reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
mam wrażenie, że w tych rozmowach w toku to starają się ją na siłę wybielić :/ ja nie wierzę, że ktoś kto w szoku nie zadzwonił na pogotowie miał na tyle jasności umysłu by taki chytry plan z porwaniem wymyślić :/

Dla mnie tez sprawa jest jasna!!!

josie - no nie mowcie mi ktoras potrafi to sobie sama zrobic???

hehe i dla odmiany ja mówie powaznie teraz ;-) kciuk i ta literk U uciskaac do dołu ???
To trzeba miec niezle złodziejskie rece :eek:

Dla mnie też ta sprawa z Madzią kupy się nie trzyma, dlatego tak ciężko w to uwierzyć. Za bardzo mieszają się zeznania, bo z tego co pamiętam to na początku ona mówiła, że po kąpieli Madzia wysmyknęła jej się z ręczniczka a tu nagle, że wróciła się po pieluchy...???
Wierzę w to, że hormony, psychika potrafią oszaleć i czasem naprawdę byśmy się nie spodziewali, że tak czy inaczej zareagujemy na jakąś sytuację, ale tyle kłamstw jest w tej sprawie, że aż ręce opadają.
Po tej drugiej dziewczynie z którą rozmawia Ewa widać, że coś jest nie tak...

:(:(:(:(:( ja nie mogę takich programów oglądać :/ jak mozna dziecko zabić? Dlatego (mogę niektóre zaskoczyć) jestem za aborcją. Niektóre kobiety nie nadają sie na matki...

buziak kochana nie o koledze tylko o zabawkowym "przyjacielu" DILDO pisze:sorry:....;-)
tak, jak piszesz tak wyglada ten masaz robimy literke U a na koniec naciskamy w strone odbytu... tylko wiecie co.... ja tak sie masuje, masuje ale zeby nie bylo ze jak bede biegla to beda swoja PUSSY klaskac....:eek::eek::eek:

reklama
buziak to co próbujesz mimo przewidywanej cesarki???

ja nie będę komentować tego programu,tego wywiadu.....i moje dziecko już nigdy nie będzie czegoś takiego oglądać!!!!!!!!!!!
lecę ogarnąć kuchnię i potem popatrzę na mecz moich ukochanych hokeistów,a potem do Was zajrzę.

Do góry