reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Asiu cieszę się że maluszki jeszcze w brzuszku i że takie dobre wiadomości przynosisz oby tak dalej pozytywnie

Ja miałam ostatnio mniejszy apetyt ale od jakiś dwóch dni znowu jem jak zwariowana
Tak czytam i ja przy was to w ogóle chyba dużo jem jabłko i wafelki to dla nie przekąska :) ja jak nie zjem porządnych kilku kanapek albo czegoś takiego to nie czuje że jadłam

Nanulinka nie stresuj się spokojnie może to nic takiego

reklama
kąpałam się i właśnie zauważyłam brązowy upław i kawałeczek brunatnej krwi.... ryczę - boję się!

dzw do gin, jest w przychodni od 16stej..... mam przyjechać.... Mój S. już jedzie do mnie z pracy.....

Spokojnie, bez stresu. ja miałam taki kilka razy podczas ciąży. Niebezpieczne są jasnoczerwone krwawienia. Ciemnobrazowy to pewnie stres albo przemęczenie. Polezysz dzień i przejdzie. Na pewno nic Ci nie jest!!

Sicilpol - ja dopiero teraz przeczytałam. Trzzymam kciuki, żebys szybko wyszła zdtowa ze szpitala!!

Muńka, no mozna zrobić jakąś imprezkę na forum:-)

kąpałam się i właśnie zauważyłam brązowy upław i kawałeczek brunatnej krwi.... ryczę - boję się!

dzw do gin, jest w przychodni od 16stej..... mam przyjechać.... Mój S. już jedzie do mnie z pracy.....

Nie denerwuj sie tylko gnaj pedem do lekarza!!! Trzymam mocno kciki i tule!!!! Daj szybko znac!!!!!!!

a i zapomniałam dodać, że jak wczoraj naskarżyłam, że mały coś nie kopie, to jak mnie nad ranem zbombardował, to do tej pory brzuch lata we wszystkie strony;)

to sie doigrałas hehe

esperanza - nam gadali do czasu kiedy sie wkoncu zebralismy i zaczelismy łatwic i co sie okazało??? Gadki w druga stronę ... Teraz??? juz ??? A sie tak spieszycie???

My już po spacerku. Ale nas przewiało porządnie - pogoda okropna . . .
Dopiero zjadłam śniadanie - hot doga :D :D :D
na obiad w planach mam to samo heheh mam straszną zachciewajkę na hot dogi :D oczywiście własnej roboty . . .
JA tez chce hot doga... strasznie...
I batonika....
ale nie moge:-(

Nanulica moze to nic nie znaczy, przeciez lekkie krwawienia ie zdarzają. Oby wszystko bylo dobrze

nanulika tylko bez nerwów. Spokojnie. Takie coś może się zdarzać w ciąży. Moja koleżanka miała ostre, jasnoczerwone krwawienie w 10 tygodniu i wszystko się dobrze skończyło. Bądź dobrej myśli!!!! Trzymam kciuki.

reklama
Nanulika w ciazy zdarzaja sie lekkie plamienia w terminach miesiaczki, a Ty widze ze 8 tydz lecisz wiec moze to to bo tak wypada nawet. ja tak mialam pare razy ale rozumiem nerwy:( na pewno wszytsko bedzie dobrze. my tu kciuki trzymamy mocno!!!!!

Do góry