reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Siemanko.

Wstałam dziś mega zmęczona. . . ! A tu jeszcze cały dzień przede mną . . . masakra !

Muszę Was nadrobić trochę, bo nic nie ogarniam :-)

Miłego Dnia.

Viola to nieźle, że Mozil jest wujkiem Twojej córy ;-) Strasznie lubie tego gościa ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No to kazda z nas ma jakies znajomosci bo ja oprocz tego ze w ddtvn zasiaduje podobniez to

widziałam:
Kuronia
Kwasniewskich jak na Helu spacerowali ;)
Leszczynskiego
Alicje Janosz
Maksa z "na wspolnej" -zaczpił mnie "na pierscionek" w szkole mojej sis,
kilka razy na ulicy Dode lode
Piotrek Niesuchowski to moja bliska rodzina /sławny tak samo jak trzy prosiaczki ;))
no i babcia cos tłumaczy ze Bogusław Linda trzymał u mnie w rodzinie kogos do chrztu, ale to nie moje pokolenie wiec dokładnie nie wiem kogo i jakies powiazania niby sa
reszty nie pamietam, ale koncertow nie licze;-)

buziak dobry kawał aż mnie brzuchol rozbolał ty masz dar do kawałów co?
kamila a ty pędzisz co-suwaczek gratulacje
innym dziewczyną też gratuluje następnych minionych tygodni ciąży

buziak jest z kim pisać:tak: ja jak zwykle dopiero o tej porze na spokojnie zasiadam przed kompem. Mąż w pracy, synek wlasnie zasnal ale jest niestety chory:-(
Popoludniu mial 38 stopni goraczki, dalam na zbicie, teraz bylo znowu ale juz 39:-(
Zobaczymy co bedzie rano, oby lepiej bo pogoda letnia u nas, dzieciaki szalaly dzisiaj na placu w sukieneczkach i sandalkach, mi bylo goraco jak wracalam od poloznej.

U mnie też mały chory całą noc gorączka echh.. padam na pysk
Miłego dnia dziewczynki

Ja chyba na głowę upadłam, właśnie skończyłam oglądać film "mgła" i już się boję swoich koszmarów:szok: straszne zakończenie:-(

Ja również oglądałam - mój M zaproponował i się głupia zgodziłam! Shit! Masakryczne zakończenie i w ogóle pokręcony film, ale niestety dobry :-)
Ja też dziś wstałam wcześnie bo przed 7... obudził mnie straszny ból od pleców idący w stronę brzucha, po chwili przeszedł. Oczywiście wystrachałam się, że to skurcz i czuwałam czy się powtórzy, ale na ten moment tfu tfu spokój. Te co już rodziły wiedzą co to skurcze, a skąd niby ja mam wiedzieć? :wściekła/y:

Co do seksu - u mnie cały czas libido masakrycznie wysokie - a zakaz całkowity i od początku prawie. Ostatnio to nawet przestałam dbać o mojego Męża bo nie daje rady z emocjami :no: Są dni kiedy mam taki wysoki poziom chęci, że ledwo psychicznie daję radę. Noszenie w brzuchu chłopaka jednak zmienia - mam libido jak Mój Mąż :-D On to jest biedny - ale ostatnio nawet już nic na ten temat nie mówi - chyba załamał ręce i czeka...

Ja dziś od rana sprzątam, później piekę ciasteczka z ciasta francuskiego i czekolady mlecznej i po 12 przychodzi do mnie koleżanka, z którą mieszkałam rok, a po mojej przeprowadzce do obecnego Męża - nie było czasu się spotkać. Mieszkamy w tym samym mieście, a przez 3 lata widziałyśmy się przypadkowo gdzieś w drodze będąc ;-)
Mam nadzieję, że będzie miło.

Dobrego dnia :tak:

Ojejku dziewczyny ale dajecie. Od razu humor lepszy.

