reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Hehe to jak się już chwalimy znajomościami to kilka lat temu spotykałam się z bratem Kasi Cichopek. Moi znajomi do dziś z tego leją:-D

Aylin super!! Taniec to świetna sprawa. Tańczysz jeszcze? Ta jestem m.in. w zespole samby brazylijskiej i tesknie za dziewczynami i pokazami

W stroje nie wchodze na wysokości talii :) Wiec nie :) Ostatnio Miałam na sobie strój w styczniu i na szczeście gorset był sznurowany :) Mam nadzieje wrócić. Lepsze niz aerobic bo nie nudzi, nagadac sie mozna, zawsze cos nowego i w sumie kocham to :) i moją karpacką rodzine.

reklama
a sie krotki czas spotykalam z siatkarzem reprezentacji Polski hahahah :D:D

ojj wesolo tu dzis :)) ja wlasnie nasmarowalam brzucha i pomalu sie klade spac:)) przed chwila zaraz pod zebrami zlapal mnie taki kujacy bol przez chwile to chyba znak ze pora juz na dzis odpoczac:))

Dobranoc:)

Witam was wieczornie-poranno uffff katar ustąpił ale to skutki picia 5 razy herbaty z cytryną w nocy....natomiast ból kręgosłupa stały znika na około 4 godziny i wraca pozwolono mi brać dwa panadole nie cierpie leków a po tych jest mi niedobrze.....Od początku tygodnia mały chyba naciska mi na żołądek bo czuje sie jakbym miała zwrócić jedzenie no tak jak do tej pory nie wiedziałam co to mdłości i zwroty to teraz wiem......zauważyłam że dość często twardnieje mi brzuch i że zaczynam Chodzić jak ta kaczka ....zwariować można z tymi objawami...:-):-(

Asia Sici super że się poprawiają wyniki.....

....tęskno mi za normalnym Polskim lekarzem a tu zwariować można usg tylko płatne dużo i na dodatek tylko prywatnie i w żadnym gabinecie nie mają jak sie idzie do ginekologa a druga sprawa że na każde trzeba mieć skierowanie poplątanie z pomieszaniem:baffled:
Dziewczyny a jakie mogą być objawy jeśli zaczyna skracać sie szyjka macicy??? takie które możemy same wykryć zanim trafimy do doktorka???
Kiedy pojawia sie brązowa linia bo jakoś u MNie ani śladu a to już zaraz 31 tydzień...

Dzień Dobry,
Tak wcześnie mnie tu jeszcze nie było :-). T wstał i poszedł do pracy wcześniej, a że kręgosłup dokucza, to kazałam mu masaż zrobić. Z tym jego masażem...już syn lepiej potrafi :-(
Wczoraj nie zasnęłam szybko,bo rozwinął się z przyszłą niedoszłą bratową temat o imionach. I już myślałam, że mam kilka nowych fajnych propozycji, a T na to eeeee....To niech sam mądry wymyśla:wściekła/y:. Nie sądziłam, że to będzie taki problem.
Dziś ładne słoneczko, ptaszki ćwierkają, oby nie wiało jak wczoraj.
Nie zamierzam robić nic konkretnego, jeśli nie będę miała weny do przeglądu garderoby, to biorę się za wkładanie zdjęć do albumu, które wywołałam pół roku temu.
Miłego dnia dziewczynki !

niezapominajka mój na szczęście nie lubi piłki, ale za to ogląda F1 i motoGP i ciągle tylko słyszę ryk silników:-D

O Boziuuuuuuuuuuuuu dramat jak sie sezon F1 zaczyna to mam ochote sie wyniesc do mamy na weekendy.. Moj głupi P niedosc ze oglada to jeszcze nagrywa:wściekła/y::wściekła/y: Ryk jest u nas taki ze sie w domu wysiedziec nie da.. Duze dziecko i najgorsze ze zaraza mi tym małe :eek::baffled:

Oj dziewczyny to sie dzis nasmialam oby tak dalej :-D

Ja juz po szkole i po egzaminie oby do przodu :baffled:

samo sie to nie pisze wiec zapraszamy do wspólnej zabawy:-)
a egzaminu gratuluje!!!

Macie racje, pogodzenie sie z tuszą to jedno, ja naprawde podziwiam kobiety, ktore zaakceptowaly swoje okragle kształty i nie maja kompleksow wrecz im zazdroszczę takiego podejscia do zycia;-) Mam kolezanke, ktora zawsze byla przy kosci ale ma tak przyjemna twarz ze szkoda gadac, dziewczyna lubi swoje cialo i jestem pelna podziwu dla Niej. Nie mowi tego dlatego, ze broni sie bo jest jaka jestt ale naprawde nie ma kompleksow ani nic. Ale nie chwali sie tym.
A te całe Grycanki brak słow:szok: nie moglam na Nie wczoraj patrzeć.
No ale jak widac nie tylko ja :)

Czesto tak jest ze osoby otyłe sa wesoł i przyjemne z natury ;)

Ale Grycanki są poprostu obrzydliwe, i jak dla mnie troche puste - włacznie z mamusia ktora chrzani na wizji - "widac jestem n tyle barwna postacia" - no jak ktos musi o tym fakcie reszte iformowac to faktycznie jest barwna hehe
A z córek zrobiła potwory poprostu, czasem miłosc to dyscyplina a nie tylko schabowy:baffled:

Witajcie, dzisiaj chyba pogoda nie nastraja do spacerkow.

u nas wczoraj było ładne słoneczko a w nocy lało i ma padac chyba do konca weekendu. Z jednej str to dobrze bo suuucho w ogródku było, da to ze mi łatwiej sie duupe w wyrze grzeje a trzy wole pogode na swieta a ma byc podobniez 20* :tak:

sprzedam Wam cos, ale tu gesta sa wazne na koncu :tak:

Co do polaka ruska i niemca to złapał ich diabeł i mowi tak:
Mam jeden warunek do spełnienia dla was, któremu sie uda - puszcze g wolno, jesli nie to przejmuje jego panstwo!!!
Wejdziecie do pokoju, w którym znajduje sie sexowna Pamela, posiedzicie tam godzine ale pamietajcie - nie wolno wa jej tknąć!!!

Pierwszy dopokoju wchodzi niemiec. Po godzinie diabeł zaglada a Pamela lezy zbzykana a łózku i ledwie dycha.Niemcy przepadły!!!!!
Drugi wchodzi rusek. Po godzinie diabeł wchodz a rusek daje Pamele az wióry leca. Rosja przepadła!!!!
Trzeci w kolejce stoi polak.Wchodzi do pokoju, mija godzina.. Diabeł zaciera rece, otwiera drzwi i co widzi??? Pamela siedzi na łózku znudzona i piłuje paznokcie a polak w rogu daje (pokazujemy gest walenia konia) i spiewa "jescze polska nie zgineła..." :-)

No to czas na sniadanko zboczuchy;-)

reklama
Witam:)
Ja też wcześnie wstałam i już na badaniach byłam:)

Asiia,Sici super wieści i oby tak dalej:)

Katrina
dobrze,że maleństwo zdrowe a płeć poznałaś?

W toruniu też słoneczko,ale chłodno.
Co do znanych osobistości to ja tam sławna nie jestem,ale Czesław Mozil jest wujkiem mojej córki(rodzina byłego męża),Sławomir Kruszkowski-wioślarz to kuzyn mojej bratowej, a ja jedynie byłam kiedyś na koloniach z Natalią Kukulską jak jeszcze puszka śpiewała:)

Do góry