reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
a leki to wolno tak stosowac jak człowiek zdrowy???? jak Ty cwana jestes hehe:-p

kierowałam się tym, że każda z nas ma tu jakieś przejścia z "dołem", więc clotrimazolum byłby stosowny, no ale jak jesteś z tych szczęściar, które nie mają problemu, to faktycznie inny poślizg będzie lepszy...tylko, że ja oliwki na tamto miejsce bym nie zastosowała - za tłusta, ale jakiś żelik czemu nie :-D

ninuszka - to trafiłaś na super tematy!!!:-)

tematy erotyczne utrzymują się już drugi dzień, a mój przyjeżdża dopiero za 6 dni, jak tak dalej pójdzie, to boję się o niego, bo mogę mu zrobić niechcący krzywdę na przywitanie:-D

zaza Ty się boisz???
a co mam powiedzieć ja i te dziewczyny,które nie mogę bo ciąża zagrożona?Przecież po tak długiej abstynencji to nasi faceci będą musieli się na jakieś L4 udać;-)

lui racja,przynajmniej wesoło jest:-)ja od wczoraj mam ciągle monitor opluty ze śmiechu;-)
no i wszystkie poszły oglądać tego tvna...

a skad wiesz ,ze sa winni? Ja czekam na ofjcjalna wersję z prokurtury.

Nie wierzę po prostu, że gdy coś się stało dziecku nie dzwoni się od razu na pogotowie.... Kuźwa nawet dzieci uczy się numerów alarmowych.

Spadam do znajomej, nie mogę na nich patrzeć. Tylko czekać jak ich w Tańcu z gwiazdami zobaczymy, a oceniał będzie Rutkowski....

reklama
buziak po pierwsze primo-to Ty chciałas szczegółowej instrukcji masażu,więc na kogo mamy zwalać?A po drugie primo-już Ci uwierzę,że brak oliwki w czymkolwiek by przeszkodził:-)

jak ma byc z oliwką to z oliwką :-p:-p

hahaha!!zaza ja na tym zelu jade wlasnie:-):-) bo u mnie to na stowe by juz sie zmarnowal, co do tego kciuka jak maz taki malo jurny to zapytam na szkole czy zamiast kciuka moze byc "przyjaciel"....:sorry:

ale mówisz o koledze czy juz zabawki wchodza na forum ??? ;)))

to faktycznie inny poślizg będzie lepszy...tylko, że ja oliwki na tamto miejsce bym nie zastosowała - za tłusta, ale jakiś żelik czemu nie :-D

oj tam mozna sie wykąpac PRZED to mozna i PO:-)

tematy erotyczne utrzymują się już drugi dzień, a mój przyjeżdża dopiero za 6 dni, jak tak dalej pójdzie, to boję się o niego, bo mogę mu zrobić niechcący krzywdę na przywitanie:-D

sie chłopak zdziwi,ale polubi nasze forum hehe

:) no przeczytałam coś o wkładaniu kciuka... hmmmm... ale jeszcze nie wiem jak ta opowieść się kończy :rofl2:

noooo zgadnij jak :-):-):-):-):-):-)

zaza Ty się boisz???
a co mam powiedzieć ja i te dziewczyny,które nie mogę bo ciąża zagrożona?Przecież po tak długiej abstynencji to nasi faceci będą musieli się na jakieś L4 udać;-)

ewentualnie na wózkach jezdzic ;///

tak a najbardziej udzielaja sie te co najglodniejsze sa hihi:-) oj tam chociaz pogadac milo...;-)

i co wypominasz????? ;p ;p;p

avo - ja tez uwazam z to szopka jest!!! Ona z małą rozmawiała zamiast dzwonic po karetke luuuudzie! I dziecko jej spadło jak wrociła po pieluchy - w kurtce czapce itp????? Litosci!!!

Ostatnia edycja:
Do góry