Wczoraj okrutnie się wyleniłam i obijałam (nie liczę wyprawy po sklepach dzieciowych) to może dziś zajmę się robieniem porządków, bo wstyd kogoś do domu wpuścić:zawstydzona/y:
No i muszę obczaić na necie co można w święta przy cukrzycy jeść...

Miłego dzionka :-)

buziak dobry kawał aż mnie brzuchol rozbolał ty masz dar do kawałów co?

do spalania hehe:-D moge dac niezły przykład:tak:

Pod pewnien blok mieszkalny podjezdza wygłaskany mercedesik, muze słychac z daleka wiec głosniki pierwsza klasa. Wysiada wygolony dresik ala trzy paski, koszulka biała na ramączka, złotko na szyibyszczy... i krzyczy:
- zajeebali zajeeeeebali!!!!!
Nagle schodzi słodka laseczka i woła naburmuszona:
-Ile razy mam cikretynie powtarzac IZABELA!!!
:-):-):-)

ZASŁYSZAŁAM I SPRZEDAJE DALEJ SIOSTRZE

Pod pewnien blok mieszkalny podjezdza wygłaskany mercedesik, muze słychac z daleka wiec głosniki pierwsza klasa. Wysiada wygolony dresik ala trzy paski, koszulka biała na ramączka, złotko na szyibyszczy... i krzyczy:
- spieerdalaj spieeerdalaj
:eek: i u mi cos nie gra:baffled: konstenacja i nie wiem o co chodzi :baffled:

:-):-D:-D

Dzis u Drzyzgi (mojej kolezanki TVN hehe) ma byc małżenstwo z Sosnowca i temat Madzi...Przypomnijcie mi co??? Bodajze o 15.55

Ostatnia edycja:
Witam
Sici, Asia super wieści, nadal trzymam kciukole :happy:

U mnie dziś piździ okropnie, mieszkam na 3 ost piętrze i wiatr tak hulał po dachu że budziłam się non stop.
Z wiadomości brzuszkowych to chyba w nocy mi sie przekręciło moje maleństwo bo kopy z rana były słabsze niż do tej pory no i czułam je tak z tyłu.
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie ubioru na sr a powiedzcie mi jeszcze czy bierzecie tam jakiś zeszyt i coś notujecie?

) to może dziś zajmę się robieniem porządków, bo wstyd kogoś do domu wpuścić:zawstydzona/y:

Do mnie tez... odkad dyżurnym jest mój mąż to drżę zeby nikt nie zrobił mi "niespodzinki":cool::cool:

Fugi w łazience to juz chyba nigdy nie beda mały pierwotnego koloru
:baffled:

Wszystkim chorusom zycze zdrowia!!!

reklama
O Boziuuuuuuuuuuuuu dramat jak sie sezon F1 zaczyna to mam ochote sie wyniesc do mamy na weekendy.. Moj głupi P niedosc ze oglada to jeszcze nagrywa:wściekła/y::wściekła/y: Ryk jest u nas taki ze sie w domu wysiedziec nie da.. Duze dziecko i najgorsze ze zaraza mi tym małe :eek::baffled:
Ja F1 polubiłłam jak moja firma robiła imprezę w Warszawie. Pokochałam ten ryk:-). Marzyłam, by się przejechać.
Ja osób w swoim życiu to poznałam duzo, bo pracowałam kilka lat w Teatrze Narodowym. Tam poznałam mojego T,on nadal tam pracuje, więc jakby jakies bilety, to można zagadać:-p.
Byłam zauroczona jednym aktorem...ehhhh. Przeżyłam rózne historie, np. uciekanie w nocy przed pewnym aktorem znanym jako "Tulipan";-). Ale nie tylko aktorów tam poznałam...
A teraz jestem zatrudniona w firmie, co imprezy dla firm robi i tam to też sporo ludzi się przewinęło. Fajne czasy, dużo imprez, wspomnień...
Allegro Agency (nie mylić z "tym" allegro).
Ale tam to już raczej nie mam po co wracać...

Ostatnia edycja:
Do góry