reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

a ja mam od kilku dni cały czas ochotę na chleb .. zwykły chleb biały bez niczego tak o jeść:D nawet bez masła:D o. jakoś nic innego mi nie podchodzi... gotuje gotuje a później to stoi w lodówce aż się zepsuje;p

reklama
Nie wiem jak dla Ciebie jest normalnie, ale ja zawsze jem omleta z jogurtem naturalnym/śmietaną i cukrem, ale akurat w lodówce miałam tylko jogurt truskawkowy:-)

nie no luuuuz ;))
ja z omletem to ani cukru ani truskawek nie kojarze ale fajnie ze Ci smakuje i zajadasz sobie :-D
ja głoda jestem ale podejrzewam, ze jak na moment odłoze komputer to juz P sie tak przyklei ze juz nie zasiade predko ;////

nie no luuuuz ;))
ja z omletem to ani cukru ani truskawek nie kojarze ale fajnie ze Ci smakuje i zajadasz sobie :-D
ja głoda jestem ale podejrzewam, ze jak na moment odłoze komputer to juz P sie tak przyklei ze juz nie zasiade predko ;////

W zasadzie to ja w ciąży nie mam jakiś dziwnych zestawień smakowych, od zawsze miałam specyficzne nawyki żywieniowe z których się ze mnie śmiali np. surowy ogórek z cukrem, co było i jest uwielbianą przeze mnie słodką przekąską:-D:-D

pilnuj kompa!!;-)

Witam popołudniowo :-) a raczej wieczornie :-D

dziś zaliczona wizyta u dentysty , uff strasznie tego nie lubię - zawsze to przeżywam .

ja na forum od niedawna ,nie tak zżyta z wami, jednak również mnie się udzieliło zdenerwowanie brakiem wieści od asi

dziś króluje temat ślub czy nie ślub :-D

ja nigdy o ślubie i białej sukni nie marzyłam, papierek też mi do szczęścia nie był potrzebny :-) a jednak od 7 miesięcy jestem mężatką.
Dlaczego ? bo mój chciał, a w związkach trzeba na kompromisy :-) stwierdził, że jak mi przed bogiem obieca że mnie nie zostawi to mu w końcu uwierzę :tak:
ja należę do osób porzucanych , ojciec mnie zostawił ,były zostawił :-( po kilku latach rozpadł się dłuuuugi związek więc ciężko było zaufać, ale zaufałam i jak narazie nie żałuje :-D w sumie to nawet mój strach troszkę się zmniejszył :happy2:

co do komentarzy w szkołach i przedszkolach :

mnie wychowała mama wraz z dziadkami na wsi :-) panna z dzieckiem w szczególności na wsi może być różnie przyjęta zawłaszcza 30 lat temu.
nigdy ja ani moja mama złego słowa nie usłyszałyśmy, nikt nie wytykał palcami, nazywał "bękartem" itp., od rówieśników nigdy też nie odczułam złego traktowania , ochrzczono mnie bez problemu :-)

obecnie też ze chrztem nie robią problemów , oczywiście zawsze może trafić się nawiedzony duchowny no ale cóż ....

uff ależ się rozpisałam ...

buziak gratuluje dobrych wieści

munka - :szok::szok::szok: nasuwa mi sie jedno pytanie przepraszam jesli zbyt osobiste i bezczelne:-D - czesto masz rozwolnienie?? ;-):-D

juz sie nie musze martwic - maz robi kolacje ;))

A mi ostatnio strassssssznie posmakowały dipy takie kupne - palce lizac tylko niestety rosnie uszanowanie:baffled: do tego kurczaczek i frytki.... yym

buziak, no i pięknie, że szyjka nadal jak u dziewicy! a dolegliwości wszelakie niech szybko przejdą, chociaż jak czytałam Twoje opowieści z codziennego umęczania syna goleniem, to się nie dziwię, że Cię kopie i się buntuje :p
ciekawe, co o mojej szyjce jutro gin powie, oby to samo. I nie rozumiem, czemu blizna ma jakikolwiek wpływ na to, czy się rodzi naturalnie, czy nie. Że co, że w czasie parcia może się rozerwać rana czy jak? Jakoś sobie tego wszystkiego nie mogę wyobrazić.

halo, a gdzie sicilpol i jej ginkowe niusy?
sicil, dzięki za kciuki i pocieszenie - wyniki sików wszystkie perfekt, nawet się zdziwiłam, bo w ocenie mikroskopowej nikt nie zaznaczył, że coś podejrzanego pływało.

A w temacie ślubu - dla mnie też był ważny. Fakt, że założyliśmy rodzinę bardzo pozytywnie nas nakręcił i teraz wszystko jest jeszcze intensywniejsze emocjonalnie. Bez papierka było super, ale od sierpnia jestem naprawdę bardzo szczęśliwa - marzyłam o tym, żeby mój ukochany był mężem i ojcem mojego potomstwa, a teraz ten plan realizujemy punkt po punkcie :)

:-D:-D:-D:-D buziak!!!!!! tak się w głos zaśmiałam po przeczytaniu Twojego pytania, że chyba moja mała pomyślała, że ma mamę wariatkę!!!!:-D:-D:-D:-D Jak mnie goni to częściej po czymś normalnym niż po tych moich "rarytasach" hehehehe, ale tak naprawdę nie mam problemów z kupą:-D:-D

Śluby hmm kiedyś marzyłam, a teraz mam niezłą alergie na facetów i chyba jedynym w całym moim życiu to będzie mój synek.

hej dziewczyny mam meeega dola i rycze od pol godziny.
mam dzisiaj 30 urodziny. i maz przyszedl z pracy jakby nigdy nic, ani zyczen ani nic. i jeszcze patrzy na stol - o kwiaty (z pracy mialam delegacje dzisiaj z zyczeniami). otwiera lodowke, a tam ciasto.
a co to za ciasto?
moje urodzinowe
to ty masz dzisiaj urodziny?

no i od tego czasu rycze, bo jest mi tak mega przykro. u mnie w domu zawsze na urodziny bylo ciasto zyczenia prezenty. nie mowie ze mial mi kolie z diamentow kupic, ale cos chyba mogl nie? chociaz te durne kwiaty? szczegolnie ze to 30 urodziny, niezbyt wesole jakby nie patrzec.

ja sie zamknelam w lazience a on wyszedl, pewnie po prezent.... ale teraz to juz i tak bez sensu...
jest mi na maksa przykro :/ jeszcze tesciowa teraz dzwni ja pier... nie odbieram.
sory ze tak smutno ale musialam sie wyzalic.

buziak ciesze sie ze u ciebie ok z ta szyjka!

reklama
magni - hmmm wiesz niech glut se cieszy, ze matka zaprzestała zycia intymnego bo wtedy to by wiedział co to znacz jak sie matka goli hehe :-D

jak jest sie po cc to u nas bynajmniej tego wymagaja zeby wyrazic im zgode na papierze - ze chcemy i swiadomie sie decydujemy na sn.. bo moze pierdylnąć podobniez:baffled:

Do góry