reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

one to juz maja miano celebrytek....:D ale albo ja glupia jestem albo nic z tego nie rozumiem skad one sie wziely. rozumiem ze dziadek ma lody. no i co?ile jest takich ludzi i jakos dalej zyja normalnie. to chyba nie na moja glowe hehe

Munka to ja widze ze juz nas spiwajacych jest maly skladzik tutaj :D zespol zalozymy hehe. bo jeszcze Iwon przeciez :D jakie zdoln ekobiety mamy, jedna szyje, inne tancza, jeszcze inne spiewaja, verita meble odnawia, ktos jeszcze ma jakies zdolnosci? :D:D:D:D

Munka to ja kiedys spotkalam w zakopanem wiktora zborowskiego i w pierwszym momencie nie zajarzylam ze to on tylko dzien dobry powiedzialam bo znajoma twarz :D a rodzice do mnie ze to on i czemu ja sie odezwlam jak go nie znam :D:D:D ale odpowiedzial, pewnie przyzwyczajony hehe.

Wystarczy, że mają full kasy, nazwisko. Mówiły, że one zawsze pojawiały się "na salonach", ale pewnie miały niedosyt, bo nikt ich nie pokazywał, no i założyły kiedyś super mini i masz!!! od razu foty i pudelek.pl:-D:-D
Jakbyśmy umówiły się, że wyjdziemy gołe z brzucholami na ulice, to też będziemy celebrytkami!!! hehehe

A co do naszych talentów, to stworzymy jakiś super band i do TVN!!!!!:-D:-D

aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Reni wróciła!!!!!!! o matko jak ona wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
jak już tak liczycie te tygodnie to może mi wytłumaczycie jak to jest bo się zgubiłam:p
z suwaczka, który ustawiony jest wg OM wychodzi że trwa mój ósmy tydzień, na usg we wtorek pokazało 5w0d, a moja gin na zaświadczeniu do pracy napisała: Pacjentka jest w 6stym tc, planowany termin porodu 11.11.2012.

to w którym ja jestem tygodniu?!

Eko mama wrocila hahahaha:D a mi sie wydawalo ze Reni dopiero co urodzila a to juz podobno 2 miechy minely:/
najbardziej to mi sie podobaja Sistars :D obydwie w ciazy i to w tym samym miesiacu hehe. ale im sie udalo :D

Nanulika
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html
jestes w 8 tygodniu bo mimo wsyzstko liczy sie wg OM nawet jak na USG wychodzi inaczej.
a 7 tyg i 5 dni to 8 tydzien .wejsz sobie na tego linka tam jest fajnie wszytsko napisane no i jak wpisuje sie Twoja date porodu to wyskakuje 8 tydzien wlasnie. bo termin z USG moze sie zmieniac na kazdej wizycie a ten z OM nie wiec bierze sie OM.

Ostatnia edycja:
asiia uwielbiam czytać posty od ciebie ociekające wręcz szczęśliwością:-);-) oby więcej takich i częściej! &&&&&&&&&&&&&&&&

one to juz maja miano celebrytek....:D ale albo ja glupia jestem albo nic z tego nie rozumiem skad one sie wziely. rozumiem ze dziadek ma lody. no i co?ile jest takich ludzi i jakos dalej zyja normalnie. to chyba nie na moja glowe hehe

Munka to ja widze ze juz nas spiwajacych jest maly skladzik tutaj :D zespol zalozymy hehe. bo jeszcze Iwon przeciez :D jakie zdoln ekobiety mamy, jedna szyje, inne tancza, jeszcze inne spiewaja, verita meble odnawia, ktos jeszcze ma jakies zdolnosci? :D:D:D:D

dla mnie ta formula tez jakas taka nudna. w kolko jezdza. i w sumie jak dla mnie mogliby to wlaczac na poczatku sam start i ostatnie minuty i wystarczy :D moj tez bardzo lubi.

Munka to ja kiedys spotkalam w zakopanem wiktora zborowskiego i w pierwszym momencie nie zajarzylam ze to on tylko dzien dobry powiedzialam bo znajoma twarz :D a rodzice do mnie ze to on i czemu ja sie odezwlam jak go nie znam :D:D:D ale odpowiedzial, pewnie przyzwyczajony hehe.

