reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam,
U mnie dzisiaj ponuro i wietrznie za oknem, za to wczoraj bajka. Syn "wykąpał" mi się w oczu :laugh2: A mógł posłuchać mamusi żeby się tam nie bawić :-p

Co do lodów Gracjan, to ja uwielbiam te miętowe z czekoladą :tak: ich sorbetów jeszcze nie jadłam...dobre są te z zielonej budki, ale ichnich u nas w sklepach nie ma...jak znajdę to skosztuję :-)

Co do znanych ludzi to ja rozmawiałam z J. Machulskim. Bardzo przyjemny facet, akurat promował jakiś film z Kingą Preis w Dublinie :-) ale w moim miecie o celebrytów ciężko :-D

reklama
Nanulika po ukończeniu I trymestru będziesz wyczekiwała aby skończyć szczęśliwie II, a jak zaczniesz III to bedziesz miała stresa aby urodzić w terminie i oby wszystko było ok. Ja myślałam że jak będzę w 30tc to będę spokojniejsza o dzidzię ale jakoś mi to nie przechodzi. Chyba odetchnę jak już wrócę z dzidzią do domciu ze szpitala.

Ja sie mega zdziwiłam jak weszlismy do Koscioła na msze za P ciocie w tygodniu a tam Słowo Boze wychodzi i czyta Tracz :eek::eek::eek:

Jak lezelsmy w Cntrum Zdrowia Dzieck to krecili tam akurat 39,5 i oczywiscie stał i KAZIK:-)

A moj mąż widział "pedała od palikota" na lotnisku co nawet moje dzieci uwieczniły na rysunku ;-):tak:

aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Reni wróciła!!!!!!! o matko jak ona wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dramat co nie>??? :-):-):-)

ja sie gubie szczerze mówiać , ale zaczelam liczyć tak jak lekarze :tak: Buziak bodajze wczoraj o tym wspominala ;)

i tak oto dzis mamy skonczony 30 tydzien i zaczyna nam sie
tydzień 31:tak:

tak mówa lekarze a własciwie to rozpoczynasz 32... No i Ty to sie lepiej przyzwyczajaj bo Twoje dzieci beda miały dwie daty urodzenia ;))
Wiek urodzniowy i krygowany, 1to kiedy sie urodza, 2 kiedy powinni ;))

Nanulinka -piałam juz kiedys, ze lekarze licza tygodnie skonczone a my ktory leci wiec zawse miedzy am a lekarzem jesttydz rónicy, a czemu u Was sa dwa to nie wiem ;))
Jesli masz 7tyg6dni - to masz 7skonczonych ale leci 8 ;))
Tygodnie licy sie o ost @ dla jasnosci ;))
w

wkur :wściekła/y: mnie juz to moje pisanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Nanulika po ukończeniu I trymestru będziesz wyczekiwała aby skończyć szczęśliwie II, a jak zaczniesz III to bedziesz miała stresa aby urodzić w terminie i oby wszystko było ok. Ja myślałam że jak będzę w 30tc to będę spokojniejsza o dzidzię ale jakoś mi to nie przechodzi. Chyba odetchnę jak już wrócę z dzidzią do domciu ze szpitala.

Mam identycznie :-)

Buziak trochę się "seplenis" :rofl2: ale jeszcze rozumiemy treść którą nam chcesz przekazać :-D - nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi :tak:

Mlodak miło mi że nie jestem sama choć lepiej by było być w grupie cierpliwie, spokojnie wyczekujących, no nie?!

Witam i ja:tak:
U nas dzisiaj pogoda sie pogorszyla :-( przez ostatnich kilka dni to ponad 20C bylo i piekne slonko a dzisiaj..... szkoda gadac.

A co do tych slawnych ludzi to u mnie wiekszosc ze swiatka sportu :

Artur Partyka - trzykrotny olimpijczyk (braz i srebro), trzy medele Mistrzostw Swiata:tak: - poznany przy okazji wspolnych zgrupowan Kadry Polski
Robert Korzeniowski - wielokrotny mistrz olimpijski, świata i Europy - poznany rowniez przy okazji wspolnych zgrupowan Kadry Polski

Irena Szewinska - najlepsza lekkoatletka w dziejach polskiego sportu - wielokrotnie wreczala mi jakies tam medale, nagrody itp
Aleksander Kwasniewski - wiadomo kto to:tak: W ustce podczas jakies wystawnej kolacji byl on i jego zona, wladze miasta jak rowniez grupa sportowcow z Ustki a w niej ja.

Ale musze sie wam pochwalic ze mialam ogromny zaszczyt jako 14letnia dziwczyna byc na prywatnej audiencji u Papieza Jana Pawła II w Wartkanie. Ta prywatna audiencja byla specjalnie zorganizowana dla sportowcow z Polski a ja jako najmlodsz zawodniczka mialam zaszczyt wreczenia Papiezowi upominku/prezentu ( jakas ksiega to byla) a Papiez polozyl mi swoja don na glowie i mnie poblogoslawil - to byl najbardziej niesamowity moment w moim zyciu:tak: usmiech z twarzy to mi przez kilka miesiecy nie schodzil:tak:.

A poza tym to w Ustce w sezonie co roku przewija sie masa gwiazd i gwiazdeczek takze masa tego:tak:

Ostatnia edycja:
Buziak trochę się "seplenis" :rofl2: ale jeszcze rozumiemy treść którą nam chcesz przekazać :-D - nie denerwuj się bo złość piękności szkodzi :tak:

Mlodak miło mi że nie jestem sama choć lepiej by było być w grupie cierpliwie, spokojnie wyczekujących, no nie?!

Oj zdecydowanie. Ale co na to poradzisz? taka już nasza uroda, że martwimy się zawsze, o wszystko i za wszystkich :-D

Ja mam to samo...najpierw myśli oby było już po USG genetycznym i będę spokojniejsza...i tak cały czas ten termin spokoju się oddalał. No to w końcu mówię, że jak będzie 30 tydzień to luzik...eehhheee...jeszcze chwilunia i będzie 30 tydzień, a ja wcale nie czuję się bezpiecznie, choć na pewno jakaś tam nutka niepewności odeszła...
Wiem, że spokój przyjdzie jak zobaczę niunię, utulę i dowiem się, że jest ok:-) choć tak czy tak teraz już zawsze będziemy martwić się o nasze maleństwa.

reklama
Ja mam to samo...najpierw myśli oby było już po USG genetycznym i będę spokojniejsza...i tak cały czas ten termin spokoju się oddalał. No to w końcu mówię, że jak będzie 30 tydzień to luzik...eehhheee...jeszcze chwilunia i będzie 30 tydzień, a ja wcale nie czuję się bezpiecznie, choć na pewno jakaś tam nutka niepewności odeszła...
Wiem, że spokój przyjdzie jak zobaczę niunię, utulę i dowiem się, że jest ok:-) choć tak czy tak teraz już zawsze będziemy martwić się o nasze maleństwa.

Tak sobie myślę, że państwo powinno kobietom wypłacać jakies odszkodowania za życie przez 9 miesięcy w szkodliwych dla umysłu warunkach. No bo przecież chwilami to oszaleć można od natłoku swoich głupich, czarnych myśli.

Do góry