo dziwna. I nie pisze tego na podstawie jak media co pokazały czy co mi sie wydaje tylko kilka wersji przedstawianych przez samych rodicow. Ale jak mowie ciezko mowic..
Ostatnia edycja:
Sunshine6
Fanka BB :)
Ja też oliwkę mam zakupioną i to nawet 3 opakowania bo w biedronce Bambino po 8,49zł jest więc taniej nie znajdę. Tylko po co mi masaż krocza skoro czeka mnie cc?? A K. nie taki głupi na jakiego wygląda i nie uwierzy, że tak czy inaczej powinnam go robić. Trudno, najwyżej wyjdę na niewyżytą seksualnie .
Zaraz Rozmowy w toku. Miałam nie oglądać bo nie lubię tego ale intryguje mnie co powiedzą te dwa wypłochy.... Oni powinni teraz za kratkami siedzieć, a nie przed kamerami.
Nie zapominaj ze to facet nie zajarzy ze masaz nie ma nic wspolnego z cc a przyjemnosc bedzie
tematy erotyczne utrzymują się już drugi dzień, a mój przyjeżdża dopiero za 6 dni, jak tak dalej pójdzie, to boję się o niego, bo mogę mu zrobić niechcący krzywdę na przywitanie
Oj kochana moze byc ostro jak tak dalej pojdzie i na forum nic tylko erotyka to do jego powrotu chyba nie wytrzymasz
Temat na tvn dzis mnie nie interesuje- kurcze po co sie denerwowac ...... wrrrrrrr
Ja sie nie wypowiadam na ten temat, jak na poczatku ją/ich bronilam (szok, była w amoku itp) tak teraz...noż sie w kieszeni otwiera
Nic ja ja jade zaraz z Młodym do lekarza, wkurza mnie ta gorączka jak nie wiem.
Nie ma jej a za 10 minut 39 stopni nie ma na co czekać, odezwę się pewnie wieczorem
Nic ja ja jade zaraz z Młodym do lekarza, wkurza mnie ta gorączka jak nie wiem.
Nie ma jej a za 10 minut 39 stopni nie ma na co czekać, odezwę się pewnie wieczorem
to teraz cos bardziej ambitniejszego typu "Ukryta prawda", moze "Pamietniki z wakacji" albo "Dlaczego ja?" hihihi ło matko
Powiem Ci że wciągnełam się w "pierwsza miłość" jakaś masakra
Lui - z tej PUSSY to się uśmiałam
Nanulika - nie wolno takich rzeczy pisać wygłodniałej ciężarnej!
reklama