niezapominajka mój na szczęście nie lubi piłki, ale za to ogląda F1 i motoGP i ciągle tylko słyszę ryk silników
O Boziuuuuuuuuuuuuu dramat jak sie sezon F1 zaczyna to mam ochote sie wyniesc do mamy na weekendy.. Moj głupi P niedosc ze oglada to jeszcze nagrywa
Ryk jest u nas taki ze sie w domu wysiedziec nie da.. Duze dziecko i najgorsze ze zaraza mi tym małe
Oj dziewczyny to sie dzis nasmialam oby tak dalej
Ja juz po szkole i po egzaminie oby do przodu
samo sie to nie pisze wiec zapraszamy do wspólnej zabawy:-)
a egzaminu gratuluje!!!
Macie racje, pogodzenie sie z tuszą to jedno, ja naprawde podziwiam kobiety, ktore zaakceptowaly swoje okragle kształty i nie maja kompleksow wrecz im zazdroszczę takiego podejscia do zycia;-) Mam kolezanke, ktora zawsze byla przy kosci ale ma tak przyjemna twarz ze szkoda gadac, dziewczyna lubi swoje cialo i jestem pelna podziwu dla Niej. Nie mowi tego dlatego, ze broni sie bo jest jaka jestt ale naprawde nie ma kompleksow ani nic. Ale nie chwali sie tym.
A te całe Grycanki brak słow
nie moglam na Nie wczoraj patrzeć.
No ale jak widac nie tylko ja
Czesto tak jest ze osoby otyłe sa wesoł i przyjemne z natury
Ale Grycanki są poprostu obrzydliwe, i jak dla mnie troche puste - włacznie z mamusia ktora chrzani na wizji - "widac jestem n tyle barwna postacia" - no jak ktos musi o tym fakcie reszte iformowac to faktycznie jest barwna hehe
A z córek zrobiła potwory poprostu, czasem miłosc to dyscyplina a nie tylko schabowy
Witajcie, dzisiaj chyba pogoda nie nastraja do spacerkow.
u nas wczoraj było ładne słoneczko a w nocy lało i ma padac chyba do konca weekendu. Z jednej str to dobrze bo suuucho w ogródku było, da to ze mi łatwiej sie duupe w wyrze grzeje a trzy wole pogode na swieta a ma byc podobniez 20*
sprzedam Wam cos, ale tu gesta sa wazne na koncu
Co do polaka ruska i niemca to złapał ich diabeł i mowi tak:
Mam jeden warunek do spełnienia dla was, któremu sie uda - puszcze g wolno, jesli nie to przejmuje jego panstwo!!!
Wejdziecie do pokoju, w którym znajduje sie sexowna Pamela, posiedzicie tam godzine ale pamietajcie - nie wolno wa jej tknąć!!!
Pierwszy dopokoju wchodzi niemiec. Po godzinie diabeł zaglada a Pamela lezy zbzykana a łózku i ledwie dycha.Niemcy przepadły!!!!!
Drugi wchodzi rusek. Po godzinie diabeł wchodz a rusek daje Pamele az wióry leca. Rosja przepadła!!!!
Trzeci w kolejce stoi polak.Wchodzi do pokoju, mija godzina.. Diabeł zaciera rece, otwiera drzwi i co widzi??? Pamela siedzi na łózku znudzona i piłuje paznokcie a polak w rogu daje (pokazujemy gest walenia konia) i spiewa "jescze polska nie zgineła..." :-)
No to czas na sniadanko zboczuchy;-)