reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

one to juz maja miano celebrytek....:D ale albo ja glupia jestem albo nic z tego nie rozumiem skad one sie wziely. rozumiem ze dziadek ma lody. no i co?ile jest takich ludzi i jakos dalej zyja normalnie. to chyba nie na moja glowe hehe

Munka to ja widze ze juz nas spiwajacych jest maly skladzik tutaj :D zespol zalozymy hehe. bo jeszcze Iwon przeciez :D jakie zdoln ekobiety mamy, jedna szyje, inne tancza, jeszcze inne spiewaja, verita meble odnawia, ktos jeszcze ma jakies zdolnosci? :D:D:D:D

Munka to ja kiedys spotkalam w zakopanem wiktora zborowskiego i w pierwszym momencie nie zajarzylam ze to on tylko dzien dobry powiedzialam bo znajoma twarz :D a rodzice do mnie ze to on i czemu ja sie odezwlam jak go nie znam :D:D:D ale odpowiedzial, pewnie przyzwyczajony hehe.

Wystarczy, że mają full kasy, nazwisko. Mówiły, że one zawsze pojawiały się "na salonach", ale pewnie miały niedosyt, bo nikt ich nie pokazywał, no i założyły kiedyś super mini i masz!!! od razu foty i pudelek.pl:-D:-D
Jakbyśmy umówiły się, że wyjdziemy gołe z brzucholami na ulice, to też będziemy celebrytkami!!! hehehe

A co do naszych talentów, to stworzymy jakiś super band i do TVN!!!!!:-D:-D

aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Reni wróciła!!!!!!! o matko jak ona wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
jak już tak liczycie te tygodnie to może mi wytłumaczycie jak to jest bo się zgubiłam:p
z suwaczka, który ustawiony jest wg OM wychodzi że trwa mój ósmy tydzień, na usg we wtorek pokazało 5w0d, a moja gin na zaświadczeniu do pracy napisała: Pacjentka jest w 6stym tc, planowany termin porodu 11.11.2012.

to w którym ja jestem tygodniu?!

Eko mama wrocila hahahaha:D a mi sie wydawalo ze Reni dopiero co urodzila a to juz podobno 2 miechy minely:/
najbardziej to mi sie podobaja Sistars :D obydwie w ciazy i to w tym samym miesiacu hehe. ale im sie udalo :D

Nanulika
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html
jestes w 8 tygodniu bo mimo wsyzstko liczy sie wg OM nawet jak na USG wychodzi inaczej.
a 7 tyg i 5 dni to 8 tydzien .wejsz sobie na tego linka tam jest fajnie wszytsko napisane no i jak wpisuje sie Twoja date porodu to wyskakuje 8 tydzien wlasnie. bo termin z USG moze sie zmieniac na kazdej wizycie a ten z OM nie wiec bierze sie OM.

Ostatnia edycja:
asiia uwielbiam czytać posty od ciebie ociekające wręcz szczęśliwością:-);-) oby więcej takich i częściej! &&&&&&&&&&&&&&&&

one to juz maja miano celebrytek....:D ale albo ja glupia jestem albo nic z tego nie rozumiem skad one sie wziely. rozumiem ze dziadek ma lody. no i co?ile jest takich ludzi i jakos dalej zyja normalnie. to chyba nie na moja glowe hehe

Munka to ja widze ze juz nas spiwajacych jest maly skladzik tutaj :D zespol zalozymy hehe. bo jeszcze Iwon przeciez :D jakie zdoln ekobiety mamy, jedna szyje, inne tancza, jeszcze inne spiewaja, verita meble odnawia, ktos jeszcze ma jakies zdolnosci? :D:D:D:D

dla mnie ta formula tez jakas taka nudna. w kolko jezdza. i w sumie jak dla mnie mogliby to wlaczac na poczatku sam start i ostatnie minuty i wystarczy :D moj tez bardzo lubi.

Munka to ja kiedys spotkalam w zakopanem wiktora zborowskiego i w pierwszym momencie nie zajarzylam ze to on tylko dzien dobry powiedzialam bo znajoma twarz :D a rodzice do mnie ze to on i czemu ja sie odezwlam jak go nie znam :D:D:D ale odpowiedzial, pewnie przyzwyczajony hehe.

