one to juz maja miano celebrytek.... ale albo ja glupia jestem albo nic z tego nie rozumiem skad one sie wziely. rozumiem ze dziadek ma lody. no i co?ile jest takich ludzi i jakos dalej zyja normalnie. to chyba nie na moja glowe hehe
Munka to ja widze ze juz nas spiwajacych jest maly skladzik tutaj zespol zalozymy hehe. bo jeszcze Iwon przeciez jakie zdoln ekobiety mamy, jedna szyje, inne tancza, jeszcze inne spiewaja, verita meble odnawia, ktos jeszcze ma jakies zdolnosci?
Munka to ja kiedys spotkalam w zakopanem wiktora zborowskiego i w pierwszym momencie nie zajarzylam ze to on tylko dzien dobry powiedzialam bo znajoma twarz a rodzice do mnie ze to on i czemu ja sie odezwlam jak go nie znam ale odpowiedzial, pewnie przyzwyczajony hehe.
Wystarczy, że mają full kasy, nazwisko. Mówiły, że one zawsze pojawiały się "na salonach", ale pewnie miały niedosyt, bo nikt ich nie pokazywał, no i założyły kiedyś super mini i masz!!! od razu foty i pudelek.pl
Jakbyśmy umówiły się, że wyjdziemy gołe z brzucholami na ulice, to też będziemy celebrytkami!!! hehehe
A co do naszych talentów, to stworzymy jakiś super band i do TVN!!!!!
aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Reni wróciła!!!!!!! o matko jak ona wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!