Asiia super wiadomosci :) jeszcze zobaczysz ze dociagniecie do terminu:):):) bo 31 tydzien skonczony, zaczynasz 32 to jezcze miesiac i w sumie termin juz hehe. tego Wam zycze :)

ech to tylko ja chyba nikogo nie znam :( chyba, że liczy się, że jako kelnerka podawałam drinka wokalistce Ich Troje:-D i jeszcze w dyskotece przywitaj się ze mną i z moim D. Sławek Toczek :-D ale chyba z kimś nas pomylił

a co do talentów, to ja niestety artystyczna dusza nie jestem:-( znam się jedynie na pieskach ;-)

Nanulika:-D:-D:-D ważne że jesteś :-D mnie dzin na karcie ciąży wpisuje tydzień wg OM np. 27/28 to znaczy że skończyłam 27 a zaczęłam 28tc.

Asiia super wiadomosci :) jeszcze zobaczysz ze dociagniecie do terminu:):):) bo 31 tydzien skonczony, zaczynasz 32 to jezcze miesiac i w sumie termin juz hehe. tego Wam zycze :)

ja sie gubie szczerze mówiać , ale zaczelam liczyć tak jak lekarze :tak: Buziak bodajze wczoraj o tym wspominala ;)

i tak oto dzis mamy skonczony 30 tydzien i zaczyna nam sie
tydzień 31:tak:

nanulika ja liczę tak jak z suwaczka, a wg mojego gina jakoś 2-3 dni różnicy jest, ale różnica jest mała więc się nie przejmuje

Eko mama wrocila hahahaha:D a mi sie wydawalo ze Reni dopiero co urodzila a to juz podobno 2 miechy minely:/
najbardziej to mi sie podobaja Sistars :D obydwie w ciazy i to w tym samym miesiacu hehe. ale im sie udalo :D

Nanulika
Kalendarz ciąży - Ciąża i poród
jestes w 8 tygodniu bo mimo wsyzstko liczy sie wg OM nawet jak na USG wychodzi inaczej.
a 7 tyg i 5 dni to 8 tydzien .wejsz sobie na tego linka tam jest fajnie wszytsko napisane no i jak wpisuje sie Twoja date porodu to wyskakuje 8 tydzien wlasnie. bo termin z USG moze sie zmieniac na kazdej wizycie a ten z OM nie wiec bierze sie OM.

No właśnie ta moja gin jakas niespójna, tu niby na usg każe nie patrzeć bo to się zmienia, poród liczy wg OM a na zaśw wpisuje 2 tyg wcześniej:)

Nanulika:-D:-D:-D ważne że jesteś :-D mnie dzin na karcie ciąży wpisuje tydzień wg OM np. 27/28 to znaczy że skończyłam 27 a zaczęłam 28tc.

wiem,wiem Waris,że to najważniejsze!!!! i mega mnie to cieszy!!! tak bym już chciała żeby minął ten cholerny pierwszy trymestr, potem ryzyko [poronien spada drastycznie więc będę mniej podejrzliwa i chyba bardziej zacznę się cieszyć tą ciążą:p

asiia - super wiadomość. Tylko tak zaczynać dzień :-)

Jakoś taka przybita się dziś obudziłam i nie mogłam dojść do siebie, ale wystarczyło, że bb załączyłam. Już nawet nie będę wspominać co pomyślałam jak Reni w DDTVN zobaczyłam znów - masakra, czy ona w ramach tej swojej ekologii to i lustra z domu wywaliła?

A u mnie w domukilka lat temu był Tomasz Kot - kręcili jakiś film niskobudżetowy z jego udziałem na naszej ulicy i poprosili nas o możliwość skorzystania z łazienki i ewentualnie zrobienia kawy i herbaty. Myślałam, że na tym się skończy, a tu w pewnym momencie słyszę szum w korytarzu, wychodzę i mnie zamurowało :szok:.

reklama
No to ja też się pochwalę jakie GWIAZDY widziałam hahha:
Perkusistę z Budki Suflera w punkcie Orange.
Wokalistę z Budki - Cugowskiego - nie raz na mieście sie przechadza
Kabaret ani mru mru często też mijam gdzieś ( każdego osobno )
Palikota:D
Beate kozidrak
Krzysztofa Zalewskiego pijanego jak wydzierał sie pod moim blokiem na placu i policja go zawinęła ( wygrał Idola )

wszyscy z Lublina więc nie ma co się dziwić.

Asia super wieści :D

Do góry