Asiia super wiadomosci :) jeszcze zobaczysz ze dociagniecie do terminu:):):) bo 31 tydzien skonczony, zaczynasz 32 to jezcze miesiac i w sumie termin juz hehe. tego Wam zycze :)

ech to tylko ja chyba nikogo nie znam :( chyba, że liczy się, że jako kelnerka podawałam drinka wokalistce Ich Troje:-D i jeszcze w dyskotece przywitaj się ze mną i z moim D. Sławek Toczek :-D ale chyba z kimś nas pomylił

a co do talentów, to ja niestety artystyczna dusza nie jestem:-( znam się jedynie na pieskach ;-)

Nanulika:-D:-D:-D ważne że jesteś :-D mnie dzin na karcie ciąży wpisuje tydzień wg OM np. 27/28 to znaczy że skończyłam 27 a zaczęłam 28tc.

Asiia super wiadomosci :) jeszcze zobaczysz ze dociagniecie do terminu:):):) bo 31 tydzien skonczony, zaczynasz 32 to jezcze miesiac i w sumie termin juz hehe. tego Wam zycze :)

ja sie gubie szczerze mówiać , ale zaczelam liczyć tak jak lekarze :tak: Buziak bodajze wczoraj o tym wspominala ;)

i tak oto dzis mamy skonczony 30 tydzien i zaczyna nam sie
tydzień 31:tak:

nanulika ja liczę tak jak z suwaczka, a wg mojego gina jakoś 2-3 dni różnicy jest, ale różnica jest mała więc się nie przejmuje

Eko mama wrocila hahahaha:D a mi sie wydawalo ze Reni dopiero co urodzila a to juz podobno 2 miechy minely:/
najbardziej to mi sie podobaja Sistars :D obydwie w ciazy i to w tym samym miesiacu hehe. ale im sie udalo :D

Nanulika
Kalendarz ciąży - Ciąża i poród
jestes w 8 tygodniu bo mimo wsyzstko liczy sie wg OM nawet jak na USG wychodzi inaczej.
a 7 tyg i 5 dni to 8 tydzien .wejsz sobie na tego linka tam jest fajnie wszytsko napisane no i jak wpisuje sie Twoja date porodu to wyskakuje 8 tydzien wlasnie. bo termin z USG moze sie zmieniac na kazdej wizycie a ten z OM nie wiec bierze sie OM.

No właśnie ta moja gin jakas niespójna, tu niby na usg każe nie patrzeć bo to się zmienia, poród liczy wg OM a na zaśw wpisuje 2 tyg wcześniej:)

Nanulika:-D:-D:-D ważne że jesteś :-D mnie dzin na karcie ciąży wpisuje tydzień wg OM np. 27/28 to znaczy że skończyłam 27 a zaczęłam 28tc.

wiem,wiem Waris,że to najważniejsze!!!! i mega mnie to cieszy!!! tak bym już chciała żeby minął ten cholerny pierwszy trymestr, potem ryzyko [poronien spada drastycznie więc będę mniej podejrzliwa i chyba bardziej zacznę się cieszyć tą ciążą:p

asiia - super wiadomość. Tylko tak zaczynać dzień :-)

Jakoś taka przybita się dziś obudziłam i nie mogłam dojść do siebie, ale wystarczyło, że bb załączyłam. Już nawet nie będę wspominać co pomyślałam jak Reni w DDTVN zobaczyłam znów - masakra, czy ona w ramach tej swojej ekologii to i lustra z domu wywaliła?

A u mnie w domukilka lat temu był Tomasz Kot - kręcili jakiś film niskobudżetowy z jego udziałem na naszej ulicy i poprosili nas o możliwość skorzystania z łazienki i ewentualnie zrobienia kawy i herbaty. Myślałam, że na tym się skończy, a tu w pewnym momencie słyszę szum w korytarzu, wychodzę i mnie zamurowało :szok:.

reklama
No to ja też się pochwalę jakie GWIAZDY widziałam hahha:
Perkusistę z Budki Suflera w punkcie Orange.
Wokalistę z Budki - Cugowskiego - nie raz na mieście sie przechadza
Kabaret ani mru mru często też mijam gdzieś ( każdego osobno )
Palikota:D
Beate kozidrak
Krzysztofa Zalewskiego pijanego jak wydzierał sie pod moim blokiem na placu i policja go zawinęła ( wygrał Idola )

wszyscy z Lublina więc nie ma co się dziwić.

Asia super wieści :D

Do góry