reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Widzę, że pogadanki wczoraj wieczorem skupiły się na grycankach:-D

Ale spokojnie lody można jeść, bo one nie mają nic do tego. Te lody są ich dziadka i one nic z tego nie mają:-D Jadą po prostu na nazwisku i tyle, czyli taka norma na polskich salonach. One mają cukiernie!!:-D
Co do celebrytów, to jakoś mało mnie rajcuje to, że kogoś tam znam, czy widziałam.
Ja z kolei śpiewam i może miałabym szansę na "większą scenę", ale wolę mieć normalne życie i rodzinę. Wiem z opowiadań, że to zawsze wszystko ładnie wygląda w tv, a rzeczywistość jest zupełnie inna, także wolę pośpiewać dla mniejszej publiczności:biggrin2:

Co ja dziś będę jadła...mąż zabiera auto do pracy, wraca późno i nie mam możliwości podjechania do większego marketu:-(a drugie stoi z rozładowanym akumulatorem i nie mogę doprosić się o naładowanie...eehh...

reklama
klusia - ja do formuły sie nie przekonam nigdy:no::wściekła/y:

munka - ja to ze zobaczyłam np Kuronia tez napisałam z przymróżeniem oka;-) Wieksza podniete miał pewnie on ze zobaczył mnie hehe:-D

Co do siostr G to żałosne jest to,ze nIe wiadomo kto to skad sie wziął a w naszym kraju zaraz nadadza im miano GWIAZD:eek:

a ja musze Wam powiedziec ze jednak dzisiaj tez mielismy usg:tak:
musza sprawdzac przeplywy na biezaco,bo lekarz niechce ryzykowac , no ale to dobrze :)
no i cóż moge powiedziec...
bylo zle, a jest coraz lepiej :tak: , nawet niewiecie jak sie ciesze :):)
ahh dzis zaczał nam sie 31 tydzien , z czego równiez jestem straaaaaasznie zadowolona :)

niechce zapeszac ,ale mam nadzieje ze wkońcu szczęscie zaczelo nam sprzyjac :))

zaraz przychodza do mnie Moje Chlopaki ,no i moze jak sie uda wyciagne ich na jakies zakupki hmm :p ,taki niby spacerek ;p

ahh Dziewczynki jestem cała w skowronkach :) Dziekujjeeee Wam strasznie za kciuki i za wiare w Nas - mysle ze w bardzo duzej mierze to tez Wasza zasługa :))

Całuskkkkiiii i Milego dzionka Wam zycze , tzn życzymy :D :))

Ostatnia edycja:
munka - ja to ze zobaczyłam np Kuronia tez napisałam z przymróżeniem oka;-) Wieksza podniete miał pewnie on ze zobaczył mnie hehe:-D

Nie wątpię :-D a swoją drogą jak się zobaczy jakiegoś "celebrytę" to jest takie dziwne uczucie, że to ktoś z naszych znajomych, bo przecież twarz znajoma:-D W szpitalu, w którym niedawno pracowałam często kręcili polskie seriale i kiedyś nie wiedząc, że przyjechała ekipa kręcić podeszłam do jednego aktora i jak nigdy nic zapytałam jak zdrówko, bo byłam przekonana, że to mój jeden z byłych pacjentów!!! ale mnie wcisnęło w podłogę jak doszło do mnie, że wcale nie znam go ze szpitala...:zawstydzona/y::-D:-D

asiu - a może faktycznie poprawia się dzięki temu, że dzieciaczki zamieniły sie miejscami:-)cudownie!!

one to juz maja miano celebrytek....:D ale albo ja glupia jestem albo nic z tego nie rozumiem skad one sie wziely. rozumiem ze dziadek ma lody. no i co?ile jest takich ludzi i jakos dalej zyja normalnie. to chyba nie na moja glowe hehe

Munka to ja widze ze juz nas spiwajacych jest maly skladzik tutaj :D zespol zalozymy hehe. bo jeszcze Iwon przeciez :D jakie zdoln ekobiety mamy, jedna szyje, inne tancza, jeszcze inne spiewaja, verita meble odnawia, ktos jeszcze ma jakies zdolnosci? :D:D:D:D

dla mnie ta formula tez jakas taka nudna. w kolko jezdza. i w sumie jak dla mnie mogliby to wlaczac na poczatku sam start i ostatnie minuty i wystarczy :D moj tez bardzo lubi.

Munka to ja kiedys spotkalam w zakopanem wiktora zborowskiego i w pierwszym momencie nie zajarzylam ze to on tylko dzien dobry powiedzialam bo znajoma twarz :D a rodzice do mnie ze to on i czemu ja sie odezwlam jak go nie znam :D:D:D ale odpowiedzial, pewnie przyzwyczajony hehe.

Asiia super wiadomosci :) jeszcze zobaczysz ze dociagniecie do terminu:):):) bo 31 tydzien skonczony, zaczynasz 32 to jezcze miesiac i w sumie termin juz hehe. tego Wam zycze :)

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczynki. Dzis na czczo cukier 104 - cholera skąd????

Waris - tylko u nas różnic miedzy gwiazda a celebryta nie widać. Wszystkie gazety i tak będą o tych cudach pisać. Na szczęście wole książki. A jak chce plotek to pudelek.pl i mam :)

Witam,

koszmarów po filmie jednak nie miałam, za to śniło mi się, że znowu byłam w podstawówce i nie wiem czy to nie było gorsze :-D

PaulinaMaria ja też nie mam jeszcze tej linii i w sumie liczę na to, że mnie to ominie, wystarczy, że mam owłosiony brzuch:baffled:

ja dzisiaj rozpoczynam 32 tydz wiec 8 miesiac tak?
:tak::tak::-)

O Boziuuuuuuuuuuuuu dramat jak sie sezon F1 zaczyna to mam ochote sie wyniesc do mamy na weekendy.. Moj głupi P niedosc ze oglada to jeszcze nagrywa:wściekła/y::wściekła/y: Ryk jest u nas taki ze sie w domu wysiedziec nie da.. Duze dziecko i najgorsze ze zaraza mi tym małe :eek::baffled:

tego się właśnie boję, że jak synek podrośnie to w tej kwestii weźmie stronę ojca :/ chociaż to ma dobre strony, bo jak siostrzeniec do nas przyjeżdża (istne ADHD) to siedzi z moim przed tv i ogląda F1,a my z sis sobie plotkujemy:-D

Dzis u Drzyzgi (mojej kolezanki TVN hehe) ma byc małżenstwo z Sosnowca i temat Madzi...Przypomnijcie mi co??? Bodajze o 15.55

widziałam wczoraj zapowiedź, też mam zamiar to obejrzeć, ale nie wiem czy wytrzymam nerwowo:wściekła/y:

a powiedzcie mi jeszcze czy bierzecie tam jakiś zeszyt i coś notujecie?
ja nie brałam, ale własnie chyba zacznę, bo skleroza mi dokucza

Widzę, że pogadanki wczoraj wieczorem skupiły się na grycankach:-D

Ale spokojnie lody można jeść, bo one nie mają nic do tego. Te lody są ich dziadka i one nic z tego nie mają:-D Jadą po prostu na nazwisku i tyle, czyli taka norma na polskich salonach. One mają cukiernie!!:-D
uff co za ulga:-D:-D

reklama
No to tak jak X-factor, Mam talent czy You can dance nie wiadomo czy promują "ludzi z ulicy i ich zdolności" czy jurorów.

Paulinka ja zauważyłam u siebie linię ok.22tc taką jaśniutką, delikatną i od tamtej pory nic nie ściemniała.

Ostatnia edycja:
Do góry