reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Asiu cieszę się że maluszki jeszcze w brzuszku i że takie dobre wiadomości przynosisz oby tak dalej pozytywnie

Ja miałam ostatnio mniejszy apetyt ale od jakiś dwóch dni znowu jem jak zwariowana
Tak czytam i ja przy was to w ogóle chyba dużo jem jabłko i wafelki to dla nie przekąska :) ja jak nie zjem porządnych kilku kanapek albo czegoś takiego to nie czuje że jadłam

Nanulinka nie stresuj się spokojnie może to nic takiego

reklama
kąpałam się i właśnie zauważyłam brązowy upław i kawałeczek brunatnej krwi.... ryczę - boję się!

dzw do gin, jest w przychodni od 16stej..... mam przyjechać.... Mój S. już jedzie do mnie z pracy.....

Spokojnie, bez stresu. ja miałam taki kilka razy podczas ciąży. Niebezpieczne są jasnoczerwone krwawienia. Ciemnobrazowy to pewnie stres albo przemęczenie. Polezysz dzień i przejdzie. Na pewno nic Ci nie jest!!

Sicilpol - ja dopiero teraz przeczytałam. Trzzymam kciuki, żebys szybko wyszła zdtowa ze szpitala!!

Muńka, no mozna zrobić jakąś imprezkę na forum:-)

kąpałam się i właśnie zauważyłam brązowy upław i kawałeczek brunatnej krwi.... ryczę - boję się!

dzw do gin, jest w przychodni od 16stej..... mam przyjechać.... Mój S. już jedzie do mnie z pracy.....

Nie denerwuj sie tylko gnaj pedem do lekarza!!! Trzymam mocno kciki i tule!!!! Daj szybko znac!!!!!!!

a i zapomniałam dodać, że jak wczoraj naskarżyłam, że mały coś nie kopie, to jak mnie nad ranem zbombardował, to do tej pory brzuch lata we wszystkie strony;)

to sie doigrałas hehe

esperanza - nam gadali do czasu kiedy sie wkoncu zebralismy i zaczelismy łatwic i co sie okazało??? Gadki w druga stronę ... Teraz??? juz ??? A sie tak spieszycie???

My już po spacerku. Ale nas przewiało porządnie - pogoda okropna . . .
Dopiero zjadłam śniadanie - hot doga :D :D :D
na obiad w planach mam to samo heheh mam straszną zachciewajkę na hot dogi :D oczywiście własnej roboty . . .
JA tez chce hot doga... strasznie...
I batonika....
ale nie moge:-(

Nanulica moze to nic nie znaczy, przeciez lekkie krwawienia ie zdarzają. Oby wszystko bylo dobrze

nanulika tylko bez nerwów. Spokojnie. Takie coś może się zdarzać w ciąży. Moja koleżanka miała ostre, jasnoczerwone krwawienie w 10 tygodniu i wszystko się dobrze skończyło. Bądź dobrej myśli!!!! Trzymam kciuki.

reklama
Nanulika w ciazy zdarzaja sie lekkie plamienia w terminach miesiaczki, a Ty widze ze 8 tydz lecisz wiec moze to to bo tak wypada nawet. ja tak mialam pare razy ale rozumiem nerwy:( na pewno wszytsko bedzie dobrze. my tu kciuki trzymamy mocno!!!!!

Do góry