Ja chyba na głowę upadłam, właśnie skończyłam oglądać film "mgła" i już się boję swoich koszmarów
straszne zakończenie:-(
Ja również oglądałam - mój M zaproponował i się głupia zgodziłam! Shit! Masakryczne zakończenie i w ogóle pokręcony film, ale niestety dobry :-)
Ja też dziś wstałam wcześnie bo przed 7... obudził mnie straszny ból od pleców idący w stronę brzucha, po chwili przeszedł. Oczywiście wystrachałam się, że to skurcz i czuwałam czy się powtórzy, ale na ten moment tfu tfu spokój. Te co już rodziły wiedzą co to skurcze, a skąd niby ja mam wiedzieć?
Co do seksu - u mnie cały czas libido masakrycznie wysokie - a zakaz całkowity i od początku prawie. Ostatnio to nawet przestałam dbać o mojego Męża bo nie daje rady z emocjami
Są dni kiedy mam taki wysoki poziom chęci, że ledwo psychicznie daję radę. Noszenie w brzuchu chłopaka jednak zmienia - mam libido jak Mój Mąż
On to jest biedny - ale ostatnio nawet już nic na ten temat nie mówi - chyba załamał ręce i czeka...
Ja dziś od rana sprzątam, później piekę ciasteczka z ciasta francuskiego i czekolady mlecznej i po 12 przychodzi do mnie koleżanka, z którą mieszkałam rok, a po mojej przeprowadzce do obecnego Męża - nie było czasu się spotkać. Mieszkamy w tym samym mieście, a przez 3 lata widziałyśmy się przypadkowo gdzieś w drodze będąc ;-)
Mam nadzieję, że będzie miło.
Dobrego dnia