reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
mam wrażenie, że w tych rozmowach w toku to starają się ją na siłę wybielić :/ ja nie wierzę, że ktoś kto w szoku nie zadzwonił na pogotowie miał na tyle jasności umysłu by taki chytry plan z porwaniem wymyślić :/

Dla mnie tez sprawa jest jasna!!!

josie - no nie mowcie mi ktoras potrafi to sobie sama zrobic???

hehe i dla odmiany ja mówie powaznie teraz ;-) kciuk i ta literk U uciskaac do dołu ???
To trzeba miec niezle złodziejskie rece :eek:

Dla mnie też ta sprawa z Madzią kupy się nie trzyma, dlatego tak ciężko w to uwierzyć. Za bardzo mieszają się zeznania, bo z tego co pamiętam to na początku ona mówiła, że po kąpieli Madzia wysmyknęła jej się z ręczniczka a tu nagle, że wróciła się po pieluchy...???
Wierzę w to, że hormony, psychika potrafią oszaleć i czasem naprawdę byśmy się nie spodziewali, że tak czy inaczej zareagujemy na jakąś sytuację, ale tyle kłamstw jest w tej sprawie, że aż ręce opadają.
Po tej drugiej dziewczynie z którą rozmawia Ewa widać, że coś jest nie tak...

:(:(:(:(:( ja nie mogę takich programów oglądać :/ jak mozna dziecko zabić? Dlatego (mogę niektóre zaskoczyć) jestem za aborcją. Niektóre kobiety nie nadają sie na matki...

buziak kochana nie o koledze tylko o zabawkowym "przyjacielu" DILDO pisze:sorry:....;-)
tak, jak piszesz tak wyglada ten masaz robimy literke U a na koniec naciskamy w strone odbytu... tylko wiecie co.... ja tak sie masuje, masuje ale zeby nie bylo ze jak bede biegla to beda swoja PUSSY klaskac....:eek::eek::eek:

reklama
buziak to co próbujesz mimo przewidywanej cesarki???

ja nie będę komentować tego programu,tego wywiadu.....i moje dziecko już nigdy nie będzie czegoś takiego oglądać!!!!!!!!!!!
lecę ogarnąć kuchnię i potem popatrzę na mecz moich ukochanych hokeistów,a potem do Was zajrzę.

Do góry