reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Widzę, że pogadanki wczoraj wieczorem skupiły się na grycankach:-D

Ale spokojnie lody można jeść, bo one nie mają nic do tego. Te lody są ich dziadka i one nic z tego nie mają:-D Jadą po prostu na nazwisku i tyle, czyli taka norma na polskich salonach. One mają cukiernie!!:-D
Co do celebrytów, to jakoś mało mnie rajcuje to, że kogoś tam znam, czy widziałam.
Ja z kolei śpiewam i może miałabym szansę na "większą scenę", ale wolę mieć normalne życie i rodzinę. Wiem z opowiadań, że to zawsze wszystko ładnie wygląda w tv, a rzeczywistość jest zupełnie inna, także wolę pośpiewać dla mniejszej publiczności:biggrin2:

Co ja dziś będę jadła...mąż zabiera auto do pracy, wraca późno i nie mam możliwości podjechania do większego marketu:-(a drugie stoi z rozładowanym akumulatorem i nie mogę doprosić się o naładowanie...eehh...

reklama
klusia - ja do formuły sie nie przekonam nigdy:no::wściekła/y:

munka - ja to ze zobaczyłam np Kuronia tez napisałam z przymróżeniem oka;-) Wieksza podniete miał pewnie on ze zobaczył mnie hehe:-D

Co do siostr G to żałosne jest to,ze nIe wiadomo kto to skad sie wziął a w naszym kraju zaraz nadadza im miano GWIAZD:eek:

a ja musze Wam powiedziec ze jednak dzisiaj tez mielismy usg:tak:
musza sprawdzac przeplywy na biezaco,bo lekarz niechce ryzykowac , no ale to dobrze :)
no i cóż moge powiedziec...
bylo zle, a jest coraz lepiej :tak: , nawet niewiecie jak sie ciesze :):)
ahh dzis zaczał nam sie 31 tydzien , z czego równiez jestem straaaaaasznie zadowolona :)

niechce zapeszac ,ale mam nadzieje ze wkońcu szczęscie zaczelo nam sprzyjac :))

zaraz przychodza do mnie Moje Chlopaki ,no i moze jak sie uda wyciagne ich na jakies zakupki hmm :p ,taki niby spacerek ;p

ahh Dziewczynki jestem cała w skowronkach :) Dziekujjeeee Wam strasznie za kciuki i za wiare w Nas - mysle ze w bardzo duzej mierze to tez Wasza zasługa :))

Całuskkkkiiii i Milego dzionka Wam zycze , tzn życzymy :D :))

Ostatnia edycja:
munka - ja to ze zobaczyłam np Kuronia tez napisałam z przymróżeniem oka;-) Wieksza podniete miał pewnie on ze zobaczył mnie hehe:-D

Nie wątpię :-D a swoją drogą jak się zobaczy jakiegoś "celebrytę" to jest takie dziwne uczucie, że to ktoś z naszych znajomych, bo przecież twarz znajoma:-D W szpitalu, w którym niedawno pracowałam często kręcili polskie seriale i kiedyś nie wiedząc, że przyjechała ekipa kręcić podeszłam do jednego aktora i jak nigdy nic zapytałam jak zdrówko, bo byłam przekonana, że to mój jeden z byłych pacjentów!!! ale mnie wcisnęło w podłogę jak doszło do mnie, że wcale nie znam go ze szpitala...:zawstydzona/y::-D:-D

asiu - a może faktycznie poprawia się dzięki temu, że dzieciaczki zamieniły sie miejscami:-)cudownie!!

one to juz maja miano celebrytek....:D ale albo ja glupia jestem albo nic z tego nie rozumiem skad one sie wziely. rozumiem ze dziadek ma lody. no i co?ile jest takich ludzi i jakos dalej zyja normalnie. to chyba nie na moja glowe hehe

Munka to ja widze ze juz nas spiwajacych jest maly skladzik tutaj :D zespol zalozymy hehe. bo jeszcze Iwon przeciez :D jakie zdoln ekobiety mamy, jedna szyje, inne tancza, jeszcze inne spiewaja, verita meble odnawia, ktos jeszcze ma jakies zdolnosci? :D:D:D:D

dla mnie ta formula tez jakas taka nudna. w kolko jezdza. i w sumie jak dla mnie mogliby to wlaczac na poczatku sam start i ostatnie minuty i wystarczy :D moj tez bardzo lubi.

Munka to ja kiedys spotkalam w zakopanem wiktora zborowskiego i w pierwszym momencie nie zajarzylam ze to on tylko dzien dobry powiedzialam bo znajoma twarz :D a rodzice do mnie ze to on i czemu ja sie odezwlam jak go nie znam :D:D:D ale odpowiedzial, pewnie przyzwyczajony hehe.

Asiia super wiadomosci :) jeszcze zobaczysz ze dociagniecie do terminu:):):) bo 31 tydzien skonczony, zaczynasz 32 to jezcze miesiac i w sumie termin juz hehe. tego Wam zycze :)

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczynki. Dzis na czczo cukier 104 - cholera skąd????

Waris - tylko u nas różnic miedzy gwiazda a celebryta nie widać. Wszystkie gazety i tak będą o tych cudach pisać. Na szczęście wole książki. A jak chce plotek to pudelek.pl i mam :)

Witam,

koszmarów po filmie jednak nie miałam, za to śniło mi się, że znowu byłam w podstawówce i nie wiem czy to nie było gorsze :-D

PaulinaMaria ja też nie mam jeszcze tej linii i w sumie liczę na to, że mnie to ominie, wystarczy, że mam owłosiony brzuch:baffled:

ja dzisiaj rozpoczynam 32 tydz wiec 8 miesiac tak?
:tak::tak::-)

O Boziuuuuuuuuuuuuu dramat jak sie sezon F1 zaczyna to mam ochote sie wyniesc do mamy na weekendy.. Moj głupi P niedosc ze oglada to jeszcze nagrywa:wściekła/y::wściekła/y: Ryk jest u nas taki ze sie w domu wysiedziec nie da.. Duze dziecko i najgorsze ze zaraza mi tym małe :eek::baffled:

tego się właśnie boję, że jak synek podrośnie to w tej kwestii weźmie stronę ojca :/ chociaż to ma dobre strony, bo jak siostrzeniec do nas przyjeżdża (istne ADHD) to siedzi z moim przed tv i ogląda F1,a my z sis sobie plotkujemy:-D

Dzis u Drzyzgi (mojej kolezanki TVN hehe) ma byc małżenstwo z Sosnowca i temat Madzi...Przypomnijcie mi co??? Bodajze o 15.55

widziałam wczoraj zapowiedź, też mam zamiar to obejrzeć, ale nie wiem czy wytrzymam nerwowo:wściekła/y:

a powiedzcie mi jeszcze czy bierzecie tam jakiś zeszyt i coś notujecie?
ja nie brałam, ale własnie chyba zacznę, bo skleroza mi dokucza

Widzę, że pogadanki wczoraj wieczorem skupiły się na grycankach:-D

Ale spokojnie lody można jeść, bo one nie mają nic do tego. Te lody są ich dziadka i one nic z tego nie mają:-D Jadą po prostu na nazwisku i tyle, czyli taka norma na polskich salonach. One mają cukiernie!!:-D
uff co za ulga:-D:-D

reklama
No to tak jak X-factor, Mam talent czy You can dance nie wiadomo czy promują "ludzi z ulicy i ich zdolności" czy jurorów.

Paulinka ja zauważyłam u siebie linię ok.22tc taką jaśniutką, delikatną i od tamtej pory nic nie ściemniała.

Ostatnia edycja:
Do góry