reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

no ja dziś dopiero teraz się witam,

Od wczoraj zaczęło nam się lato, choć w sobote jeszcze jesień była, więc cały dzień na ogródku spędziłam z córcią. Cztery razy spodnie zmieniałyśmy, bo sie woda oblała, ale najważniejsze, że zabawa była przednia.

Josie - wszystkiego naj, naj, naj!!!!!!! lepszego z okazji okrąglutkich urodzin!!! Dużo zdrówka i pociesz się, że najlepszą metodą na to, żeby zapamiętał kiedy sa Twoje urodziny - jest właśnie to, żeby raz zapomnieć, więc może się nie powtórzy juz taka sytuacja.

Ja na swoje urodziny (za miesiąc) to będę jeszcze bardziej okrągła niż urodzinki... zastanawiam sie tylko jak je przygotuję... bo tu sie obchodzi urodziny.

Gratuluję udanych wizyt - ja mam w środę - zaczynamy wtedy 32 tydzień. więc .... będzie drugie USG ta dam!

reklama
Josie wszystkiego najlepszego i nie smutaj!!!
ja rozumiem ze Ci przykro, tez by mi bylo,i w sumie to nawet jest, ale tak sobie mysle jak jemu teraz musi byc glupio...nie chce go bronic ale mysle ze specjalnie nie chcial Ci przeciez przykrosci zrobic i teraz to dopiero ma problem facet. no ale coz...o takich rzeczach jak 30 urodziny zony to cholera sie pamieta!!!!

Katrina no to fajowo z tym usg:-) masz na co czekac:-)

Bylam w zeszlym roku w Eire latem i jakos goraco nie bylo choc faktycznie szybko sie przyzwyczailismy. Ze zawsze wiatrowka z kapturem w plecaku;-) nie bylo tez upalow a to tez przyjemne. Choc pamietam jeden goracy dzien, akurat gdy zaplanowalismy chodzenie po gorach... ale klimat ogolnie fajny:-)

katrina - 32 tydzień! nieźle:-)

zmykam, bo mąż w końcu wrócił z pracy i może pobędziemy chwilę razem zanim pójdę spać...

Dobrej nocki!!

Buziak 3mam kciuki za wizytę, i na pewno będzie wszystko OK, ale nie dziwie się że się martwisz mając takie doświadczenia z przeszłości ..

Udało się coś zrobić dzisiaj - jednak dnia nie straciłam - 3 prania już wiszą na suszarce i szczypiorek posadzony w doniczce :) Odkurzacz dalej leży jak leżał haha . . . .
Teraz przerwa na cappuccino waniliowe . . . Milan jak zwykle na żebrach baraszkuje . . . Na moje nieszczęście spodobało mu się to miejsce i bardzo często tam siedzi i się wierci , co do najprzyjemniejszych rzeczy nie należy . . .

Właśnie na suwaczku dostrzegłam, że Milan urodzi się za 2 miesiące i 6 dni . .. oh ... jeszcze tydzień i będzie pokazywał "za 1 miesiąc i x dni" o kurka jak będzie jedynka z przodu to zeświruje :D

Josie- 100 lat, zdrówka!!!
Usg mam w przyszłą srodę to będzie pierwszy dzień 31 tygodnia:) juz tez czekam na to usg, bo osttanie miałam 13 lutego:)

:-D:-D:-D:-D buziak!!!!!! tak się w głos zaśmiałam po przeczytaniu Twojego pytania, że chyba moja mała pomyślała, że ma mamę wariatkę!!!!:-D:-D:-D:-D Jak mnie goni to częściej po czymś normalnym niż po tych moich "rarytasach" hehehehe, ale tak naprawdę nie mam problemów z kupą:-D:-D

grunt, ze jesz ze smakiem i do tego Twoj orgazm dzielnie to znosi hehe :tak:

Śluby hmm kiedyś marzyłam, a teraz mam niezłą alergie na facetów i chyba jedynym w całym moim życiu to będzie mój synek.

oj czuje ze predko zmienisz zdanie;-)

Buziak- dobrze ze z szyja wszystko ok:tak: to teraz bedziesz tu na biezaca wiec bedziesz mogla pilnowac zeby dziewczyny nie narzekaly za bardzo :-D

tak jest!!! teraz to tu bedzie grzecznie i nikogo juz nic nie bedzie bolec!!

josie - bidulko!!! Sciskam Cie mooooocno!!! jak bym wiedziała wczesniej to ja bym nie zapomniała!!!! I bym kupiła niezłą flaszke to bysmy ja obaliły i chrzanic chłopow!!! Oni sa pytcy i tyle, nie zamartwiaj sie bo malenstwo tez jest sutne ;/// Jeszcze raz sto lat!!

reklama
orzesz ,oglądając tv zjadłam prawie 0,5l lodów krówkowych :szok:

a potem dziwie się że nawet m zauważa mój cellulit :-)

Do góry