reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witajcie dziewczyny!
Ja również będę prawdopodobnie czerwcową mamuśką, w środę idę do gina, więc dokładnie dowiem się który tydzień, bo nie do końca jestem pewna, dziwny był ten ostatni okres 3 września. Wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywnie :)
Pozdrawiam :*

Witam wszystkie przyszle mamusie:-)
moge sie przylaczyc? u lekarza nie bylam i bety nie robilam, ale za to mam 3 testy pozytywne, powiekszone piersi i ogromny aptetyt hihih no i spiaca jestem caly czas. z wyliczen termin mi wychodzi na ok 15 czerwca:tak: do lekarze chce pojsc za conajmniej 2tygodnie zeby juz cos bylo widac.
mam juz 2 leniego synka (pazdziernik 2009), ktory ciagle nieprzesypia nocy, jest aborbujacy, w domu malo co moge zrobic bo ciagle domaga sie mojej obecnosci, ale generalnie jest najkochanszym synkiem na swiecie:happy2:
pierwsza ciaza ciezka- okropne mdlosci do konca 5 miesiaca !, masakryczne bole glowy, twardenienie brzucha i lezenie w szpitalu... Takze bardzo licze ze tym razem bedzie lepiej. narazie czuje sie super, oby tak dalej:tak:

Witam dziewczynki:)

Nie było mnie 2 dni a tu tyle nowych czerwcóweczek:) Cieszę się bardzo i życzę spokojnej ciąży i zdrowych fasolek.

Ja od piątku na L4 niby czuję się nie źle tylko zmęczeni i niewielkie mdłości, ale u mnie w pracy teraz będzie zimno i dziewczyny poprzeziębiane to po co mam się narażać, a szefowa i tak mi dała do zrozumienia ze umowy mi nie przedłuży...

Miłej niedzieli życzę a wszystkim dziś testującym 2 kreseczek:)

Witam wszystkie przyszle mamusie:-)
moge sie przylaczyc? u lekarza nie bylam i bety nie robilam, ale za to mam 3 testy pozytywne, powiekszone piersi i ogromny aptetyt hihih no i spiaca jestem caly czas. z wyliczen termin mi wychodzi na ok 15 czerwca:tak: do lekarze chce pojsc za conajmniej 2tygodnie zeby juz cos bylo widac.
mam juz 2 leniego synka (pazdziernik 2009), ktory ciagle nieprzesypia nocy, jest aborbujacy,:
Mam idealnie identyczna sytuację jak Ty :) Synek 2 letni pazdziernik 2009 nie spi w nocy daje w kość hi hi i ja tez jeszcze u gin nie bylam ide za 2 tyg. i bety tez nie robilam hehe pozdrowionka:*

Rosvita Dziękuję :) To moja pierwsza ciąża, i martwię się bo przez cały czas od terminu spodziewanej miesiączki pobolewa mnie podbrzusze. Jajniki kłują, raz lewy raz prawy. Też tak miałyście/macie?

reklama
HolyKate mnie też kłuły jajniki jakis czas temu przez kilka dni.. dzis juz nie ma tego ale za to dzisiaj strasznie bolal mnie brzuch oczywiscie sie przestraszylam ale pewnie to dlatego ze macica sie rozpulchnia:)

kosmopolitan
raźniej jest jak wiem że nie tylko ja chodze padnięta he he he z którego października jest Twoje dziecko ?

Do góry